Hayırlı güzel sonuçlar al inşallah.ben haftada 1 bardak su içen biri olarak nasıl zorlandığımı anlatamam.ama faydasını gorunce içiyorum cok güzel ödem atıyosun.kendini zorlama ama yınede içmeni tavsiye ederim
Amin canım inşallah.birbirimizi daha iyi anlıyoruz çünkü hepimiz aynı süreçten geçiyoruz.rabbim tüm bekleyenleri sevindirsin inşallah .benimde 25 test günüm.açıkçası bende bakmayı düşünmüyorum.İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. O kadar çok istiyorum ki herkes mutlu olsun. Bu durumu yaşayınca kendinden çok başkalarını daha fazla düşünür oluyorsun. İsteyen herkes bebek sahibi olsun. Çekilenleri bildiğimiz için, herkesin sevincine üzüntüsüne ortak oluyorsun. Peki senin test günün ne zaman? benimki 22 Aralık. O zamana kadar bakmayı düşünmüyorum. Korkuyorum her ne kadar korkunun ecele faydası yok dense de...
Evet yapıyor. Ben de olmadı ama yan etkileri arasında var. Ben de baş dönmesi yapıyor.Kızlar bu kullandığımız progestron ilaçları mide bulantısı yaparmı ki bugün cok midem bulanıyor var mı öyle olan
Canım kimsayal gebelik.embriyonun rahim içinde değilde tüplere giden yola kaymasıyla olşuyomuş.Ben de birşey soracağım. Kimyasal gebelik neden olur? Anne adayı iyi beslenmediği için mi olur mesela. Ya da ani hareketler yapar embriyo tutunamadigı için mi olur? Merak ediyorum bütün bunları.
Peki bunda anne adayının rolü var mi? Mesela ani bir hareket yaptı. Düşme tehlikesi atlattı gibi...Canım kimsayal gebelik.embriyonun rahim içinde değilde tüplere giden yola kaymasıyla olşuyomuş.
Anne adayının rolünü bilemem canım am bazı emrıyolar sağlıklı gözüksede anormalilerinde bozukluk oluyomus.buda genetik araştırmasında anlaşılıyomus.aklına takılanlar dr.erbıl yagmurun makalelerini okuyabilirsinPeki bunda anne adayının rolü var mi? Mesela ani bir hareket yaptı. Düşme tehlikesi atlattı gibi...
Yoksa zaten sağlıksız bir embriyo olduğu için düşüyor mu?
Tabı bu tıbbı olan tarafı bırde rabbımın bize nasip etmesi var ki oda tevekkül tarafı canım.arkadasım 10 yıl tedavi görüpte prof dr sen normal yollardan hamile kesinlıkle kalamzsın demesinden sadece 1 ay sonra hamile kalması yani sözün özü kaderden öte köy yok.Peki bunda anne adayının rolü var mi? Mesela ani bir hareket yaptı. Düşme tehlikesi atlattı gibi...
Yoksa zaten sağlıksız bir embriyo olduğu için düşüyor mu?
Evet pgt yapılıp bakılıyor bende de eşimde de genetik problem hastalık yok ama 8 embriyodan 3u sağlıklı çıktı geri kalanlar hastaymş bu yapılmasa belki hasta olanlar transfer edilcekti ilk tup bebekle hamile kalmştm duşuk olmuştu hasta olanlar duşermiş vucudumuz istemez atarmışAnne adayının rolünü bilemem canım am bazı emrıyolar sağlıklı gözüksede anormalilerinde bozukluk oluyomus.buda genetik araştırmasında anlaşılıyomus.aklına takılanlar dr.erbıl yagmurun makalelerini okuyabilirsin
benimde duşuğum aynı oldu eşimle tartşmştk sonra baktm kanama geliyorKesinlikle doğru. Aslında bunları sorma nedenim şu: kendime pek iyi bakmadım bu süreçte. Kendimden kaynaklı bir neden olursa çok üzülürüm. Geçenlerde eşimle küçük bir tartışma sonrası ağladım çok. Stres de olumsuz etki yapıyor bunu biliyorum. Şimdi ağladığım için çok pişmanım.
Seni anlıyorum.hormonlar cok farklı etki ediyor normalde ben cok hayat dolu kahkaları iki sokak öteden işitilen biriyim.ama bu süreçte bildiğin mayın ana modundayımKesinlikle doğru. Aslında bunları sorma nedenim şu: kendime pek iyi bakmadım bu süreçte. Kendimden kaynaklı bir neden olursa çok üzülürüm. Geçenlerde eşimle küçük bir tartışma sonrası ağladım çok. Stres de olumsuz etki yapıyor bunu biliyorum. Şimdi ağladığım için çok pişmanım.
Çok üzüldüm. Belki iyi bir embriyo değildi. İnşallah en kisa zamanda iyi haberler alırsın. Bazen düşünüyorum geçmiş zamanları. Herşey ne kadar farklıydı. Annem 3 çocuk doğurdu. Üçünde de ne doktora gitmiş, ne de folik asit içmiş. Oyle iyi beslendiklerini de sanmiyorum. sadece biri hariç diğerleri evde doğum. Biz ise doktorun bilgisi olmadan nerdeyse nefes alamiyoruz :)benimde duşuğum aynı oldu eşimle tartşmştk sonra baktm kanama geliyor
Aynen bende kafayı yiycem bakalm yarına kan vercem inşallah bebişlerm tutunmuştur tutmadysa başka ne deniycem herşeyi denedik rahim çizme pgt embriyo traşlama herşey tamam allahım inşallah ol derÇok üzüldüm. Belki iyi bir embriyo değildi. İnşallah en kisa zamanda iyi haberler alırsın. Bazen düşünüyorum geçmiş zamanları. Herşey ne kadar farklıydı. Annem 3 çocuk doğurdu. Üçünde de ne doktora gitmiş, ne de folik asit içmiş. Oyle iyi beslendiklerini de sanmiyorum. sadece biri hariç diğerleri evde doğum. Biz ise doktorun bilgisi olmadan nerdeyse nefes alamiyoruz :)
Benim teknik olarak 2. Denemem ama ilk defa transfer yapıldı. İlk denememde yumurta gelişmedi ve ara verdik. Yumurta rezervim yok denecek kadar az. 0.01 AMH, FSH 60 larda..burada FSH 12 çıktı, 18 çıktı diye üzülüyorlar. Bu denememde ise, sadece 2 yumurta toplandı ve biri kaliteliydi diğeri çöp. O bir tanesi döllendiArkadaslar kaçıncıdenemeniz??
Belki de o bir de mucıze vardır bilemeyiz ki.cünkü kaderin üstünde de bir kader vardır degil mi insallah sımsıkı tutunur yavrun sanaBenim teknik olarak 2. Denemem ama ilk defa transfer yapıldı. İlk denememde yumurta gelişmedi ve ara verdik. Yumurta rezervim yok denecek kadar az. 0.01 AMH, FSH 60 larda..burada FSH 12 çıktı, 18 çıktı diye üzülüyorlar. Bu denememde ise, sadece 2 yumurta toplandı ve biri kaliteliydi diğeri çöp. O bir tanesi döllendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?