transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Dogum ikiside auni gün mü olur ozaman. ?
Bunlar benim dondurulmus embriyolarimdi bir tupte 4 embriyo vardı.birtanesini ayın 2 sinde 3.gün embriyosu olarak tranfer ettiler diğerlerini gozlemleyip 5.gün yani blastokist embriyosu olabilen en iyisini seçip ayın 4 ünde tranfer ettiler...gittiğim merkezde iki tane bu yöntemle ikiz hamile varmış...hakkımda hayırlısı artık bekleyeceğiz.yani tabiki doğum tarihleri aynı oluyor.ilk tup bebek deneme de iki embriyoyuda 5.gün blast aşamasında transfer etmişlerdi ama olmadı...

Mrhbalar aramıza yeni katıldım.4 .tupbebek denemem.transfer gününü sayarsam 4.günün sabahı sağ kasigimdabir sizi hisettm.birkaç kez ara tekrarladı.birde karnimin içinde hep bir yanma hissi var.böyle belirtileri olup gebelik elde eden varmı acaba

Merhaba.bu sayfa eski ekim kasım ayında tup bebek yaptıranlar sayfasına gelirsen orada merak ettiğin konularda muhatap bulabilirsin.Benim 2.transferim ilki negatifti bununda 5.gunundeyim.benimde sadece kasiklarimda hafif batma tarzı ağrılarım var.ama belirtilere takılma.bazen hiç belirti vermiyor.ama sonuç pozitif olabiliyor.hakkında hayırlısı olsun...hepimizin inşallah...

Merhaba yeni katıldım aranıza benim 13 kasımda yumurtaliklarim(23) toplandı ama 4 tanesi tranfer gününe kadar sağlıklı olandi 18 Kasım da 1 tanesi tranferi oldu 27 Kasım test günüm 2 gün önce tam kırmızı olmayan 2.3 damla kanamam oldu bu kanama sadece idrarimi yaptıktan sonra geliyo adet sancısına benzeyen ağrım var çok endiseleniyorum

Adet olacakmis hissi, rahimde segirme ve kasilma. Belirtiler transferin 7. gununden sonra baslamisti bende.

Eger adet kanamasina donmediyse kuvvetle muhtemel implantasyon kanamasi o canim.

Merhaba benim de iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi dondurulmuşlardan. Öncelikle belirtiler gerçekten adetle çok benziyor klişe olarak bunu belirteyim, fakat göğüs dolgunluğu hissi adet döneminkinden biraz farklı, tarif edemem inşallah yaşarsanız farkı anlayacaksınız bence ben de hamile kalınca anladım(allaha şükür). Bir de benim önceki zamanlardan farklı olarak aşırı baş ağrım ve de midem de açlıktan ölüyormuşum gibi bir kazınma hissi oldu. İdrar testinde de 6.gün silik de olsa çıktı. Umarım yardımı dokunur ben de hep öncesinde girip okurdum kendi belirtilerimi de paylaşmak istedim. Allah herkese sağlıklı bebişler versin...

hayırlı olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin.benimde 4. günüm bugün ve gayet rahatım sanki hiç tarnsfer olmamış gibiyim ama içimde ufakta olsa bi umut var sanki oldu gibi bu arada 2 aşılama deneyimim var bu ilk tüp bebek denememherkes dikkat etmem gerektiğini söylüyo ama ben bişey hissedemediğim için dikkat etmeyide unutuyorum bu iyimi kötümü bilmiyorum ama ufacık bi stres etmiyorum şükürler olsun sadece test günü nü bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

hakkında hayırlısı inşallah bir kaç gün sonra güzel haberleri alırsınız :)

Mrb arkadaslar benimde ayın 3 ünde 2 tane 5. Gn embriyosu transferim oldu kıbrısta sabaha karsıda geri döndüm yalnz bende dün gce ck kötü titreme oldu we 2 gn belim cok agrıodu bugn hafifledi biraz ne kasıgm agrıo nedee gögslermde bi sancı war belirti olarak sadce uyuyorm 3 gndr we ates basması oluooo belirtilernİzi yazarmsnz bu 2. Denemem benim dieri tüptü 4 embriyo transfer edilmsti 3. Gn olarak tutmamstı

06.12.2015 itibariyle transferimin 7. gününe girmiş bulunuyorum şükür.benimde 5. gün embiryosu çok umut veriici yazılar okuyorum ama yinede umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 4. gün itibari ile sağ kasığımda ağrı var kaşıntı var aynı yerde soğuk terler döküyorum birde.göğüslerim felaket derecede şişti ve çok acıyo el süremiyorum onun dışında sürekli bi çalışma varmış gibi hissediyorum sağ kasığımda hakkımızda hayırlı olsun inşallah .Allah zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin

Cnm srn umutlusun yine masallah bende o yok wallaaa hicbir sey belirtm yk sadce dn ck üşüdüm we sonrasnda terledm birde belim agrıdı dier türlü bişi hissetmiyorum yarn 4. Gnüm olucak

Cnm srn umutlusun yine masallah bende o yok wallaaa hicbir sey belirtm yk sadce dn ck üşüdüm we sonrasnda terledm birde belim agrıdı dier türlü bişi hissetmiyorum yarn 4. Gnüm olucak

ilk transfer günümde bende hiç bişey hissetmiyordum gerçi hala hissetmiyorum öyle uzun uza diye dinlenme yatak istirahati falan yapmadım hastaneden gelir gelmez biraz dinlendim normal hayata direk geçiş yaptım :) çünkü nazımı çekecek kimse yok etrafım da yada benden kaynaklanıyo kimseye midare etmem bu çok kötü bi huy evet ama değiştiremiyorum bu huyumu malesef hkkımızda hayırlısı güzel haberler alırız nş.

Yok cnm benm kz kardesm yanımda saolsun yatıyorum sadce lavaboya klkıyorm bide igneye gidiyorm arada tur atıyorm evde o kadar dier hic iş yapmıyorum test günüm ayın 10 unda onu bekliyorum dayanamam kesn 8 inde yaptırırım ben cnki yatmayı sewmiyorm

Kizlar herkese merhaba benimde transferimin 10.gunu.2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi.4.gunun aksami kasik agrisi ile uyandim iki kez..Sabahi da lekelenmem oldu hafif kasik agrilarim devam etti.su gibi akintim vardi ama dunden beri kesildi agrilarim yok denecek kadar azaldi..Sanki tutunmaya calisti da tutunamadi gibi bir his var icimde.
Cuma gunu test gunum.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

bugün 9. günümdeyim ve olmadı kanama başladı çok şiddetli değil yarın hastaneye gidicem sonucu öğrenicem 2. denemeye kısmet olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…