transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benm ev hasteneye uzak test Yaptım çıkmadı 12. Umut kalmadı yardım edin ne olur kesin midir

Cnm oyle deme bak benmde negatif cıktı ilk gün cok kötü oluosun sonrasnda hayat devam ediyo dondurulmuş embrioya umut baglıyosn üzülme hic ALLAHıN takdiri

Canım kan testi sonucunu görmeden umutsuzluğa kapılma idrar testi herzaman doğru çıkmıyor biliyorsun sabret ve kan testine bir git Rabbim yardımcın olsun olumsuzsa da canını sıkma ikinci için başlarsınız hemen...

Kan değerim 44.3 cIktı Sizce Normal mi. iki gün sonra tekrar yaptıracam umarım yükselir

İnşlh ya Kan verdim 4-5 gibi alacam sonucu bakalım inşlh.. Ve ilk verdiğimde 12. Gündü bugün de 15. Gün
Ve benim ile aynı anda yapan diğer arkadaş Değeri ilk 86 sonrası da 217 çıkınca insan ister istemez tedirgin oluyo

Mrb kızlar benimde 1 ekimde transferim yapıldı 3. Gün embriyosu 2 tane 1 i 6 hücreli diğeri 8 hücreli endometrium kalınlığı 8 .5 dedi beklemedeyim sürekli belirti arıyorum ama hiç bir belirti yok 3. Denemem tüpte 3 kezde aşılama yaptırdım maalesef olumsuz Sebepsiz infertilite rabbim bu kez nasip eder inşallah Dua istiyorum hamile arkadaşlardan özellikle bide transferden sonra test gününe kadar yaşadığınız belirtileri yazarmısınız

Cnm bende ates basması oldu ben her reglimden önce terlerim direk anladım we doktorumada yazdm zaten regli olucam die oda test gününü bekliyelim dedi o cok emindi tutunacagndan ama bende gram umut yoktu kiii zaten benm dedigmde oldu dün regli oldm bugn estrafem ve coraspine basladım dondurulms 2 tane embriom var onları transfer edicekler bakalım bu sefer nasıl olucak

O transferde de aynı ğcret mi geçerli acaba ?

Dondurulmustamı ? Onun fiyatını sormadım ben bana embriomu dondurmam icn 500 euro dediler kıbrısta yaptırdıgm icn bakalım artı bi ücret alcaklarmı onuda bilmiyorm

Değerim Yükseldi arkadaşlar 15. Gün 127 çıktı haftaya doktora gidecem bakalım Hayırlısı.

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

merhaba kızlaaarr, herkesin transferi hayırlı olsun inşallah. gebe kalanlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
benim trasnferde 5.günüm. 5. gün embriyosu. 2 adet embriyo transferim oldu rabbımden hayırlısı inşallah hamile kalıp ana olurum kocam da baba olur allahım amınnn

İnşallah duaların kabul olurRabbim hakımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere...

merhaba arkadaşlar. benim ilk denemem negatif sonuçlandı. ara vermedim hiç. gelen adetle yeni tedaviye başladım. 3. gün 2 adet 2. kalite embriyo transfer ettiler. ( geçen ay 1 adet kaliteliydi ama negatif) . bugün transfer sonrası 4. günüm. geçen ayki denemede ki gibi adet ağrıları var. 2. kalite embriyo tutması zor olanmış sanırım. moralim çok bozuk. yaşım 36 ve rezervim çok kötü. spermde cok az . ama 2. kalite de olsa umud etmeden olmuyor işte. hepimize allah nasip etsin inşallah.

Öyle düşünme benimde 4. ve 5. kalite 2 embriyo transfer ettiler 1 tanesi tuttu nasip te varsa kalite fark etmiyor canım

Elinden geleni yapmissin arkadasim, gerisi allaha kalmis. Hayirlisi bebek sahibi olman olsun insallah. Olumsuz dusunmemek gerekiyormus bu donemde. Benimde transferim sali gunu oldu. Yani 6.gunum. 2 adet embriyom transfer oldu. İnsallah tutunur yavrularim bana. Herkesinkisi insallah
Mutlu pazarlar kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…