transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Cok az geldi cnm pudra pembesi parlak ama gerisi yok. Doktorum da test istemedi dinlenmemi de soylemedi . sadece estrofem 3 tane iciyodum 4e cikardi. Test yaptirsam mi sence bugün. Normalde test gunum yarindan sonra

Gunaydin kizlarr ben gibi belirti yasamayan ama hala umut dolu olan var mii son denememdi insallah hayirli sonuclar alirizz
Ben varım canım. 5. Denememdi artık bu son demiştik eşimle çocuksuz geçen 11 senenin ardından.. bitmek bilmeyen 12 gün. Bu sitedeki her mesajı kimbilir kaç kez okumuşumdur.olmayan belirtiler için hergün gizli gizli gözyaşı döktüm hatta ıkınma dediler kabız oldum gitti bebeklerim diye üzüldüm. 12.gün teste gittik eşimle geçmeyen iki saat ve sonunda mucize allahım sana sonsuz şükürler olsun ol dedin ve oldu. Hiç belirti arama derlerdi inanmazdım ama yokmuş belirti yaşadım ve gördüm.Allah sana da isteyen herkese nasip eder inşallah

Amin canim ya insallah hayirli olsun bebegin

Cok az geldi cnm pudra pembesi parlak ama gerisi yok. Doktorum da test istemedi dinlenmemi de soylemedi . sadece estrofem 3 tane iciyodum 4e cikardi. Test yaptirsam mi sence bugün. Normalde test gunum yarindan sonra
Sen test gününü bekle canım takma kafana başka oldu mu peki

Kızlar transferimin 8.gunundeyim iki iyi kalite embriyo transfer edildi. Test günüm persembe. Sabah crinone jel kullandim bir saat sonrasinda pudra pembesi renginde çok az kanama geldi. Moralim bozuldu
Hiç canını sıkma bende de kahve lekelenme oldu bugün 12. günüm ve pozitifi gördüm yaklaşık değerim 230 çıktı bugün.Ayrıca bu durumu hemşireye sordum çok normal dedi.

Hiç canını sıkma bende de kahve lekelenme oldu bugün 12. günüm ve pozitifi gördüm yaklaşık değerim 230 çıktı bugün.Ayrıca bu durumu hemşireye sordum çok normal dedi.
Lekelenme bugun mu oldu. Benim sekizinci gunum kan testi 1.49 cikti. Ilaclari birakmiyim mi umit var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…