Yok benimkisi 3 günlük embiriyo canım inş hayırlı haberler alırızBende canim 22 aralikta ogrenicemm :) ben bu sabah adet agriyla uyandimbenimkisi dondurulmus 5. Gun embryosu ya seninki?
Ben 22 ainde idrar testi yapicam doktoru ariycam sonra heralde kan testi yapacaklar benim.22 si 14. Gun oluyorYok benimkisi 3 günlük embiriyo canım inş hayırlı haberler alırız
Hayirli olsun cnm allah kucagimiza qlmayi nasip etsin...bende de hic belirti yok aramiyorumda zaten ama adet sancim.var...Merhaba arkadaslar benımde bugun transferimin 4.günü.hiçbir belirti yok ama
Benimde bugun belime ve kasığımda bı ağrı başladı hafif hafif inşallah hayra alamettirHayirli olsun cnm allah kucagimiza qlmayi nasip etsin...bende de hic belirti yok aramiyorumda zaten ama adet sancim.var...
Insallah canim belkinyerlesiyordurBenimde bugun belime ve kasığımda bı ağrı başladı hafif hafif inşallah hayra alamettir
Senin kaçıncı günün??Insallah canim belkinyerlesiyordur
Bende oldu canım dr um şurup vermişti geçti simdi çok su icmen gerekiyorBayanlar sizde de transferden sonra karında çok fazla şişlik oldu mu ? Rahatsız edecek boyutta.
7. Gunum canim amiiin insallah hepimizinki guzel sonuclanirSenin kaçıncı günün??
Eger oyle bir durm varsa kullandiginnilaclarin yan etkisi olabilir ve ciddi boyuttaysa mutlaka doktorunla irtibata gecmelisinn soylemediler mi sana transferden sonra hayret bence ne olur ne olmaz sen konus doktorunla odem yapmis olabilir..Bayanlar sizde de transferden sonra karında çok fazla şişlik oldu mu ? Rahatsız edecek boyutta.
Başka yapmam gereken bişey var mı? Neden oluyomuş acaba odem mi gaz mı başka birşey mi kafama takıldıBende oldu canım dr um şurup vermişti geçti simdi çok su icmen gerekiyor
Yok soylemediler bende olan bir şeydir diye sorma gereksinimi duymadım başka transfer olan arkadaşlarda da olmuş bende herkesde var diye düşündümEger oyle bir durm varsa kullandiginnilaclarin yan etkisi olabilir ve ciddi boyuttaysa mutlaka doktorunla irtibata gecmelisinn soylemediler mi sana transferden sonra hayret bence ne olur ne olmaz sen konus doktorunla odem yapmis olabilir..
Opu da anestezi verildiği icin gaz oluşuyor ve bunun anı sıra kullandımz ilaçlarda ödem yapıyor.bende opuda ertesı gunu arandım yarın gelin transferiniz olucak dıye o şişlikle oldum geldim o gece patlıcak gibiydim 3 lıtreye yakınsu içiyorum bol yeşillk yiyorum çok şükür indim ödemde gıttı .anansta tavsiye ederim ayrıca protein ağırlıklı beslenmelisinBaşka yapmam gereken bişey var mı? Neden oluyomuş acaba odem mi gaz mı başka birşey mi kafama takıldı
Evet herkes de olabilir ama.benim.doktorum rahatsiz edecek bir siskinlik hissedersen mutlaka haber ver dediler o yuzden soyleyeyim dedim vnm ama simdi hemen stres yapma ara doktorunu konus icin rahatlasim..Yok soylemediler bende olan bir şeydir diye sorma gereksinimi duymadım başka transfer olan arkadaşlarda da olmuş bende herkesde var diye düşündüm
Kaçın gün embriyosu?benim 3. Gün7. Gunum canim amiiin insallah hepimizinki guzel sonuclanir
Kimyonu da arastirmadan yeme ama dikkkatlinkontrollu yemen gerekebilir..Ben diyetisyene gidiyodum onu aradm sordum ilaçlar odem yapmış dedi kimyon kullanmam gerektiğini ve tuzdan uzak durup bol su dedi bugün önceki günlere nazaran daha iyiyim ilk 3 gün pek yurutmedi ya eşim yurumeyede başlayınca hafifledim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?