transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Öyle düşünme benimde 4. ve 5. kalite 2 embriyo transfer ettiler 1 tanesi tuttu nasip te varsa kalite fark etmiyor canım

Hayirlisi olsun canim senin icin darisi basimiza kac aylik oldu bebisimiz. Benim goguslerimde yesil damarlar cikti hayra mi delalet sen tecrubelisin bilirsin

Hayırlı olsun inşallah. benimde çarşamba transferim oldu senden birgün sonra ama benimkiler 2. kalite..

n
Öyle düşünme benimde 4. ve 5. kalite 2 embriyo transfer ettiler 1 tanesi tuttu nasip te varsa kalite fark etmiyor canım
Ne diyorsun sahi mi? bana 2. kalite dediler açıkcası doktorum net bir şekilde tutunma şansı daha az oluyor dedi. bir de yaş faktörü var tabi.36 yaşındayım. yumurta rezervim kötü. Senin tuttuğuna çok ama çok sevindim şuan kaç aylık? ya da doğdu mu?

Hayırlı olsun inşallah. benimde çarşamba transferim oldu senden birgün sonra ama benimkiler 2. kalite..

Amin canim hepimizinki. Benim biri birinci kalite biri ikinci kaliteymis. Dondurulmus olarak bile ayiramadilar. Ucuncu gune kadar cok guzel yasamislar dorduncu gunun aksami yavaslamislar. Bir tanesi iyi digeri de bir gun geriden geliyor dediler. Napalim nasip kismet. Allah ol diyecek olacak umudunu yitirme. Yasinda bir sey yok ki 40 yasinda bile doguran var

anladım. senin ki 5. gün transferi mi? onda şans bayağı yüksekmiş.

Yok canım daha doğmadı 21. haftadayim yolu yariladim kismetse şubatta doğacak bende 31 yaşındayım ve 8. tüp bebek denememde tuttu çok şükür darısı başınıza inşallah

Hayirlisi olsun canim senin icin darisi basimiza kac aylik oldu bebisimiz. Benim goguslerimde yesil damarlar cikti hayra mi delalet sen tecrubelisin bilirsin
Benim hiç belirtim olmamıştı bende embriyo kalitesi kötü nasılsa bu seferde tutmayacak diye çok rahattim açıkçası o yüzden kendinizde belirti aramayın derim ben bol bol dua et sadece inşallah benim gibi mutlu haberi alirsiniz sizde 5 aylık oldu benim şubatta kucağıma alicam inşallah bebeğimi

hayırlısı ıle ınsallah.
benimde hıc belırtım yok ara ara adet sancısı ufak tefek bişiler bulmaya calısıyorum kendıme :) acaba acaba dıye ınsallah dularımız kabul olur

Yok canım daha doğmadı 21. haftadayim yolu yariladim kismetse şubatta doğacak bende 31 yaşındayım ve 8. tüp bebek denememde tuttu çok şükür darısı başınıza inşallah

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. allaha emanet olun :) sabretmişsin allahım hayırlı kılmış :)

Benimde dondurulmuş embriyo transferim başladı arkadaslar estrafem ve coraspin kullanıyorm salı gününe kdr günde 2 tane 17 sine kdarda 3 tane icip tekrar doktora gidicem benmde 2 adet dondurulmuş embriyom war 5. Gün dondurdular kalitesini hic sormadm doktora yarn bi arıym bnm hastahanem kıbrısta kıbrısa gidicem tekrar transfer icin nedense benmde hic umut yok ama bidaha ara vermeden deniyelm dedik bu seferde olmazsa bi daha aşılama düşünüyorum dondurulmusları tutan arkadaslar transfer öncesi nasıl beslendiniz tutunması icin varmı öneriniz hep yatmamzmı lazım

Mrb bugün test günümdü hastaneden aradılar değeriniz 70 çıktı iki gün sonra tekrarlıyacaksınız dediler şuan hamilelik var veya yok diyemiyoruz dediler böyle olupta değeri yükselen oldu mu 12. Gün düşük olup sonra yükselen var mı

Kızlar transferinden beri sağ kasigimda ağrı vardı azalmıştı zamanla, bitmek üzereydi. 4. Gün yazdığında kasigimda çok şiddetli bir ağrı hissettim.acaba dusmus olabilir mi

Merhaba arkadaşlar. .bende tüp bebek yaptırmak istiyorum. .aranızda yeniyim. Yaşım 36. Hic hamile kalamadım.

Acaba 3 . Gün transferimi daha iyi yoksa 5 gün transferi mi. ? kac embriyo kobuldu size? Trabsferden sonra ne yeyip ictiniz.neler yaptınız. Belirtiler ne. ?

A ayisigimm merhabs tuttumu sizinki merak etim bnmde 5.gün emriyosu 1.kalite 2 tane naklettiler

Merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım...tup bebek ikinci transferinin 2.günü ilki negatif sonuçlanmıştı....daha önce çikolata kişilerin yüzünden iki ameliyat olmuştum..tekrarladı ne yazık ki bizde tup bebek yaptırmaya karar verdik.ilkinde çok umutlanmistim ama hayal kırıklığı oldu bu sefer çok umitlenmeyim diyorum ama olmuyor...Allahım hepimizin gönlüne göre verir inşallah...bu sefer ardişik tranfer yaptılar pazartesi 3.gün çarşamba 5.gün embriyosu iki gün ara ile...

Merhaba. Ilk defa böyle bir şey duydum. Ikiside eger tutarsa dogum hangi gün olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…