transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba arkadaşlar,

Tüp bebek sürecimde bu forumda hep tecrübelerinizi okudum sessizce ve eğer hamile kalırsam ben de tecrübelerimi paylaşacağım diye söz verdim kendime. Çok şükür o gün geldi

Ben nereseyse hiç belirti yaşamayanlardanım. Dondurulmuş tek embriyo transferimin 4. Günü kısa süreli kasık ağrısı ve 8. Günü kısa süreli batmalar dışında hiç birşey yaşamadım göğüs ağrısı bile :) Hatta çok evham yaptım herkesin ağrısı oluyor neden birşey yok diye :)
9. Gün yani bugün de kan verdim ve Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki pozitif sonuç aldım. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

Tabi ki evhamlar bitmiyor 2 ye katlanacak mı kalp atışı vs ama neredeyse 2 yıldır bugünü bekleyen biri olarak şimden çok mutlu olmamak elde değil :)

Sakın belirtilere takılıp kendinizi üzmeyin her vücut ve insan farklı kendinizi hep hamile gibi düşünün tahlil gününe kadar

Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah canim boyle okudugumda kendim gebe kalmis kadar seviniyorum ben malesef negatif sonuc aldim dondurulmus embriyo transferi ilk denememdi vardir bundada bi hayir demekten baska bisey gelmiyor elimizden hakkimizda hayirlisi insallah banada dua et olur mu 2. Denemem icin insallah olumlu sonucu goruruz;(

Canim hayirli olsun..saglikla kucagina alirsin insaAllah..:) cok haklisin bende hic belirti yasamadim..belirtiler hic onemli degil gercekten...

Çok teşekkür ederim amin Ederim tabi burda tüm arkadaşlara ediyorum rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah hepimize Sen de vazgeçme dondurulmuş bebişlerin de varsa daha da güzel

Cok sagol canim. 5 tane daha cok iyi kalitede embriyolarim var Allaha cok şükür cok fazla ilac kullanmak zorunda kalmicam inaniyorum bir gun bende anne olucam insallah

Yalnizkus05 tebrik ederim gözün aydın,ben hala hergün yokluyorum kendimi,göğüslerimde ağrı devam ediyor mu,karnım ne durumda,idrar sıklığım aynı mı vs vs...kese,kalp atışı,sonra kalp atışı devam ediyor mu...Tedirginlikler olsun ama sonu da tatlı olsun inşallah,ikinci değerin de yüzünü güldürsün,hayırlı olsun canım

Amiiin inşallah vallahi burdaki kızlar hepiniz iyi ki varsınız bizi biz anlarız endişelerimizi sevinçlerimizi Dediğin gibi sonu tatlı olsun hep tüm tedirginliklerin inşallah Rabbim korktuklarınızdan emin umduklarımıza hayırlısıyla nail eylesin Sağlıkla mutlulukla kucağımıza da almayı nasip etsin

Slm bend3 transfer yapildi 8 ci gunum karnim agriyor baska hicbir belirtim yok acaba hamilemiyim yada benim gibi yasayan var mi lutfen yadim edin

Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir takip ediyorum nasip buguneymis buraya yazmak. 2,5 yildir bebek istiyoruz olmuyor. Rahim filmi acik,histeriskopi oldum temiz. 3 kere asilama oldum hepsi negatif. Hep sebepsiz infertilite dediler. Son asilamamda cikolata kistim oldugu tespit edildi bu kadar uygulamadan sonra. Simdi direk tup bebek diyorlar. Kistim kucukmus ameliyatla alinamaz diyor doktorlar. Adetimi bekliyorum tup bebek icin. Cok yorgun ve mutsuzum.

Yok mu benim gibi cikolata kisti olup tup bebek denemesi basarili olan ??

