transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaşlar benim transferimin 3. Günü ve çamaşırımda çok minik bir kahverengi leke gördüm.moralim bozuldu. Bu arada jel kullanmıyorum. Fitil kullanıyorum
Transfer sonrası doktorum bana bu süre içerisinde leke şeklinde pembe ya da kahverengi kanaman olabilir korkma demişti inş yerleşme kanamasıdır moralini bozma sakın

Kızlar benim bugün transferimin 12. Günü yarın kan testi verecem ama dün dayanamayıp evde idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı çok dikkatli bakınca görülüyordu üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bu durumu yaşayıp kanda pozitif sonuç alan var mı

Canım bnmde yarın test günüm belirtilerin var mı neler mesela çok merak ediyorum çok stresteym

Canım benim de yarın test günüm belirtilerin neler oldu çok stresteym bnm hp adet belirtilerim var canım çok skkn

Canım benim de yarın test günüm belirtilerin neler oldu çok stresteym bnm hp adet belirtilerim var canım çok skkn
Bende de son 2-3 gündür stres var sanki adet olacakmışım gibi korkuyorum. Özellikle dün ve bir önceki gün hafif karın ağrım ve ara ara kasık ağrısı oldu birde hafif bulantım vardı ama bugün hiç ağrım yok biraz fazla ayakta kalıp iş yaptığımda ağrım oluyordu sen de ne gibi belirtiler var bir de transferin kaçıncı günündesin cnm

Bende pruluton depot vurunuyorum. Geçen tedavimde Progestan iğneyi günde 2 ampul vurunuyordum ama mahvetmişti beni. Bu sefer 5 günde 1 bu iğneden vurduruyorum daha rahat
ben zamaninda adet olurken agridan igne olduktan sonra bi tip ilacimsi koku gelirdi.buscopan plus vurunurdum.ona bağlardım.pruloton depat vurununca camasirimda yine o ilacimsi kokuyu aldim acaba adet icinde progesteron ile ilgili sorunum mu vardi.progesteron testlerim de normal çıktı.

Canım transferin ilk gününü saymazsak bugün 9. Günüm..Dört gündür aşırı baş ağrısı iki gündür sarı akıntı karın ağrısı rahim ağrısı rahmim dökülck gibi hp adet öncesi olan belirtiler..progesteron kullanıyorum jel kullanmıyorum ilaç alınca başım dönüyor ama öyle mide bulantısı yok bi tek yanma oldu ara ara

canım ben 9. günümde evde test yapmıştım çoook silik belli belirsiz görünen çizgi çıktı.10 gün kan testim 173 çıktı bugünde 12 günüm 400 çıktı çok şükürr..bence bugün bile kan verebilirsin inşallah pozitif olacaktır ben inanıyorumm

İnş bu belirtilerin hepsi alacağımız güzel haberlerin ayak sesleridir benimde son 3 gündür akıntım kesildi rabbim bu yolda emek harcayan sıkıntı çeken herkese güzünü güldürecek hayırlı sonuçlar versin

Zannetmiyorum. Progesteron tahlilin normal ise bir sorun yoktur bence

Hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim Cnm. Ben 2. Çizgiyi ancak çok dikkatli bakınca görebildim inş senin yaşadığın sevinci yarın kumsalcı ve ben de yaşarız rabbim sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini

amin canımm inşallah..benimde öyleydi belli belirsizdi sabah yapmıştım işe gitmeden ama akşam eve geldiğimde biraz daha belirgin hale gelmişti bende dayanamadım 10.günde test yaptım öyle öğrendim inşallah sende de silikte olsa 2. çizgi çıktıysa kandada çıkacaktır..allahım herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı bizlere amin

Amin cnm şimdi sen böyle söyleyince daha bi umutlandım inş dediğin gibi olur

Amin cnm şimdi sen böyle söyleyince daha bi umutlandım inş dediğin gibi olur
inşallah boşa ümitlendirmiyorumdur ama bende burda forumlarda 8. 9, günlerde silik çizgi görenlerin hepsinin kan testi sonucunun pozitif olduğunu görünce dayanamayıp yapmıştım evde test yoksa cesaretim yoktu.. gerçi kendimde de o şekilde gördüğüm halde bile hala acaba mı diyip durdum kan testi sonucunu alana kadar hep korktum..çok şükür pozitifi aldım darısıda sizlere inşallah

Merhaba canım ben de 8.gün sabah idrar testi yapmştım ve yarım saat sonra çoook silik ikinci çizgiyi gördüm eşime de gösterdim önce görmedi aşkım sen ikinci çizgiyi görmek istedğin için sana öyle geliyordur dedi .2 saat sonra çizgi iyice belirginleştive o da gördü.Ertesi gün kan testi 140 çıktı inşaallah senin de böyle olur.

Çok saol cnm senin kaçıncı gün embriyosu idi birde kaç tane transfer edildi çok soru sordum kusura bakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…