Rica ederim. Dinlenin bol bol, kendinizi hiç yormayın, dikkat edin. Çok geçmiş olsun...Amin Allah razı olsun. Dediğiniz iğneyi bana da yazdılar nasipse bu gün vurulucam. Teşekkür ederim ilginize❤
Transferden sonra ayak kasilmalariniz kramplar oldu mu?
Transferden sonra ayak kasilmalariniz kramplar oldu mu?
Canım kramp hariç hepsini yaşadımKızlar transferimin 8. Günü ama ilk günü yani transfer gününü sayıyorm.. İki üç gündür başım çatlıyor karnım ağrıyor kanama başladı başlayacak gibi çok stres oldum bacağımda kramp yüzümde sivilce hep adet öncesi belirtilerim ve bu 3. Denememdi böyle olup tutan var mı çok kötüyüm
Canım yaa çok sağol cevabın için.. Çok sevindim zaten nasıl stres olduğumu tahmin edersin. Gözünüz aydın olsun inşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım kramp hariç hepsini yaşadım
.benimde baş ağrım oluyor ağrı başlayıp gözlerime vuruyor uyuyorum 1 saat kendime geliyorum.şükür tuttu.yarın keseye gidecegiz inşallah.
Canım genelde böyle şeylere tutunma lekesi diyorlar inşallah seninkide öyledir erkenden tutunmştr bebişinArkadaşlar benim transferimin 3. Günü ve çamaşırımda çok minik bir kahverengi leke gördüm.moralim bozuldu. Bu arada jel kullanmıyorum. Fitil kullanıyorum
İnşallah öyledir canım ama çok erken gibi geldi bana. Genelde 6. Gün falan başlamış arkadaşlardaCanım genelde böyle şeylere tutunma lekesi diyorlar inşallah seninkide öyledir erkenden tutunmştr bebişin
Yok canım o belli olmaz ki kendini strese sokma çünkü Bazı kişiler sonucu erken bazıları geç alıyor belki bu durumdandır erken tutunma olup olmamasına göreİnşallah öyledir canım ama çok erken gibi geldi bana. Genelde 6. Gün falan başlamış arkadaşlarda
Canım bazen opu'dan kalan kan gelebilirmiş leke halinde,tutunma kanamasının sabit bir günü saati yok ki,üzme hemen kendini iyi düşün lütfenArkadaşlar benim transferimin 3. Günü ve çamaşırımda çok minik bir kahverengi leke gördüm.moralim bozuldu. Bu arada jel kullanmıyorum. Fitil kullanıyorum
Bende pruluton depot vurunuyorum. Geçen tedavimde Progestan iğneyi günde 2 ampul vurunuyordum ama mahvetmişti beni. Bu sefer 5 günde 1 bu iğneden vurduruyorum daha rahatPruloton depat vurundum.bacak kemiklerim agriyor ayakta durursam sag böbreğime batma seklinde ağrı vuruyor.sag tarafa koydular bebekleri
Canım senin akıntın çok muydu bnm çok değil ve sarıCanım kramp hariç hepsini yaşadım
.benimde baş ağrım oluyor ağrı başlayıp gözlerime vuruyor uyuyorum 1 saat kendime geliyorum.şükür tuttu.yarın keseye gidecegiz inşallah.
Canım bebeğin hayırlı olsun inşallah ne belirttiler yaşadın sana zahmet söyler misinCanım bazen opu'dan kalan kan gelebilirmiş leke halinde,tutunma kanamasının sabit bir günü saati yok ki,üzme hemen kendini iyi düşün lütfen
Jel kullanıyormudun bilmiyorum benim jelden dolayı sadece su gibi akıntımCanım senin akıntın çok muydu bnm çok değil ve sarı
Yok canım jeli daha önce iki denememde kullandım ve su gibi akıntım vardı negatif olduJel kullanıyormudun bilmiyorum benim jelden dolayı sadece su gibi akıntım
Sağol canım ama duanıza ihtiyacım var çünkü kanama alanı var rahimde ve bu da düşüşü tetikliyor maalesefCanım bebeğin hayırlı olsun inşallah ne belirttiler yaşadın sana zahmet söyler misin
Canım Rabbim esirgesin inşallah Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin..Sağol canım ama duanıza ihtiyacım var çünkü kanama alanı var rahimde ve bu da düşüşü tetikliyor maalesef
Benim lekelenmem,akıntım vs olmadı ama kasık ağrılarım arttı,bacağıma da kramp girmişti,bir de birkaç gün sonra idrar sıklığım artmıştı sürekli tuvalete gidiyordum bu da zaten üç ay sürdü,Allahım sana ve isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı gebelik sonucu sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?