transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ya ne guzel inşallah guzel katlaanir sonucun bebegini kucagina alirsin. Bana da iki kaliteli embriyo transfer etti doktorum . Bugun 5. Gunum inşallah ben de pozitif alirim. Belirtin oldu mu
insallah. Belirtileri onceki mesajlarimda yazmistim. Belki psikolojik belirtiler belki gercek. Kasik agrisi arada bir geldi gitti. Agiz sulanmasi bir gun oldu. Bugun de adet sancisi gibi gelip gitti. Okadar sanirim

Geçen cumartesi onu oldum,salı günü de 1.kalite iki adet 9 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi,opu günü ve bu perşembe diabet iğnelerinin en düşük miktarıyla (10 birim) ovitrelle iğnesi oldum,böyle bir uygulama olan var mı?bu milyar ovitrelle idrar ya da kan testini etkiler mi sizce?

Gunaydin kizlarr ben gibi belirti yasamayan ama hala umut dolu olan var mii son denememdi insallah hayirli sonuclar alirizz

Gunaydin kizlarr ben gibi belirti yasamayan ama hala umut dolu olan var mii son denememdi insallah hayirli sonuclar alirizz
Ben varim :) hatta ben ilaclarimi bile birakmistim kesin olmadi diyerek test tarihimden önce.Ama test günü pozitifi görmüstüm :) Belirti olsa bu seferde acaba tutmadimi agrilarim var diyoruz.En iyisi test tarihini bekle stres yapma kendine.

Neden son denemen canım ya?umudumuz hep var belirtiye gerek yok ki Allahım inşallah müjdelerimizi verecek bu güzel günlerde
Devlette yaptiriyorum cnm son hakkim oyuzdenn umut olmaz olurmuu ama ozelde cok pahalii o yuzdenn

hamilemisin canim suann.

Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım,birkaç gündür sizleri takip ediyorum sizlerle ağlayıp sizlerle sevindim hepimiz için dua ettim,benim ayın 18inde memorial antalya da tranferim oldu dün dayanamayıp kan testi yaptırdım 10. gün değerim 120,5 çıktı umarım yarın daha net bir sonuç alırım. Benim 10 adet yumurtam döllendi ve hepsi 5. güne kadar geldi 2 adet blast.transfer edildi en kaliteli olan diğer 4 tanesini dondurduk. Yaşım önümüzdeki ay 39 olacak. Bendeki klasik belirtiler (karın şişliği,göğüste hassasiyet,kasıkta batmalar) 4.gün itibariyle yok oldu.Ama 7. gün adet sancısı bel ağrısı ve çok hafif kahverengi lekelenmeler oldu hala devam etmekte ama çok sık olan bişey değil.Bugün 11.gün.Şuan kullandığım ilaçlar Climara forte (flaster),progynex ampul 50ml gün aşırı,Crinone jel günde 2 kez,hibor 0,2ml,folic. Allah anne olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin.Zor bir süreç ama meyveside bir o kadar güzel inşallah hepimiz anne oluruz..Ben bu arada tedaviye başlamadan bir ay öncesinden hergün düzenli olarak arı sütü ve polen kullandım halen kullanmaktayım. Umut olabilmişsem ne mutlu bana.

Amin canım inşallah. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin

Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

Kızlar transferimin 8.gunundeyim iki iyi kalite embriyo transfer edildi. Test günüm persembe. Sabah crinone jel kullandim bir saat sonrasinda pudra pembesi renginde çok az kanama geldi. Moralim bozuldu

Benim bugün adet sancılarım deva ediyor,bir de sivilcem çıkmış bu sabah kalçamda ağrı işe uyandım,bacaklarım da sanki hamlamış gibi,bunlar neye işaret acaba?

Kızlar transferimin 8.gunundeyim iki iyi kalite embriyo transfer edildi. Test günüm persembe. Sabah crinone jel kullandim bir saat sonrasinda pudra pembesi renginde çok az kanama geldi. Moralim bozuldu
Canım çok normal bozma moralini bende senin gibi ilk gördüğüm de şok olmuştum doktoru mu aramıştım hemen çok ağlamıştım o gün yataktan hiç çıkmamıştım ve benimki kırmızı renkti canını sıkma o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…