transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Progestan igne kullanan var mi arkadaslar?opu dan beri kullaniyorum ve simdiye kadar hep sag tarafimdan (kalca) vurdurdum.artik morardi agir bi igne ayni sekilde devam mi edeyim sol tarafa mi vurdurayim siz nasil atlattiniz bu sureci

Canım yaptırmadan önce konuşmuştuk hatirlarsan hazırlık yapıyoruz demiştin inşallah tutar dua et beslenmene dikkat et kendini yorma sakın
Evwt cnn hatirladim :) maşallah tutmus bebgin. Tek mi iki mi canim. Transferden sonra negibi degisiklikler yasadin nasil beslendin

Progestan igne kullanan var mi arkadaslar?opu dan beri kullaniyorum ve simdiye kadar hep sag tarafimdan (kalca) vurdurdum.artik morardi agir bi igne ayni sekilde devam mi edeyim sol tarafa mi vurdurayim siz nasil atlattiniz bu sureci

Bir şag bir sol devam ettim ben pozitif aldıktan sonra iki güne bir vurduruyorum

Mrb kızlar transfer sonrası hiç lekelenme olmamış ise tutunmuş olma ihtimali yüksek mı ? Bu da bi tutunma belirtisi olabilir mı yarın kan vercem insallahh...

Benim hiç lekelenme olmadı ama pozitif oldu sonucum.kişiden kişiye değişiyor kimisinde lekelenme oluyor yerleşme lekesi deniyor

merhaba. Bugun 6. Gunum. ilk 3 gun kasiklarimda agri oldu. 4. Gun ara ara adet sancisi gibi zonklamalar oldu. 5. Gun oturup kalkarken hafif bi kasik agirligi disinda hic bisey olmadi. Bir de sol gogsumun altinda yesil damarlar farkettim. Ama onceden vardi da yeni mi goruyorum bilmiyorum. Bugun 6. Gun dunle ayni. Bende belirtiler cikacagina yok oluyor.

İlk iki gün sol kasığımda ağrılarım batmalar oldu,adet sancısı gibi sancılarım vardı,bugün maalesef sivilcelerim çıkmış bile bir de canım tatlı istiyor ve çok su içiyorum tıpkı adet öncesinde olduğum gibi

Aynı belirtileri yasıyoruz benimde 6.günüm gögsümde yeşil damarları görünce sok olmustum ara ara sol kasığım ağrıyor göğsüm de ağrıyordu o da yok şimdi gerçi belirti aramayın diyolar ama bi umut iste zaman yaklaştıkca korku bastı

Bugun 7. Gunum. 2 gundur kendimi yordum sanirim. Hem işe gittim hem arkadaslarimla bulustum. Dun biraz agzimda sulanma olmustu. Bugun o da yok. Bir ara adet olacak gibi hissettim. O da gecti. Biraz once dayanamadim test yaptirdim. 2 saat sonra belli olacak.

Test ici erken degil mi . Kacinci gun embriyosu kac tane transfer edildi . Dondurulmus muydu. Benimde 5.gunum beklemek cok zor merak icimi kemiriyor

Test ici erken degil mi . Kacinci gun embriyosu kac tane transfer edildi . Dondurulmus muydu. Benimde 5.gunum beklemek cok zor merak icimi kemiriyor
Evet test icin erkenmis. Cunku cogu kiside pozitif de olsa kana gecmesi zaman aliyomus. Ama cok sukur ben pozitif. sonuc aldim. Insallah saglikla devam eder hamileligim. Isteyen herkese versin Allah. Hala kesin degil benim. Sonucun katlanarak artiyor olmasi gerekir.

5. gun embriyosu. Dondurulmustu. 2 tane transfer edildi.

Ya ne guzel inşallah guzel katlaanir sonucun bebegini kucagina alirsin. Bana da iki kaliteli embriyo transfer etti doktorum . Bugun 5. Gunum inşallah ben de pozitif alirim. Belirtin oldu mu

Ya ne guzel inşallah guzel katlaanir sonucun bebegini kucagina alirsin. Bana da iki kaliteli embriyo transfer etti doktorum . Bugun 5. Gunum inşallah ben de pozitif alirim. Belirtin oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…