transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benm transferden sonra 3.gunum ve hiç Bi belirtm yok dune kadar şişlik ve gaz vardı bugun oda azaldı

Taze pgtden geçme 5.gun embriyoları

Genetiğne bakılıp hasta olmayan iyileri seçiyorlar o embriyolar transfer edldi her döllenen embriyo sağlıklı çıkmıyor ilk tup bebek denememde hamile kalmştm duşuk olmuştu o yüzden şansımız artsın diye yapıldı

Benimde ilk tup denemem basarisiz oldu 1 dondurulmusum vardi onu simdi transfer ettik iste. Ama ben ilk deneme olumsuz olunca doktoruma sordum arastirma yapmayacak misiniz neden tutmadi diye yok yapmiycaz dedi demekki genlerine bakilsa sans hem daha fazla artar hemde saglikli bir bebek dunyaya gelir ben de akdeniz atesi hastalogi var acaba bunlar teshis edilip onceden engellenebilir mi bilgin var mi buarada hemen arastirmaya koyulacagim..

Valla bilmiyorum ama benm duşuğm olunca doktoruma soyledm araştırlsn diye genlere bakldı problem çıkmadı bi kan pıhtlaşması oluyor bende o kadar bunda da şansımız yukselsn diye yapıldı doktorunla tam bi görüş ben genetk hastalıklara baklsn istyorum boştan yere denemektense bi sorun varsa onu bilip önlemler alaraktan denemek daha iyi

Haklisin vanim ama ben hollandada yasiyorum ve burada dna siyla oynama haklari yokmus soyledigimde oyle demislerdi umarim sorunsuz bir evlat getiririm dunyaya eger tutunmussa fasulyem bana... ama artik 3. Drnememi hollandada yapmoycam turkiyede,belcikada yada almanyada yaptiricam..

Dna oynama değil dollenen embriyoların kromozomlarına bakılıyor hastamı iyimi onu seçiyorlar benm 8 taneden 3 tanesi sağlam çıktı ve hiç Bi hastalığmız genetiğmizdede bozukluk yok her döllenmiş embriyolar sağlam çıkmıyor ondan duşukler çok oluyormuş

arkadaşlar embriyonun tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir.
cnm öncelikle hayırlı olsun inşallah hayırlı güzel sonuc alirsin ama tutmazsada üzülme ben iki asilama iki tupbebek biri donmuş embriyo ile yapıldı olmadı sonra tedaviye ara vericem deyim bıraktım aradan 5 ay geçtikten sonra hamile kaldim suan 7 haftalik Ve 5 bucuk yıllık ewliyim.

Yani cvp boyleydi biliyorum arastirdim embryodan bir hucre alip genetigine bakiliyor ama buna izni yokmus hollandanin belcikada yaptirabikirsin demislerdi..

Masllah canim bende ayni surecten gectim ama bakalim saglikla kucagina al canim..

Merhaba benimde bugün transferinin 4. günü bende de hiç bi belirti yok sadece aşırı derecede karnimda şiş var goguslerim de şişlik var ama hassasiyet falan yok off çok zor bi bekleme sureci ya

Merhaba benimde bugün transferinin 4. günü bende de hiç bi belirti yok sadece aşırı derecede karnimda şiş var goguslerim de şişlik var ama hassasiyet falan yok off çok zor bi bekleme sureci ya
Sende şişlik varmış bende. O da yok kanama da hiç olmadı goğuslerimi yokluyorm tık yok benm gbi olup hamile kalan varmıdr acaba

Sende şişlik varmış bende. O da yok kanama da hiç olmadı goğuslerimi yokluyorm tık yok benm gbi olup hamile kalan varmıdr acaba
Seninle benim aynı sanırım beraber ogrenicez sonucu 22 aralıkta ben bi yerden duymuştum aralık ayında yapılan tedavi daha olumlu oluyormuş

Bu Prşembe sonuç öğrencem 5.gun embriyoları 7-8 günde belli oluyor

Seninle benim aynı sanırım beraber ogrenicez sonucu 22 aralıkta ben bi yerden duymuştum aralık ayında yapılan tedavi daha olumlu oluyormuş
Bende canim 22 aralikta ogrenicemm :) ben bu sabah adet agriyla uyandim benimkisi dondurulmus 5. Gun embryosu ya seninki?

Merhaba kızlar. bende bekleme sürecindeyim. 2tane iyi kalitede 5.gün embriyosu koydular. transferin ertesi günü şiddetli baş ağrısı oldu. sonrasinda bacaklara vuran Kasık ağrısı oldu bugunde transferin 5.günu sadece ara ara kasık ağrısı oluyor.adet olacakmışım gibi korkuyorum çok. cumartesi test günüm kan vericem. Hayırlısı bakalım.

ayni zamanda test gunumuz.insallah sonuclarimiz hayirlisiyla pozitif olur:)) bende hicbir belirti yok dedigin gibi bacagi kasan bi kasik agrim vardi benim.onun disinda hicbiseyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…