- 24 Mayıs 2017
- 10
- 11
- 3
- 42
insallah. Belirtileri onceki mesajlarimda yazmistim. Belki psikolojik belirtiler belki gercek. Kasik agrisi arada bir geldi gitti. Agiz sulanmasi bir gun oldu. Bugun de adet sancisi gibi gelip gitti. Okadar sanirimYa ne guzel inşallah guzel katlaanir sonucun bebegini kucagina alirsin. Bana da iki kaliteli embriyo transfer etti doktorum . Bugun 5. Gunum inşallah ben de pozitif alirim. Belirtin oldu mu
Cok tesekkur ederim. Darisi tum isteyenlere olsun insallah.tekrar hayirli olsun
Neden son denemen canım ya?umudumuz hep var belirtiye gerek yok ki Allahım inşallah müjdelerimizi verecek bu güzel günlerdeGunaydin kizlarr ben gibi belirti yasamayan ama hala umut dolu olan var mii son denememdi insallah hayirli sonuclar alirizz
Ben varim :) hatta ben ilaclarimi bile birakmistim kesin olmadi diyerek test tarihimden önce.Ama test günü pozitifi görmüstüm :) Belirti olsa bu seferde acaba tutmadimi agrilarim var diyoruz.En iyisi test tarihini bekle stres yapma kendine.Gunaydin kizlarr ben gibi belirti yasamayan ama hala umut dolu olan var mii son denememdi insallah hayirli sonuclar alirizz
Devlette yaptiriyorum cnm son hakkim oyuzdenn umut olmaz olurmuu ama ozelde cok pahalii o yuzdennNeden son denemen canım ya?umudumuz hep var belirtiye gerek yok ki Allahım inşallah müjdelerimizi verecek bu güzel günlerde
hamilemisin canim suann.Ben varim :) hatta ben ilaclarimi bile birakmistim kesin olmadi diyerek test tarihimden önce.Ama test günü pozitifi görmüstüm :) Belirti olsa bu seferde acaba tutmadimi agrilarim var diyoruz.En iyisi test tarihini bekle stres yapma kendine.
Evet çarşamba allah nasip ederse kalp atışını dinlicez :)Devlette yaptiriyorum cnm son hakkim oyuzdenn umut olmaz olurmuu ama ozelde cok pahalii o yuzdenn
hamilemisin canim suann.
Oooo masallah hayirli olsunn darisi bize insallahhEvet çarşamba allah nasip ederse kalp atışını dinlicez :)
Amin işallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Oooo masallah hayirli olsunn darisi bize insallahh
Amin canım inşallah. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin5 tüp bebek denememde de bu sayfalarda belirti aradım bugün 5.denememde pozitif sonucu gördüm şükürler olsun. hiç bir belirtim yoktu olmayacak yine hüsran sanıyodum. Rabbime sonsuz şükürler hepiniz için dua ettim inşallah rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip eder
Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim5 tüp bebek denememde de bu sayfalarda belirti aradım bugün 5.denememde pozitif sonucu gördüm şükürler olsun. hiç bir belirtim yoktu olmayacak yine hüsran sanıyodum. Rabbime sonsuz şükürler hepiniz için dua ettim inşallah rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip eder
Bozma moralini normal bu tür lekelenmelerKızlar transferimin 8.gunundeyim iki iyi kalite embriyo transfer edildi. Test günüm persembe. Sabah crinone jel kullandim bir saat sonrasinda pudra pembesi renginde çok az kanama geldi. Moralim bozuldu
İnşallah öyledir. Test yaptirmaya korkuyorumBozma moralini normal bu tür lekelenmeler
Canım çok normal bozma moralini bende senin gibi ilk gördüğüm de şok olmuştum doktoru mu aramıştım hemen çok ağlamıştım o gün yataktan hiç çıkmamıştım ve benimki kırmızı renkti canını sıkma o yüzdenKızlar transferimin 8.gunundeyim iki iyi kalite embriyo transfer edildi. Test günüm persembe. Sabah crinone jel kullandim bir saat sonrasinda pudra pembesi renginde çok az kanama geldi. Moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?