Şu ateş basmam yok olsa bende umutlanıcam ama icmde gram umut kalmadı artk bidahaki ay dondurulmşla denerm bu arada bn yarn test yaptrcam dktrm yaptırablrsn dedi ALLAHIM sanada güzel sonuç versn cnm
Bu gece deli gibi ateşlendim ve benimde umudum bitti canım kesiblikle yok Allahtan herşey düşüp kalkmaya alıştım artık dondurulmuş tedavisinde ilaçlarla başlıyorsun sadece 3 doz iğne var canım yumurta baskılayıcı büyümesin diye uğraşıyorsun bu defa da donmuş transferi olacağı için bide transferden bi kaç gün önce ovitrelle yapmıştım ben onun dışında estrofem diye hap kullanıyorsun bide son 1 hafta progestan iğne yapıldıCnm sana bişi sorucam dondurulmuş embriyoyu koydurmadan önceki tedavi süreci nasl yine karndan igne falanmı yksa ilacmı sadece
Canım yıllarca bu gece ateşi olayını kimseye anlatamadım herkes ilaçtan dedi her seferinde sonuç belli sonunda brni anlayan birini buldum maalesef bende sırılsıklam uyanıyorum bu zamanlarda şimdi dr la konuştum oda ateş olayını bilince gel kan verelim dedi verdim geldim merak ettiğim hiç mi tutunma olmadı yine off Allah yüzümüze baksın bir gün bizimde olur inşallah şimdi olmasa daBende öyle cok kötü ates bastı sac diplerim ıslak uyandım smdide dışarı cıktm biraz unuturum die en azından dedigin gibi bendede klmadı hic nolcak böle anlamadım cok üzülüyorum kahrolms durumdaym
Olmayınca olmuyor canım öyle düşünme. Ben ilk transferimde yarım saat olmadan tuvalete koştum. Tuttu ancak sonra düştü. İkinci transferde 2 saat hiç hareket etmeden yattım. Ama sonuç kocaman bir negatifCnm bende tutmayanlardanım bugn negatif sonucumu aldm hic oram agrıyo buram agrıyo ile yola cıkma ilk 3 gün cok önemli olan 3 gn yatıcaksın sadece we transfer oldgu zaman hemen idrar yapmıcaksın ben yapanlardanım işte kendmi ck kastm tualetm var diye sonraki gnde ucak yolculugu yaptm olmadı cok acı bişi negatif sonucu almak ama takdir ALLAHtan kısmetm deilms
cok sagol canım benım.. senin içinde cok üzüldüm demmkki daha zamanı varmış diye düşünüp dualarım senınle ve benım gibi bekleyenlerleCnm bende tutmayanlardanım bugn negatif sonucumu aldm hic oram agrıyo buram agrıyo ile yola cıkma ilk 3 gün cok önemli olan 3 gn yatıcaksın sadece we transfer oldgu zaman hemen idrar yapmıcaksın ben yapanlardanım işte kendmi ck kastm tualetm var diye sonraki gnde ucak yolculugu yaptm olmadı cok acı bişi negatif sonucu almak ama takdir ALLAHtan kısmetm deilms
arkadaşlar birseyler yazın zaman gecmiyo ya ilk tüp bebek denemem bugün 10. gün test alıp yapsam mı ????
sonucu kalbim kaldırır mı bilmiyorumBnmde 3.5 yıldır olmuyo ondan öncesinde normal gebelik yaşadm düşükle sonuclandııcnm ama 10.günde kanda kesinlikle cıkıyo benmki dün negattifle ckktı işte kendni kasma git kan wer özel bi hasthnede 1 saat snra sonucn sende oluo
Âmin canım inşlhArkadaşlar merhaba öncelikle çabalarınızın karşılığını olumlu sonuçlarla almanızı canı gönülden diliyorum.Ben de bu yollardan geçtim tüp bebek denemesinin sıkıntısınıda stresinide iyi biliyorum.Ayrıca sonucunun negatif çıkmasının yaşattığı hayalkırıklığını ve üzüntüleri de.Bu ilk denemeden sonra başka denemeyeceğimi ve hamilelik olursa kendiliğinden olmasını istediğimi doktorlarıma söylediğimde gülmüşlerdi..Aldığım cevap şöyleydi;siz bu spermiyogram değerlerinizle ancak tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olabilirsiniz......
Fakat negatif sonuçlanan 1 denemenin ardından 4 ay kadar kısa bir süre sonra doğal bir şekilde hamile kaldım:)))))Şuan kızım 2 yaşında.Şunu belirtmek istiyorum düşünce gücünüze güvenin.Gerçekten inanarak olumlu düşünün,zor olsada rahat olmaya çalışın,takıntı haline getirmeyin ve çok çok dua edin.İnşallah tüm isteyenlere rabbim bebek nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?