Amin canim aminn. Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sinamasin. Yasamayan bilmez gercekten cok zor bir durum
Sağol canım Allah razı olsun.rabbim anne olmak isteyenlere nasip etsin inşallah en kısa zamandaAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel anneeeeeee....Ne guzel yazmissin hic bir zaman vazgecmek yok anne olma ustegimizden cunku bu duygu bize yaradanin lutfu...Sevgilerimle bebegini iyi gunlerde buyuttttt
MerhabaCanim benimde kucuk bir cikolata kistim var 3 cm.Bizimde sebepsiz infertiliteydi.Ilk asilama denemedim olmadi.2 yil boyunca gitmedigim doktor kalmadi.Ilk hocamla gorustugumde bana sen anne olucaksin ve anneligi en cok hakeden hadtalarimdan birisin dedi.Sozunden cikmadim.Ne dediyse yaptim ve cok dua ettim.Allah ol der ve olur.Nasibindr tup bebekle anne olmak varsa Allah sana bu tevrubeyi nasip etmisse hic baska yolu yok.Insallah en kisa zamanda anne olduginu duyariz burdan.Tum dualarim seninleeeeeeee.
Mutsuz olma sakin.Vardir Allahin bir bildigi hem tup bebek sureci acayip heyecanli bir suru arakdas ediniuosun klinikten burdan.Doktorunla bag olusuyo aranda.Allah karsilasicagin insanlari yazmis.Kaderinde varsa yasicaksin.Sevgilerimle sakin umidini kaybetme arkadasim.
Cok tesekkur ederim burada sizlerle yazismak bana umut kaynagi oldu. Insan bazen kendini o kadar umutsuz ve yalniz hissediyorki hele tum yollari denemisken, her adette yikilmisken. Tek dilegim Rabbim hayirlisiyla tez zamanda evlat isteyenlere ve bana nasip etsin insllh, isyan etmeden evladimiza mucizemize kavustursun insllh.Canim benimde kucuk bir cikolata kistim var 3 cm.Bizimde sebepsiz infertiliteydi.Ilk asilama denemedim olmadi.2 yil boyunca gitmedigim doktor kalmadi.Ilk hocamla gorustugumde bana sen anne olucaksin ve anneligi en cok hakeden hadtalarimdan birisin dedi.Sozunden cikmadim.Ne dediyse yaptim ve cok dua ettim.Allah ol der ve olur.Nasibindr tup bebekle anne olmak varsa Allah sana bu tevrubeyi nasip etmisse hic baska yolu yok.Insallah en kisa zamanda anne olduginu duyariz burdan.Tum dualarim seninleeeeeeee.
Mutsuz olma sakin.Vardir Allahin bir bildigi hem tup bebek sureci acayip heyecanli bir suru arakdas ediniuosun klinikten burdan.Doktorunla bag olusuyo aranda.Allah karsilasicagin insanlari yazmis.Kaderinde varsa yasicaksin.Sevgilerimle sakin umidini kaybetme arkadasim.
Amin arkadasim aminn. Seninde hayirli olsun Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallahOl dediginde olduran rabbimden umidinizi kesmeyin kizlar. Bana 6. Denemede anne olmayi nasip etti. Insallah herkese hayirlisiyla nasip eder.
Benimde ayniydi canim.Degerlerim yuksekti ama tek keseyi gordum kalbini dinledim.Hersey yolunda insallah.tup bebekte degerler yuksek cikabiliyoooo:)Hayirli olsun Allah saglikla dogmasini nasip etsinMerhaba
Allah kucağınızada almak nasip etsin bebeğinizi
Benim kan değerlerim sizinkine çok yakın beşinci gün dondurulmuş tek transferim oldu
Siz keseyi gördünüz mü bebek tek mi ikiz mi ?
Amin teşekkürler sizinkide inşallah..Benimde ayniydi canim.Degerlerim yuksekti ama tek keseyi gordum kalbini dinledim.Hersey yolunda insallah.tup bebekte degerler yuksek cikabiliyoooo:)Hayirli olsun Allah saglikla dogmasini nasip etsin
Canim evet evet sakin korkma jelle birlikte geliyodu hala da geliyo kahverengi siyah hatta 3 gun evvel kahverengi sumuksu akinti geldi.Sitres yaptim internette okumadigim forum kalmsdi.Ama bunlarin hepsi cok normalmis...Dunde temizlik yaptim biraz camasir suyuyla ugrastim yine sitres yaptim...Hic merak etme bana sorabilirsin istedigini.Hatta doktorum sadece vitamin kullan dedi estoferm ve proluton igneyi kesti.Gunde 1 tanede jelim kaldi.Amin teşekkürler sizinkide inşallah..
benim az miktarda Nadire'n siyaha dönük kahve akıntım geliyor siz böyle birşey yaşadınız mı?
