- 24 Şubat 2017
- 166
- 177
- 18
- 39
Cok az geldi cnm pudra pembesi parlak ama gerisi yok. Doktorum da test istemedi dinlenmemi de soylemedi . sadece estrofem 3 tane iciyodum 4e cikardi. Test yaptirsam mi sence bugün. Normalde test gunum yarindan sonraCanım çok normal bozma moralini bende senin gibi ilk gördüğüm de şok olmuştum doktoru mu aramıştım hemen çok ağlamıştım o gün yataktan hiç çıkmamıştım ve benimki kırmızı renkti canını sıkma o yüzden
Ben varım canım. 5. Denememdi artık bu son demiştik eşimle çocuksuz geçen 11 senenin ardından.. bitmek bilmeyen 12 gün. Bu sitedeki her mesajı kimbilir kaç kez okumuşumdur.olmayan belirtiler için hergün gizli gizli gözyaşı döktüm hatta ıkınma dediler kabız oldum gitti bebeklerim diye üzüldüm. 12.gün teste gittik eşimle geçmeyen iki saat ve sonunda mucize allahım sana sonsuz şükürler olsun ol dedin ve oldu. Hiç belirti arama derlerdi inanmazdım ama yokmuş belirti yaşadım ve gördüm.Allah sana da isteyen herkese nasip eder inşallahGunaydin kizlarr ben gibi belirti yasamayan ama hala umut dolu olan var mii son denememdi insallah hayirli sonuclar alirizz
Amin canim ya insallah hayirli olsun bebeginBen varım canım. 5. Denememdi artık bu son demiştik eşimle çocuksuz geçen 11 senenin ardından.. bitmek bilmeyen 12 gün. Bu sitedeki her mesajı kimbilir kaç kez okumuşumdur.olmayan belirtiler için hergün gizli gizli gözyaşı döktüm hatta ıkınma dediler kabız oldum gitti bebeklerim diye üzüldüm. 12.gün teste gittik eşimle geçmeyen iki saat ve sonunda mucize allahım sana sonsuz şükürler olsun ol dedin ve oldu. Hiç belirti arama derlerdi inanmazdım ama yokmuş belirti yaşadım ve gördüm.Allah sana da isteyen herkese nasip eder inşallah
Amin inşallahKızlar benimde buğün transferden sonraki 10. Günün test sonucum 155 çıktı 1 tane 5. Gün embriyosu koyulmuştu inş hayırlısıyla kesesinide görürüm
Sen test gününü bekle canım takma kafana başka oldu mu pekiCok az geldi cnm pudra pembesi parlak ama gerisi yok. Doktorum da test istemedi dinlenmemi de soylemedi . sadece estrofem 3 tane iciyodum 4e cikardi. Test yaptirsam mi sence bugün. Normalde test gunum yarindan sonra
Canım zor olduğunu biliyorum tedavi baştan sona zor ve zahmetli ama sakın umudunu kaybetme her işte bir hayır vardır senin için en yakın zamanda en hayırlı şekilde olumlu sonuçlanır inşşş sakın vazgeçmeSonucuum negatif
Testi ne testi yaptın idrar mıSonucuum negatif
Testi ne testi yaptın idrar mı[/Q
Kan testi cnm 1.49 cikti
Kan testi cnm 1.49 ciktiTesti ne testi yaptın idrar mı
İnşallah cnmCanım zor olduğunu biliyorum tedavi baştan sona zor ve zahmetli ama sakın umudunu kaybetme her işte bir hayır vardır senin için en yakın zamanda en hayırlı şekilde olumlu sonuçlanır inşşş sakın vazgeçme
Hayırlısı canımKan testi cnm 1.49 cikti
İnşallah cnm
Hiç canını sıkma bende de kahve lekelenme oldu bugün 12. günüm ve pozitifi gördüm yaklaşık değerim 230 çıktı bugün.Ayrıca bu durumu hemşireye sordum çok normal dedi.Kızlar transferimin 8.gunundeyim iki iyi kalite embriyo transfer edildi. Test günüm persembe. Sabah crinone jel kullandim bir saat sonrasinda pudra pembesi renginde çok az kanama geldi. Moralim bozuldu
Sma bugün 10.günün değil mi?erken olmamış mı bence gününde yine yaptır canım ve sakın üzülme ne hissettiğini anlıyorum canım lütfen üzme kendiniSonucuum negatif
Lekelenme bugun mu oldu. Benim sekizinci gunum kan testi 1.49 cikti. Ilaclari birakmiyim mi umit var miHiç canını sıkma bende de kahve lekelenme oldu bugün 12. günüm ve pozitifi gördüm yaklaşık değerim 230 çıktı bugün.Ayrıca bu durumu hemşireye sordum çok normal dedi.
Bugun sekizinci günüm. Normalde test gunum perşembe.Sma bugün 10.günün değil mi?erken olmamış mı bence gününde yine yaptır canım ve sakın üzülme ne hissettiğini anlıyorum canım lütfen üzme kendini
benim lekelenmem 7. gün başladı 11.güne kadar devam etti ümitsizliğe kapılma,benimde değerlerimin katlanarak gitmesi lazım artık inşallah pozitif sonucu sende görürsünLekelenme bugun mu oldu. Benim sekizinci gunum kan testi 1.49 cikti. Ilaclari birakmiyim mi umit var mi
Siz testi ilk ne zaman yaptiniz. Kasik agriniz oldu mubenim lekelenmem 7. gün başladı 11.güne kadar devam etti ümitsizliğe kapılma,benimde değerlerimin katlanarak gitmesi lazım artık inşallah pozitif sonucu sende görürsün
kasık batması ilk zamanlarda oldu ama 7. günden itibaren adet ve bel ağrısı oldu o da çok sık ve şiddetli değildi,ilk testi kanda 10. gün yaptım 120 çıktı.Siz testi ilk ne zaman yaptiniz. Kasik agriniz oldu mu
Belirtilerimiz ayni. Ben de onuncu gun takrar test yaptirayim inşallah hala ufak da olsa ümidim varkasık batması ilk zamanlarda oldu ama 7. günden itibaren adet ve bel ağrısı oldu o da çok sık ve şiddetli değildi,ilk testi kanda 10. gün yaptım 120 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?