transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlaaaar crınone jel kullanan varmı aranızda?cok tahrş edici sizde de öyle oldu mu????????acil cvpp
Bende kullanıyorum canım ama tahriş yok. Ama çok itinali kullan. Çok yavaş içeri yerleştir öncesinde muhakkak idrarini yap iyice duru suyla yıka o bölgeyi. Çok temiz tut o bolgeyi

Bende kullanıyorum canım ama tahriş yok. Ama çok itinali kullan. Çok yavaş içeri yerleştir öncesinde muhakkak idrarini yap iyice duru suyla yıka o bölgeyi. Çok temiz tut o bolgeyi
Canım ya bende durum cok fena galiba mantar oldu okadar da dıkkat ettım.ne yapsam acaba

Canım ya bende durum cok fena galiba mantar oldu okadar da dıkkat ettım.ne yapsam acaba

Hadi yaaa. Bende mantardan çok korkuyorum bu yüzden sürekli o bölgeyi yıkayıp kuru tutuyorum. Mantara karbonat iyi geliyor aslında ama gebelikte kullanılır bilmiyorum

Seninle benim aynı sanırım beraber ogrenicez sonucu 22 aralıkta ben bi yerden duymuştum aralık ayında yapılan tedavi daha olumlu oluyormuş

Kızlar benim de benim de 22 Aralıkta :). Çok heyecanlıyım. İnşallah söylediğin gibidir

3 litreye yakın suyu nasıl içebiliyorsunuz? Ben 1 litreyi zor zar içiyorum. Midem almıyor malesef. Birde hiç ananas yemedim bugüne kadar. Gerçekten faydası var mı? Ben galiba hiç iyi Beslenmiyorum. Transfer öncesi ne ise transfer sonrası aynısı. Sadece asitli içecek ve kahve tüketmiyorum. Biraz da meyveyi artırdım. Normalde aklıma bile gelmez meyve yemek

Hayırlı güzel sonuçlar al inşallah.ben haftada 1 bardak su içen biri olarak nasıl zorlandığımı anlatamam.ama faydasını gorunce içiyorum cok güzel ödem atıyosun.kendini zorlama ama yınede içmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…