transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnsallah bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun cok mübarek bi aydayız.insallah hepimizden guzel haberler gelir bu ay rabbimin izniye

Bayanlar sizde de transferden sonra karında çok fazla şişlik oldu mu ? Rahatsız edecek boyutta.

Bayanlar sizde de transferden sonra karında çok fazla şişlik oldu mu ? Rahatsız edecek boyutta.
Eger oyle bir durm varsa kullandiginnilaclarin yan etkisi olabilir ve ciddi boyuttaysa mutlaka doktorunla irtibata gecmelisinn soylemediler mi sana transferden sonra hayret bence ne olur ne olmaz sen konus doktorunla odem yapmis olabilir..

Eger oyle bir durm varsa kullandiginnilaclarin yan etkisi olabilir ve ciddi boyuttaysa mutlaka doktorunla irtibata gecmelisinn soylemediler mi sana transferden sonra hayret bence ne olur ne olmaz sen konus doktorunla odem yapmis olabilir..
Yok soylemediler bende olan bir şeydir diye sorma gereksinimi duymadım başka transfer olan arkadaşlarda da olmuş bende herkesde var diye düşündüm

Başka yapmam gereken bişey var mı? Neden oluyomuş acaba odem mi gaz mı başka birşey mi kafama takıldı
Opu da anestezi verildiği icin gaz oluşuyor ve bunun anı sıra kullandımz ilaçlarda ödem yapıyor.bende opuda ertesı gunu arandım yarın gelin transferiniz olucak dıye o şişlikle oldum geldim o gece patlıcak gibiydim 3 lıtreye yakınsu içiyorum bol yeşillk yiyorum çok şükür indim ödemde gıttı .anansta tavsiye ederim ayrıca protein ağırlıklı beslenmelisin

Yok soylemediler bende olan bir şeydir diye sorma gereksinimi duymadım başka transfer olan arkadaşlarda da olmuş bende herkesde var diye düşündüm
Evet herkes de olabilir ama.benim.doktorum rahatsiz edecek bir siskinlik hissedersen mutlaka haber ver dediler o yuzden soyleyeyim dedim vnm ama simdi hemen stres yapma ara doktorunu konus icin rahatlasim..

Ben diyetisyene gidiyodum onu aradm sordum ilaçlar odem yapmış dedi kimyon kullanmam gerektiğini ve tuzdan uzak durup bol su dedi bugün önceki günlere nazaran daha iyiyim ilk 3 gün pek yurutmedi ya eşim yurumeyede başlayınca hafifledim biraz

Kimyonu da arastirmadan yeme ama dikkkatlinkontrollu yemen gerekebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…