Öyle düşünme benimde 4. ve 5. kalite 2 embriyo transfer ettiler 1 tanesi tuttu nasip te varsa kalite fark etmiyor canım
Elinden geleni yapmissin arkadasim, gerisi allaha kalmis. Hayirlisi bebek sahibi olman olsun insallah. Olumsuz dusunmemek gerekiyormus bu donemde. Benimde transferim sali gunu oldu. Yani 6.gunum. 2 adet embriyom transfer oldu. İnsallah tutunur yavrularim bana. Herkesinkisi insallah
Mutlu pazarlar kizlar.
Ne diyorsun sahi mi? bana 2. kalite dediler açıkcası doktorum net bir şekilde tutunma şansı daha az oluyor dedi. bir de yaş faktörü var tabi.36 yaşındayım. yumurta rezervim kötü. Senin tuttuğuna çok ama çok sevindim şuan kaç aylık? ya da doğdu mu?Öyle düşünme benimde 4. ve 5. kalite 2 embriyo transfer ettiler 1 tanesi tuttu nasip te varsa kalite fark etmiyor canım
Hayırlı olsun inşallah. benimde çarşamba transferim oldu senden birgün sonra ama benimkiler 2. kalite..
anladım. senin ki 5. gün transferi mi? onda şans bayağı yüksekmiş.Amin canim hepimizinki. Benim biri birinci kalite biri ikinci kaliteymis. Dondurulmus olarak bile ayiramadilar. Ucuncu gune kadar cok guzel yasamislar dorduncu gunun aksami yavaslamislar. Bir tanesi iyi digeri de bir gun geriden geliyor dediler. Napalim nasip kismet. Allah ol diyecek olacak umudunu yitirme. Yasinda bir sey yok ki 40 yasinda bile doguran var
benim ki 3. gün transferianladım. senin ki 5. gün transferi mi? onda şans bayağı yüksekmiş.
evet canım beşinci gün transferianladım. senin ki 5. gün transferi mi? onda şans bayağı yüksekmiş.
Yok canım daha doğmadı 21. haftadayim yolu yariladim kismetse şubatta doğacak bende 31 yaşındayım ve 8. tüp bebek denememde tuttu çok şükür darısı başınıza inşallahn
Ne diyorsun sahi mi? bana 2. kalite dediler açıkcası doktorum net bir şekilde tutunma şansı daha az oluyor dedi. bir de yaş faktörü var tabi.36 yaşındayım. yumurta rezervim kötü. Senin tuttuğuna çok ama çok sevindim şuan kaç aylık? ya da doğdu mu?
Benim hiç belirtim olmamıştı bende embriyo kalitesi kötü nasılsa bu seferde tutmayacak diye çok rahattim açıkçası o yüzden kendinizde belirti aramayın derim ben bol bol dua et sadece inşallah benim gibi mutlu haberi alirsiniz sizde 5 aylık oldu benim şubatta kucağıma alicam inşallah bebeğimiHayirlisi olsun canim senin icin darisi basimiza kac aylik oldu bebisimiz. Benim goguslerimde yesil damarlar cikti hayra mi delalet sen tecrubelisin bilirsin
Benim hiç belirtim olmamıştı bende embriyo kalitesi kötü nasılsa bu seferde tutmayacak diye çok rahattim açıkçası o yüzden kendinizde belirti aramayın derim ben bol bol dua et sadece inşallah benim gibi mutlu haberi alirsiniz sizde 5 aylık oldu benim şubatta kucağıma alicam inşallah bebeğimi
Yok canım daha doğmadı 21. haftadayim yolu yariladim kismetse şubatta doğacak bende 31 yaşındayım ve 8. tüp bebek denememde tuttu çok şükür darısı başınıza inşallah
A ayisigimm merhabs tuttumu sizinki merak etim bnmde 5.gün emriyosu 1.kalite 2 tane naklettilermerhaba kızlaaarr, herkesin transferi hayırlı olsun inşallah. gebe kalanlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
benim trasnferde 5.günüm. 5. gün embriyosu. 2 adet embriyo transferim oldu rabbımden hayırlısı inşallah hamile kalıp ana olurum kocam da baba olur allahım amınnn
Merhaba. Ilk defa böyle bir şey duydum. Ikiside eger tutarsa dogum hangi gün olur acaba?Merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım...tup bebek ikinci transferinin 2.günü ilki negatif sonuçlanmıştı....daha önce çikolata kişilerin yüzünden iki ameliyat olmuştum..tekrarladı ne yazık ki bizde tup bebek yaptırmaya karar verdik.ilkinde çok umutlanmistim ama hayal kırıklığı oldu bu sefer çok umitlenmeyim diyorum ama olmuyor...Allahım hepimizin gönlüne göre verir inşallah...bu sefer ardişik tranfer yaptılar pazartesi 3.gün çarşamba 5.gün embriyosu iki gün ara ile...
Ikiside tutarsa ikiz oluyor bu yöntem tutmayan tup bebek uygulamalarinda uygulanan bir yontemmis.bende yeni duydum...Merhaba. Ilk defa böyle bir şey duydum. Ikiside eger tutarsa dogum hangi gün olur acaba?
Dogum ikiside auni gün mü olur ozaman. ?Ikiside tutarsa ikiz oluyor bu yöntem tutmayan tup bebek uygulamalarinda uygulanan bir yontemmis.bende yeni duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?