transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Şu ateş basmam yok olsa bende umutlanıcam ama icmde gram umut kalmadı artk bidahaki ay dondurulmşla denerm bu arada bn yarn test yaptrcam dktrm yaptırablrsn dedi ALLAHIM sanada güzel sonuç versn cnm

Cnm sana bişi sorucam dondurulmuş embriyoyu koydurmadan önceki tedavi süreci nasl yine karndan igne falanmı yksa ilacmı sadece
Bu gece deli gibi ateşlendim ve benimde umudum bitti canım kesiblikle yok Allahtan herşey düşüp kalkmaya alıştım artık dondurulmuş tedavisinde ilaçlarla başlıyorsun sadece 3 doz iğne var canım yumurta baskılayıcı büyümesin diye uğraşıyorsun bu defa da donmuş transferi olacağı için bide transferden bi kaç gün önce ovitrelle yapmıştım ben onun dışında estrofem diye hap kullanıyorsun bide son 1 hafta progestan iğne yapıldı

Bende öyle cok kötü ates bastı sac diplerim ıslak uyandım smdide dışarı cıktm biraz unuturum die en azından dedigin gibi bendede klmadı hic nolcak böle anlamadım cok üzülüyorum kahrolms durumdaym

Bende öyle cok kötü ates bastı sac diplerim ıslak uyandım smdide dışarı cıktm biraz unuturum die en azından dedigin gibi bendede klmadı hic nolcak böle anlamadım cok üzülüyorum kahrolms durumdaym
Canım yıllarca bu gece ateşi olayını kimseye anlatamadım herkes ilaçtan dedi her seferinde sonuç belli sonunda brni anlayan birini buldum maalesef bende sırılsıklam uyanıyorum bu zamanlarda şimdi dr la konuştum oda ateş olayını bilince gel kan verelim dedi verdim geldim merak ettiğim hiç mi tutunma olmadı yine off Allah yüzümüze baksın bir gün bizimde olur inşallah şimdi olmasa da

Kızlar adet olacakmış gibi hissetmeniz kötü değilki ateş basmalari kasık ağrıları gibi belirtiler tutunduğu zamanda oluyor test gününüz gelmeden negatif düşünmeyin bence
Pozitif olmak inanın çok çok önemli

Ay hadi be neyle baktn idrarmı yoksa kan mı tebrk ederm ck sewindmmm darısı basıma

Bugn kan tahlili yaptırdm elde var kocaman bir sıfır ilk denemem tutmadı ALLAHıM bana sabır versin baska hicbişi istemiyorm artık

mrhb bende yeni katıldım bugün benim transferin 9. günü ilk günler kasık ve bel agrısı vardı şuan hiçbiri yok... sizlerin yazılarınızı okudukcca biraz rahatladım. hissedemiyorum sanki olmadı gibi... sanki ağrı ve ya sancı olmayınca tutmadı gibi

Cnm bende tutmayanlardanım bugn negatif sonucumu aldm hic oram agrıyo buram agrıyo ile yola cıkma ilk 3 gün cok önemli olan 3 gn yatıcaksın sadece we transfer oldgu zaman hemen idrar yapmıcaksın ben yapanlardanım işte kendmi ck kastm tualetm var diye sonraki gnde ucak yolculugu yaptm olmadı cok acı bişi negatif sonucu almak ama takdir ALLAHtan kısmetm deilms

Olmayınca olmuyor canım öyle düşünme. Ben ilk transferimde yarım saat olmadan tuvalete koştum. Tuttu ancak sonra düştü. İkinci transferde 2 saat hiç hareket etmeden yattım. Ama sonuç kocaman bir negatif

cok sagol canım benım.. senin içinde cok üzüldüm demmkki daha zamanı varmış diye düşünüp dualarım senınle ve benım gibi bekleyenlerle

Ya anlamadım hasthanede bana kalkmıcaksın dediler ve bnm hem kück hem büyk tualetm gelmsti kücügü dayanamadım lzımlıga ettm diernide sonra yaptm ayaklandm 2 saat snra ama yk bu sefer dondurulmsta hic kalkmıcam su icirdiklernde az icicem kendmi sıkstırmıcam böle bi acı olamaz cnki o negatif sonucu almak cok kötü bişi kmseye yaşatmasın RABBİM bnmde asılamam tutmstu ama düşmüştü... Ondan önce dogal gebelik yaşdm oda düştü benlik bi problem yk zatn benm esmde sperm haraketsizligi war kabullenp ilacta kullanmıo napıcam bilmiyorm artk dondurulmsa kaldm

bende dün itibariyle başladım tüp bebek tedavisinde. 2 yıllık evliyim 30 yaşındayım. eşimde ve bende hiç sorun yok ama bebeğimiz olmuyor.dün iğnelere başladım. 10 gün sonra yumurta toplancak ve 1 ay dondurulduktan sonra transfer gerçekleştirilecek. umutluyum ve heyecanlıyım. rabbim boş çıkarmaz inşallah. Allah herkese nasip etsin içinde banada

Bnmde 3.5 yıldır olmuyo ondan öncesinde normal gebelik yaşadm düşükle sonuclandıı cnm ama 10.günde kanda kesinlikle cıkıyo benmki dün negattifle ckktı işte kendni kasma git kan wer özel bi hasthnede 1 saat snra sonucn sende oluo

sonucu kalbim kaldırır mı bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba öncelikle çabalarınızın karşılığını olumlu sonuçlarla almanızı canı gönülden diliyorum.Ben de bu yollardan geçtim tüp bebek denemesinin sıkıntısınıda stresinide iyi biliyorum.Ayrıca sonucunun negatif çıkmasının yaşattığı hayalkırıklığını ve üzüntüleri de.Bu ilk denemeden sonra başka denemeyeceğimi ve hamilelik olursa kendiliğinden olmasını istediğimi doktorlarıma söylediğimde gülmüşlerdi..Aldığım cevap şöyleydi;siz bu spermiyogram değerlerinizle ancak tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olabilirsiniz......

Fakat negatif sonuçlanan 1 denemenin ardından 4 ay kadar kısa bir süre sonra doğal bir şekilde hamile kaldım:)))))Şuan kızım 2 yaşında.Şunu belirtmek istiyorum düşünce gücünüze güvenin.Gerçekten inanarak olumlu düşünün,zor olsada rahat olmaya çalışın,takıntı haline getirmeyin ve çok çok dua edin.İnşallah tüm isteyenlere rabbim bebek nasip etsin.

Âmin canım inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…