transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Herkese merhaba, gezinirken transfer sonrası belirtileri sayfasına denk geldim ve bende yaşadıklarımı yazmak istedim, insan o dönemde merakla araştırma yapıyor çünkü, herkese mutlu haberler dilerim...
Ben transfer sonrası 3. gün hafif karın ağrısı yaşamıştım regl ağrısına benzer bir ağrı, bu ağrı zaman zaman artarak devam etmişti, bazen sanırım regl olucam diye bir korku yaşamıştım ama çok şükür olmamıştım:) , bunun dışında göğüslerdede ağrı ve hasssasiyet yaşamıştım, sık israra çıkma ve 1 haftadan sonra ise uyku hali olmuştu.

Kızlar donrulmuş 5.emb. transferim oldu bugun 3.günüm ama belirtim yok daha önceki poztıf üp bebekte batmalarım vardı kacıncı gün başladı hatırlamıyorum, birde birsey sorucam dondurulmuş transferle taze transfer arasında fark varmı belirti açısından. Sonucta dondurkmuş transferde rahim dinlenmiş oluyor acaba belirti dahamı az olur neolur fikir verin

transferden sonra kasiklarim da batma oldu kizlar.oncek8 negatiflerde boyle bisey olmamisti.ara da bas donmesi oluyordu.cok bi belirt8 yoktu yani.ayrica transferin 5. Gunu e2 testi yaptirmistim 700~lu bisey cikmisti 500 altindaysa kas altina igne vurmam söylenmişti .ama gerek kalmad8 sukur. Allah yardimciniz olsun hepinizin

Ben de geçen ay tüp yapanlardanım belirti ne oluyor diye girip bakmıştım buraya ben de yazayım dedim. Her regl döneminde ne yaşıyorsan aynısını yaşadım farklı hiçbişey olmadı. Herşey tamamen aynı idi. Test gününe kadar da en ufak bir fikrim yoktu tutup tutmaması hakkında. Çok şükür olumlu çıktı sonuç. Darısı kalp atışlarını sağlıkla duymaya inşallah

Kızlar bende 5 6 haftalık oldum ama gogus hassasiyeti harıc hıcbır belırtım yok haftaya kalp duymaya gıdıcez ama ne bulantı ne bısey yok sız nasılsınız normalmı bu

Kızlar bende 5 6 haftalık oldum ama gogus hassasiyeti harıc hıcbır belırtım yok haftaya kalp duymaya gıdıcez ama ne bulantı ne bısey yok sız nasılsınız normalmı bu
Bende de aynı durum var cuma kontrolüm var inşallah normaldir,idrar sıklığın nedir peki?

canım seni ateş ölçme topiğinde görmüştüm ordan tanıyorum.
çok sevindim sonucunun pozitif çıkmasına.
tebrik ederim.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.

Mrb bayanlar bende 24 haziranda transferimi oldum 5.gun dondurulmus embriyo konuldu 3 gun itibaren kasik agrilari basladi ara ara belime vuruyordu 6.gun dayanamayip evde test yaptim fakat malesef negatif sonuc gordum yarin 10.gunum sizce kan testi yaptirmalimiyim agrilarim oldukca olumsuz düşüncelere kapiliyorum Allahim hepimize bebisler nasip etsin insallah ;(

Insallah sonucun pozitiftir insallah.Ama herseyden onemlisi hayirlisi ile.Canim kan testi yaptir.Icin rahatlasin.guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Insallah sonucun pozitiftir insallah.Ama herseyden onemlisi hayirlisi ile.Canim kan testi yaptir.Icin rahatlasin.guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Insallah Allah razi olsun persembe gunu Allah nasip ederse ogrenicem hep hayirlisi ise olsun dedim ama yinede ister istemez uzuluyoruz Allahim kimsenin emeklerini bosa cikartmasin insallah

Insallah Allah razi olsun persembe gunu Allah nasip ederse ogrenicem hep hayirlisi ise olsun dedim ama yinede ister istemez uzuluyoruz Allahim kimsenin emeklerini bosa cikartmasin insallah
Canim hakkinda hayirlisi olsun..hayirli haberlerini bekliyoruz..moralini yuksek tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…