Stres çok önemli kafaya çok takma rahat ol gez ben kimseye söylememiştir günlük hayatıma devam etmiştim tutundu ama dusuk olduÇok sagolun dediğiniz gibi yapacam rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bebeginizi
Canım 8.günü bende dayanamayıp yapmıştım sonuç nefatifti 9.gün yine yaptım bir kaç dakika sonra pozitif olduğunu görgüm bunu yazalı bi kaç gün olmuş inşallah pozitif sonuç almışsındırMerhaba hanımlar bugün transferimin 8.günü ilk denemem çift embriyo koydurduk dayanamadım eşime test aldırdım yaptım ama sonuç negatif kendime söz vermiştim üzülmeyecem daha erken diye ama burada okuduğum bazı şeylerden sonra morelim bozuldu kimi 7 günde idrarda çıktığını yazmış benim negatif olması normal mi acaba kanamam falan da olmadı tek değişiklik ara ara rahim bölgeme kısa kısa batmalar oluyor göğüslerim çok şişti ve acıyor ama ben bunları adet olacağım zamanda yaşıyordum ki negatif sonuçmu alıcam acaba
İnş tutmuştur canım. Herkeste belirti olayı farklı canım ve kesin bir gösterge değil aslında. Belirtisi olmayıp hamile olan da var birsürü belirtisi olup testi negatif olanda. Benim transfer 23ünde yapıldı bugün 3. Günüm. 4 günlük 2 embriyo verildi. Senin ne zaman yapıldı? Kaç günlük kaç embriyo canım?Mrb arkadaslar bugn transferimin 5. Günü ve hicbir belirtim yok gögüs agrım harici tabi birde su igne yerlerimden hariçnapıcam günler gecmiyor heyecandan ölücem insallah tutmstur
Transfer gününü sayarsak benimde 5.günüm bugün gün yaklaştıkça daha çok geriliyor insan maalesefMrb arkadaslar bugn transferimin 5. Günü ve hicbir belirtim yok gögüs agrım harici tabi birde su igne yerlerimden hariçnapıcam günler gecmiyor heyecandan ölücem insallah tutmstur
İçine sinmeyecekse yaptırmamalısın. Ağda pek steril bi şey değil, o bölge fazla hassas... Ben yaptırmazdım ama çoğu kişi yaptırıyorArkadaşlar konuyla alakalı değil ama cevap larsaniz sevinirim transfer im 16.günü degerimm 604. Tek embriyo...sormak istediğim daha önce ağda yaptiriyordum kuaför de acaba bu dönemde yaptirsam zarar olurmu içinizde yaptıran varmı
Yaptırmamanı tavsiye ederim benim doktorum kesinlikle hayır dedi erken dönemde düşüğü ilerleyen dönemdede erken doğuma sebep olabileceğini söyledi hatta bu kadar uğraştın sabret dedi bence sende sabretmelisinArkadaşlar konuyla alakalı değil ama cevap larsaniz sevinirim transfer im 16.günü degerimm 604. Tek embriyo...sormak istediğim daha önce ağda yaptiriyordum kuaför de acaba bu dönemde yaptirsam zarar olurmu içinizde yaptıran varmı
Ama 6. Gün çok erken canım çıkmaması çok doğal boşuna üzülüyorsun bence. Sakin ol lütfen. Daha testgünün ne zaman? Kaç günlük embriyo verilmişti?Bugn transferimin 6. Gnydü dayanamadm gittm test yaptrdm kanda negatifti moralm ck bzldu kahrmdan ölüyorm
Ter basıyo derken ateş mi oluyo benimde aynı sıkıntım var ve adet olurum hep ateş olunca bende olmadı diye korkuyorum ve test günüm cuma benimdeCnm 3 gnlük embriyo verildi 4 tane kalitesi çok iyiymiş 2 tanemide dondurdm test günüm bu cuma ya ter basıyo beni basmasaydı gidip test yaptırmazdım
Ayy sonunda benim gibi birini buldum ateş olunca adet görürüm diyorum herkes ilaçtan diyo inşallah güzel haber vermek nasip olurEvet adet olucak gibiyim bnde adet olcagm zaman ter basar regli olcakmışm gibi agrmda var cumaya kadar nasıl beklicem bilmiyorm sen kaç tane koydurdun cuma insallah güzel haberlermzi burdan veririz böle bi psikolojiyi daha önce hic yaşamadm cok zormuş
Bana 3 tane 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı canım şuan adet ağrılarım benimde var ama 2.denememde de ağrılarım olmuştu ve hamileydim inşallah iyiye işarettir ağrılarımızPeki senn gece 5 6 gibi kasıklarnda agrı oluomu tualete cok sık kalktgm icin o agrıyı kaç gndür hissediyorm artk doktoruma diyorm dondurulms embriolaramı kullanıcam tuttgna inanmıyrm diyorm oda test yapmadan böle umutsZlanma falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?