Çok normal canım o akıntı ben 9+3 ve hâlâ o akıntı geliyorKizlar ara ara su gibi akinti geliyor benden. Bu sekilde olup tutunan var mi
Ay inşallah benimkiller de tutunuyordurÇok normal canım o akıntı ben 9+3 ve hâlâ o akıntı geliyor
Hayırlı olsun canım inşallah tutunurlarAy inşallah benimkiller de tutunuyordur(
Canım yaptırmadan önce konuşmuştuk hatirlarsan hazırlık yapıyoruz demiştin inşallah tutar dua et beslenmene dikkat et kendini yorma sakınAy inşallah benimkiller de tutunuyordur(
Evwt cnn hatirladim :) maşallah tutmus bebgin. Tek mi iki mi canim. Transferden sonra negibi degisiklikler yasadin nasil beslendinCanım yaptırmadan önce konuşmuştuk hatirlarsan hazırlık yapıyoruz demiştin inşallah tutar dua et beslenmene dikkat et kendini yorma sakın
Ikiz seenin simdi iyice hatirladim :)Evwt cnn hatirladim :) maşallah tutmus bebgin. Tek mi iki mi canim. Transferden sonra negibi degisiklikler yasadin nasil beslendin
Inşallah senin de ikiside tutar canımIkiz seenin simdi iyice hatirladim :)
Progestan igne kullanan var mi arkadaslar?opu dan beri kullaniyorum ve simdiye kadar hep sag tarafimdan (kalca) vurdurdum.artik morardi agir bi igne ayni sekilde devam mi edeyim sol tarafa mi vurdurayim siz nasil atlattiniz bu sureci
Mrb kızlar transfer sonrası hiç lekelenme olmamış ise tutunmuş olma ihtimali yüksek mı ? Bu da bi tutunma belirtisi olabilir mı yarın kan vercem insallahh...
Aynı belirtileri yasıyoruz benimde 6.günüm gögsümde yeşil damarları görünce sok olmustum ara ara sol kasığım ağrıyor göğsüm de ağrıyordu o da yok şimdi gerçi belirti aramayın diyolar ama bi umut iste zaman yaklaştıkca korku bastımerhaba. Bugun 6. Gunum. ilk 3 gun kasiklarimda agri oldu. 4. Gun ara ara adet sancisi gibi zonklamalar oldu. 5. Gun oturup kalkarken hafif bi kasik agirligi disinda hic bisey olmadi. Bir de sol gogsumun altinda yesil damarlar farkettim. Ama onceden vardi da yeni mi goruyorum bilmiyorum. Bugun 6. Gun dunle ayni. Bende belirtiler cikacagina yok oluyor.
Test ici erken degil mi . Kacinci gun embriyosu kac tane transfer edildi . Dondurulmus muydu. Benimde 5.gunum beklemek cok zor merak icimi kemiriyorBugun 7. Gunum. 2 gundur kendimi yordum sanirim. Hem işe gittim hem arkadaslarimla bulustum. Dun biraz agzimda sulanma olmustu. Bugun o da yok. Bir ara adet olacak gibi hissettim. O da gecti. Biraz once dayanamadim test yaptirdim. 2 saat sonra belli olacak.
Evet test icin erkenmis. Cunku cogu kiside pozitif de olsa kana gecmesi zaman aliyomus. Ama cok sukur ben pozitif. sonuc aldim. Insallah saglikla devam eder hamileligim. Isteyen herkese versin Allah. Hala kesin degil benim. Sonucun katlanarak artiyor olmasi gerekir.Test ici erken degil mi . Kacinci gun embriyosu kac tane transfer edildi . Dondurulmus muydu. Benimde 5.gunum beklemek cok zor merak icimi kemiriyor
5. gun embriyosu. Dondurulmustu. 2 tane transfer edildi.Evet test icin erkenmis. Cunku cogu kiside pozitif de olsa kana gecmesi zaman aliyomus. Ama cok sukur ben pozitif. sonuc aldim. Insallah saglikla devam eder hamileligim. Isteyen herkese versin Allah. Hala kesin degil benim. Sonucun katlanarak artiyor olmasi gerekir.
Ya ne guzel inşallah guzel katlaanir sonucun bebegini kucagina alirsin. Bana da iki kaliteli embriyo transfer etti doktorum . Bugun 5. Gunum inşallah ben de pozitif alirim. Belirtin oldu muEvet test icin erkenmis. Cunku cogu kiside pozitif de olsa kana gecmesi zaman aliyomus. Ama cok sukur ben pozitif. sonuc aldim. Insallah saglikla devam eder hamileligim. Isteyen herkese versin Allah. Hala kesin degil benim. Sonucun katlanarak artiyor olmasi gerekir.
Ya ne guzel inşallah guzel katlaanir sonucun bebegini kucagina alirsin. Bana da iki kaliteli embriyo transfer etti doktorum . Bugun 5. Gunum inşallah ben de pozitif alirim. Belirtin oldu muEvet test icin erkenmis. Cunku cogu kiside pozitif de olsa kana gecmesi zaman aliyomus. Ama cok sukur ben pozitif. sonuc aldim. Insallah saglikla devam eder hamileligim. Isteyen herkese versin Allah. Hala kesin degil benim. Sonucun katlanarak artiyor olmasi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?