Normalde pozitif kan sonucuna göre canım. 2 gün sonra tekrarla bence kaçıncı gününde yaptırdınKan değerim 44.3 cIktı Sizce Normal mi.iki gün sonra tekrar yaptıracam umarım yükselir
O transferde de aynı ğcret mi geçerli acaba ?Mrb kızlar benimde 1 ekimde transferim yapıldı 3. Gün embriyosu 2 tane 1 i 6 hücreli diğeri 8 hücreli endometrium kalınlığı 8 .5 dedi beklemedeyim sürekli belirti arıyorum ama hiç bir belirti yok3. Denemem tüpte 3 kezde aşılama yaptırdım maalesef olumsuz Sebepsiz infertilite rabbim bu kez nasip eder inşallah Dua istiyorum hamile arkadaşlardan özellikle bide transferden sonra test gününe kadar yaşadığınız belirtileri yazarmısınız
İnşallah duaların kabul olurRabbim hakımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere...merhaba kızlaaarr, herkesin transferi hayırlı olsun inşallah. gebe kalanlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
benim trasnferde 5.günüm. 5. gün embriyosu. 2 adet embriyo transferim oldu rabbımden hayırlısı inşallah hamile kalıp ana olurum kocam da baba olur allahım amınnn
Amin amiiiinnn allah bize acısın insallah.İnşallah duaların kabul olurRabbim hakımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere...
Öyle düşünme benimde 4. ve 5. kalite 2 embriyo transfer ettiler 1 tanesi tuttu nasip te varsa kalite fark etmiyor canımmerhaba arkadaşlar. benim ilk denemem negatif sonuçlandı. ara vermedim hiç. gelen adetle yeni tedaviye başladım. 3. gün 2 adet 2. kalite embriyo transfer ettiler. ( geçen ay 1 adet kaliteliydi ama negatif) . bugün transfer sonrası 4. günüm. geçen ayki denemede ki gibi adet ağrıları var. 2. kalite embriyo tutması zor olanmış sanırım. moralim çok bozuk. yaşım 36 ve rezervim çok kötü. spermde cok az . ama 2. kalite de olsa umud etmeden olmuyor işte. hepimize allah nasip etsin inşallah.
Elinden geleni yapmissin arkadasim, gerisi allaha kalmis. Hayirlisi bebek sahibi olman olsun insallah. Olumsuz dusunmemek gerekiyormus bu donemde. Benimde transferim sali gunu oldu. Yani 6.gunum. 2 adet embriyom transfer oldu. İnsallah tutunur yavrularim bana. Herkesinkisi insallahmerhaba arkadaşlar. benim ilk denemem negatif sonuçlandı. ara vermedim hiç. gelen adetle yeni tedaviye başladım. 3. gün 2 adet 2. kalite embriyo transfer ettiler. ( geçen ay 1 adet kaliteliydi ama negatif) . bugün transfer sonrası 4. günüm. geçen ayki denemede ki gibi adet ağrıları var. 2. kalite embriyo tutması zor olanmış sanırım. moralim çok bozuk. yaşım 36 ve rezervim çok kötü. spermde cok az . ama 2. kalite de olsa umud etmeden olmuyor işte. hepimize allah nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?