Peki ne oldu tup bebek vssBen sebepsiz infertilite
Canim sonucum pozitif cikti...Rabbime hamd olsun.. darisi hepinizin basina insaAllah...Amin cok tesekkur ederim..haber veririm.
Bende de aynı durum var cuma kontrolüm var inşallah normaldir,idrar sıklığın nedir peki?Kızlar bende 5 6 haftalık oldum ama gogus hassasiyeti harıc hıcbır belırtım yok haftaya kalp duymaya gıdıcez ama ne bulantı ne bısey yok sız nasılsınız normalmı bu
Benım ıdrar hep sıktı yıne sık sen cuma gunu rahatlıcaksın benım haftaya salıBende de aynı durum var cuma kontrolüm var inşallah normaldir,idrar sıklığın nedir peki?
İyi düşünelim iyi olsun canım ya ben de çoooook endişeliyim ya duyamazsak diyeBenım ıdrar hep sıktı yıne sık sen cuma gunu rahatlıcaksın benım haftaya salı
Ben de geçen ay tüp yapanlardanım belirti ne oluyor diye girip bakmıştım buraya ben de yazayım dedim. Her regl döneminde ne yaşıyorsan aynısını yaşadım farklı hiçbişey olmadı. Herşey tamamen aynı idi. Test gününe kadar da en ufak bir fikrim yoktu tutup tutmaması hakkında. Çok şükür olumlu çıktı sonuç. Darısı kalp atışlarını sağlıkla duymaya inşallah
Insallah sonucun pozitiftir insallah.Ama herseyden onemlisi hayirlisi ile.Canim kan testi yaptir.Icin rahatlasin.guzel haberlerini bekliyoruz insallahMrb bayanlar bende 24 haziranda transferimi oldum 5.gun dondurulmus embriyo konuldu 3 gun itibaren kasik agrilari basladi ara ara belime vuruyordu 6.gun dayanamayip evde test yaptim fakat malesef negatif sonuc gordum yarin 10.gunum sizce kan testi yaptirmalimiyim agrilarim oldukca olumsuz düşüncelere kapiliyorum Allahim hepimize bebisler nasip etsin insallah ;(
Insallah sonucun pozitiftir insallah.Ama herseyden onemlisi hayirlisi ile.Canim kan testi yaptir.Icin rahatlasin.guzel haberlerini bekliyoruz insallah
Canim hakkinda hayirlisi olsun..hayirli haberlerini bekliyoruz..moralini yuksek tut..Insallah Allah razi olsun persembe gunu Allah nasip ederse ogrenicem hep hayirlisi ise olsun dedim ama yinede ister istemez uzuluyoruz Allahim kimsenin emeklerini bosa cikartmasin insallah
Canim hakkinda hayirlisi olsun..hayirli haberlerini bekliyoruz..moralini yuksek tut..
Evet canimm..nasipse persb gunu kalp atisi icin gidicez..Cok sagol canim insallah yazicam buraya sen hamilemisin?
Evet canimm..nasipse persb gunu kalp atisi icin gidicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?