Benimde bugun belime ve kasığımda bı ağrı başladı hafif hafif inşallah hayra alamettir
Bende kullanıyorum canım ama tahriş yok. Ama çok itinali kullan. Çok yavaş içeri yerleştir öncesinde muhakkak idrarini yap iyice duru suyla yıka o bölgeyi. Çok temiz tut o bolgeyiKızlaaaar crınone jel kullanan varmı aranızda?cok tahrş edici sizde de öyle oldu mu????????acil cvpp
Canım ya bende durum cok fena galiba mantar oldu okadar da dıkkat ettım.ne yapsam acabaBende kullanıyorum canım ama tahriş yok. Ama çok itinali kullan. Çok yavaş içeri yerleştir öncesinde muhakkak idrarini yap iyice duru suyla yıka o bölgeyi. Çok temiz tut o bolgeyi
Hiç korkma canım benımde 4 gün bende de ara ara agrı var hayırlısı olsun inşallahMerhaba canım benimde bugün transferimin 6.günü bitti. Adet ağrım gibi ağrı var korkuyorum tutmadı mi acaba
Canım ya bende durum cok fena galiba mantar oldu okadar da dıkkat ettım.ne yapsam acaba
Kaç tane transfer oldu canımMerhaba canım benimde bugün transferimin 6.günü bitti. Adet ağrım gibi ağrı var korkuyorum tutmadı mi acaba
Hiç korkma canım benımde 4 gün bende de ara ara agrı var hayırlısı olsun inşallah
Rabbimin izniyle inşallah tutunmustur bebişlerimizİnşallah tutunmustur yaaaa..
Kaç tane transfer oldu canım
Benımde aynı ama 3. Gün emrıyosu 2 tane transfer oldu.i2 tane 5.gün embriyosu konuldu.
Benımde aynı ama 3. Gün emrıyosu 2 tane transfer oldu.i
Yarın 4 canım 25 test günümTest günün ne zaman canım. Bugün kaçıncı günün
Senin ne zaman bol bol dua edelim birbirimizede edelim canımTest günün ne zaman canım. Bugün kaçıncı günün
Senin ne zaman bol bol dua edelim birbirimizede edelim canım
Hayırlısı olsun rabbim sevindirsin insallahBenim transfer gününü saymazsak 6.günüm bitti. Cumartesi test günüm. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasn inşallah isteyen herkese nasip etsin.
Cnm bu msj kaçırmısım karbonatlı suylamı yıkamak gerekiyorHadi yaaa. Bende mantardan çok korkuyorum bu yüzden sürekli o bölgeyi yıkayıp kuru tutuyorum. Mantara karbonat iyi geliyor aslında ama gebelikte kullanılır bilmiyorum
Seninle benim aynı sanırım beraber ogrenicez sonucu 22 aralıkta ben bi yerden duymuştum aralık ayında yapılan tedavi daha olumlu oluyormuş
3 litreye yakın suyu nasıl içebiliyorsunuz? Ben 1 litreyi zor zar içiyorum. Midem almıyor malesef. Birde hiç ananas yemedim bugüne kadar. Gerçekten faydası var mı? Ben galiba hiç iyi Beslenmiyorum. Transfer öncesi ne ise transfer sonrası aynısı. Sadece asitli içecek ve kahve tüketmiyorum. Biraz da meyveyi artırdım. Normalde aklıma bile gelmez meyve yemekOpu da anestezi verildiği icin gaz oluşuyor ve bunun anı sıra kullandımz ilaçlarda ödem yapıyor.bende opuda ertesı gunu arandım yarın gelin transferiniz olucak dıye o şişlikle oldum geldim o gece patlıcak gibiydim 3 lıtreye yakınsu içiyorum bol yeşillk yiyorum çok şükür indim ödemde gıttı .anansta tavsiye ederim ayrıca protein ağırlıklı beslenmelisin
Hayırlı güzel sonuçlar al inşallah.ben haftada 1 bardak su içen biri olarak nasıl zorlandığımı anlatamam.ama faydasını gorunce içiyorum cok güzel ödem atıyosun.kendini zorlama ama yınede içmeni tavsiye ederim3 litreye yakın suyu nasıl içebiliyorsunuz? Ben 1 litreyi zor zar içiyorum. Midem almıyor malesef. Birde hiç ananas yemedim bugüne kadar. Gerçekten faydası var mı? Ben galiba hiç iyi Beslenmiyorum. Transfer öncesi ne ise transfer sonrası aynısı. Sadece asitli içecek ve kahve tüketmiyorum. Biraz da meyveyi artırdım. Normalde aklıma bile gelmez meyve yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?