bence 12.günü bekle derim anlıyorum seni beklemek zor,aslında doktorlar 2.haftadan itibaren net bişey diyebiliyorlar,14. 16. 18 . günlere bence bu yüzden bakıyorlar, 12. günde kanda görülüyor. Bazı anne adaylarının 8. günde belli olurken bazılarının 12. günde ortaya çıkıyor ama sonrası daha önemli,inşallah pozitifi görürsün ve Allah kucağına almayı nasip eder TubacımBelirtilerimiz ayni. Ben de onuncu gun takrar test yaptirayim inşallah hala ufak da olsa ümidim varbenim de pozitif olur
Doktorun söylemeden ilaçları bırakma canımLekelenme bugun mu oldu. Benim sekizinci gunum kan testi 1.49 cikti. Ilaclari birakmiyim mi umit var mi
Allah razi olsun cnm . İnşallah bosuna uzulmusumdur.bence 12.günü bekle derim anlıyorum seni beklemek zor,aslında doktorlar 2.haftadan itibaren net bişey diyebiliyorlar,14. 16. 18 . günlere bence bu yüzden bakıyorlar, 12. günde kanda görülüyor. Bazı anne adaylarının 8. günde belli olurken bazılarının 12. günde ortaya çıkıyor ama sonrası daha önemli,inşallah pozitifi görürsün ve Allah kucağına almayı nasip eder Tubacım
Cnm doktorum once bekleyelim dedi sonra birakalim dedi. Ben birakmicam 12. Gun tekrar test yaptircamDoktorun söylemeden ilaçları bırakma canım
Iyi yaparsın ben sana gününde yaptir diye çok dedim inşallah artar değerin miniğin tutunurCnm doktorum once bekleyelim dedi sonra birakalim dedi. Ben birakmicam 12. Gun tekrar test yaptircam
Tuba cnm lekelenme crinone jelin tortusunun pudra olması şeklindemiydi yoksa sulu pudra kanamamıydı?Lekelenme bugun mu oldu. Benim sekizinci gunum kan testi 1.49 cikti. Ilaclari birakmiyim mi umit var mi
12. günden itibaren değerlendir bence çünkü doktorlar o gün test istiyor 14.günü gör Kara-deniz, %60 artması normalmiş o yüzden bir anda artabilirde canım,bu formda az az artanları okumuştum.dr.sana bilgi verir zaten moralini bozmaTransferden sonrki 10. Gün değerim 150 di 12. Gün 180 çıktı çok moralim bozuldu iki katı şeklinde artmadı bu durumu yaşayıp sonradan yüksdlen var mıydı aranızda
. İnş canım bebeğim bana tutunur dr um çok umutlu konuştu aslında ama 14. Ve 16. Gün testi önemli dedi bide ben 10. Ve 12. Gün testimi sağlık ocağında yaptırmıştım oradaki testlerde sıkıntı oluyor diye çok yazı okudum sizler mutlaka hastanede yaptırın derim12. günden itibaren değerlendir bence çünkü doktorlar o gün test istiyor 14.günü gör Kara-deniz, %60 artması normalmiş o yüzden bir anda artabilirde canım,bu formda az az artanları okumuştum.dr.sana bilgi verir zaten moralini bozma
Bilye buyuklugunde parlak bir akonti vr sonucum negatif cnm. Ttansferin ertesi günü baslayan kasik agrim uc gun sürdü sol kasik. Dorduncu besinco gin ara ara kısa sureli kasik agrilarim oldu.alti yedi cok agrim olmadi. Sekozonci gun pembe kanama hatta once tutunma kanamsi diye col sevindim. Dun onuncu günümde cok agrim oldu bocaklar saplandi rahmimr resmen yine kan testi verdim deger 0.722. Belirti aramayın cnm . Benim yaşadığım belirtileri yasayip pozitif alan cok. O yüzden cok umitliydim. Kismet değilmiş. Allah isteyen herkese yasatsin annelil babalok duygusunu inşallah.Tuba cnm lekelenme crinone jelin tortusunun pudra olması şeklindemiydi yoksa sulu pudra kanamamıydı?
Merhaba, benimde 29.05 transferim gerceklesti. Sabah yasadigimi yazmissiniz metak ettim. Crinone jelin pudra rengine donmus oldugunu gördünüzmü? Sabah gördüm, dedim acaba adet mi olucam ama ilaclar tutuyor sonucta.Tuba cnm lekelenme crinone jelin tortusunun pudra olması şeklindemiydi yoksa sulu pudra kanamamıydı?
Canım hiç endişelenme. Bendede transferden 4 -5 gün sonra jel pembemsi geldi. Pozitif sonucu yeni aldım. Hala ara ara oluyor. Tedirgin oluyorum ama rahat olmaya ve dinlenmeye çalışıyorum. Doktoruna haber ver. Belki iğne verirMerhaba, benimde 29.05 transferim gerceklesti. Sabah yasadigimi yazmissiniz metak ettim. Crinone jelin pudra rengine donmus oldugunu gördünüzmü? Sabah gördüm, dedim acaba adet mi olucam ama ilaclar tutuyor sonucta.
Hic bilmiyorum canım farkli bir islemden bahsediyorsun ne desem yanlış olurMerhaba benimde 4 embriyom donduruldu.Simdi transfer tarihimi bekliyorum adetin 2.gunu gel dedi doktorum.Rahim dinlendirme teknigini uygulamak istedi...transfer icin rahmimi hazirlicak yine igne ilac kullanmaya devam mi edicez.Dondurulmuslari olanlar siz adetin kacinci gunu gittiniz?
Canim insallah pozitif sonucu aliriz hayirlisiyla.Bize haber et.Dualrimiz seninlemerhaba ..transferimin 11.günü ve hiç belirtim yok..yarın test günüm inşaAllah hayırlısıyla pozitif sonuçla dönerim...bu arada sebepsiz infertilite olan var mı aranızda??
Ben sebepsiz infertilitemerhaba ..transferimin 11.günü ve hiç belirtim yok..yarın test günüm inşaAllah hayırlısıyla pozitif sonuçla dönerim...bu arada sebepsiz infertilite olan var mı aranızda??
Amin cok tesekkur ederim..haber veririm.Canim insallah pozitif sonucu aliriz hayirlisiyla.Bize haber et.Dualrimiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?