Ya çok sevindim bende birçok yazı okudum hepsinde normal diyordu ama yaşayan birinden duymak beni daha rahatlattı çok teşekkürler Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıylaCanim evet evet sakin korkma jelle birlikte geliyodu hala da geliyo kahverengi siyah hatta 3 gun evvel kahverengi sumuksu akinti geldi.Sitres yaptim internette okumadigim forum kalmsdi.Ama bunlarin hepsi cok normalmis...Dunde temizlik yaptim biraz camasir suyuyla ugrastim yine sitres yaptim...Hic merak etme bana sorabilirsin istedigini.Hatta doktorum sadece vitamin kullan dedi estoferm ve proluton igneyi kesti.Gunde 1 tanede jelim kaldi.
Hic meraklanma canim jeli 3 ay kullanicam ben jel bitene kadar hepsi cok normal.Bebeklerimiz iyi olsunda.sen sadece iyi beslen ve at lafandsn hamileligi.Normal.yasanrina devam et.Ama dikkat ederek...Cunku hersey cok normal.Rabbim gonlune gore versin.Batmalar kasilmalar sancilar hep olucak ve hepsi normal.Icerde atan bir kalp ve buyuyen bir can varrrrrYa çok sevindim bende birçok yazı okudum hepsinde normal diyordu ama yaşayan birinden duymak beni daha rahatlattı çok teşekkürler Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla
Yerlesme kanamasi olabilir.Ve insallah oyledir.Iyi dusun iyi olsun insallahArkadaşlar selamun aleykum. Ne olur biri bana bir fikir versin. Benim transferimin 6.günü. Dün gece yoğun adet sancım oldu şimdide kan geldi. Hani böyle adetin ilk günü tam sökülemez ya insan aynen öyle bir kan. Doktoruma yazdım normal dedi ama ben adet oldum gibi hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
İnşallah. Şuan kan durdu ama karnım belim çok ağrıyor. Adetimde ilk gün aynen böyle olur benim ertesi gün artar yani yarın durumum netleşir. İnşallah adet değildirYerlesme kanamasi olabilir.Ve insallah oyledir.Iyi dusun iyi olsun insallah
Ben bu durumu yaşamadım ama tüp bebek merkezimizden; transferden sonra eğer kanamanız olursa "Proluton Depot" isimli iğneyi yaptırın diye yazıp vermişlerdi. Gerçi doktorunuzla görüşmüşsünüz, o daha iyisini bilir muhakkak ama yine de paylaşmak istedim... Allah hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...Arkadaşlar selamun aleykum. Ne olur biri bana bir fikir versin. Benim transferimin 6.günü. Dün gece yoğun adet sancım oldu şimdide kan geldi. Hani böyle adetin ilk günü tam sökülemez ya insan aynen öyle bir kan. Doktoruma yazdım normal dedi ama ben adet oldum gibi hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Ben oğluma hamıleyken olmustu cnmTransferden sonra ayak kasilmalariniz kramplar oldu mu?
Öyle bi belirti için diyemem sanırsam daha pazar gunu transfer oldu ama bugun falan kramp girdi batma falan progestrone kullaniyorum o mu etki etti acaba. Tabi umarm hepsi mucize nin belirtisi olsun isterm insBen oğluma hamıleyken olmustu cnm
Amin Allah razı olsun. Dediğiniz iğneyi bana da yazdılar nasipse bu gün vurulucam. Teşekkür ederim ilginize❤Ben bu durumu yaşamadım ama tüp bebek merkezimizden; transferden sonra eğer kanamanız olursa "Proluton Depot" isimli iğneyi yaptırın diye yazıp vermişlerdi. Gerçi doktorunuzla görüşmüşsünüz, o daha iyisini bilir muhakkak ama yine de paylaşmak istedim... Allah hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?