Bunlarda benim transferden sonraki hissettiklerim

Transferden sonraki

1.gün: kasık ağrıları var

2.gün: kasık ağrıları,alta vuran ağrı,göğüsler şiş, hafif batma var

3.gün: gündüz çok şikayetim yoktu ama deli gibi limon suyu içmek istedim ve içtimdegece adet sancısı şeklinde bele doğru yayılan ağrı

4.gün: Tiksinme

kasık ağrısı falan yok bugün

5.gün: göğüs hassasiyeti azaldı biraz kasık ağrısı var hafif bel ağrısı var

6.gün: bugün belirti yok

7.gün: belirti falan yok insan kendini kandırıyor...gebelik testi idrarda negatif

8.gün:hiçbir belirti yok göğüslerim indi iyice amaa idrar gebelik testi POZİTİF

Kan testi: 71,38

9.gün:kasık ağrısı var biraz adet olacak gibi hissediyorum kasık ağrısı bele doğru yayılıyor karnım geriliyor sanki
Gece lekelenme şeklinde kanama oldu çok üzüldüm ağladım acile gittik prolutan depot iğne yapıldı tekrar kan verdim 144,77

10.gün:bugün kanama lekelenme bir şey olmadı çok şükür kasık ağrısı düne göre çok hafifti ve bele yayılmıyordu. bugünü yatarak geçirdim yarın tekrar hcg baktırıcam dünkü lekelenme yerleşme kanamasıymış sanırım. Açık pembe gibiydi ve günlük pedi ya doldururdu ya doldurmazdı.

11.gün:hafif adet ağrıları şeklinde ağrılar var. Hcg:288

Şimdilik böyle

Canım başta umutsuz olmayacaksın.2 aşılama ve 1 tüp bebekten sonra 2. Tüp bebek te tuttu şükür. Diğerlerinde çok umutsuz ve karamsardır.çok yrni daha inşallah devamı gelir bebeğimi saülıcaklı birşekilde kucagıma alabilirim.2. Tüp bebeğimde içimde bi heyecan vardı iğneleri yaparken zor oluyordu ama içimde karnımda kelebekler uçusuyordu. Sağda 6 cm solda 2 cm kist var ona ragmen. Transferim zor olmasına ragmen.doktor uzun zamandır böyle zor hasta gelmedi dedi. Inşallah yarın ikinci kan degerimi öğrenrcegim.ben hamile olabilecegim aklıma bile gelmiyordu.o kadar çok hastaneye gittimki ama vazgeçemezdim.

Cok tesekkur ederim canim ne guzel umit verdin bana. Moral cok onemli diyor doktorlarda fakat yillar gectikce insan sabrini kaybediyor yani bende oyle oldu malesef. Insllh bizlerede nasip olur. Senide tebrik ederim,Rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin saglicakla insllh. Bizlerede dua et.

Canım
Rabbim en kısa zamanda inşallah nasip eder.çok zor bi süreç ama rabbim sabır versin.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel anneeeeeee....Ne guzel yazmissin hic bir zaman vazgecmek yok anne olma ustegimizden cunku bu duygu bize yaradanin lutfu...Sevgilerimle bebegini iyi gunlerde buyuttttt

Canim benimde kucuk bir cikolata kistim var 3 cm.Bizimde sebepsiz infertiliteydi.Ilk asilama denemedim olmadi.2 yil boyunca gitmedigim doktor kalmadi.Ilk hocamla gorustugumde bana sen anne olucaksin ve anneligi en cok hakeden hadtalarimdan birisin dedi.Sozunden cikmadim.Ne dediyse yaptim ve cok dua ettim.Allah ol der ve olur.Nasibindr tup bebekle anne olmak varsa Allah sana bu tevrubeyi nasip etmisse hic baska yolu yok.Insallah en kisa zamanda anne olduginu duyariz burdan.Tum dualarim seninleeeeeeee.
Mutsuz olma sakin.Vardir Allahin bir bildigi hem tup bebek sureci acayip heyecanli bir suru arakdas ediniuosun klinikten burdan.Doktorunla bag olusuyo aranda.Allah karsilasicagin insanlari yazmis.Kaderinde varsa yasicaksin.Sevgilerimle sakin umidini kaybetme arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…