Hiç umutsuz olma.yarın ne olacağını kimse bilemez.sonuna kadar güçlü olucazÇok teşekkürler inşallah öyledir.Tabi bana göre nice denemeler yaşayan, nice sıkıntılar çeken insanlar oldu. Onların yaşadıkları yanında şımarıklık olur belki ilk denemede olsun demek. Ama malesef bundan başka Şansım olmaz gibi geliyor. Bazı doktorlar ve internette yazılana göre bu değerlerle tüp bebek bile zor
Merhaba ayni durumdayiz galiba benimde 4. Denemem iki cgh li embriyom var yedi taneden iki tane kaldi dun transferim oldu iki tane bekliyorumEvet pgt yapılıp bakılıyor bende de eşimde de genetik problem hastalık yok ama 8 embriyodan 3u sağlıklı çıktı geri kalanlar hastaymş bu yapılmasa belki hasta olanlar transfer edilcekti ilk tup bebekle hamile kalmştm duşuk olmuştu hasta olanlar duşermiş vucudumuz istemez atarmış
Daha önce yaptrdnmı cgh ilk kezmi uygulanıyorMerhaba ayni durumdayiz galiba benimde 4. Denemem iki cgh li embriyom var yedi taneden iki tane kaldi dun transferim oldu iki tane bekliyorum
Dune kadar kadar batma vardı bugun yok dun kabızlık çektm az ıkınmak zorunda kaldm inşallah bişey olmamıştırBendede gaz var pat pat progestan igne kullaniyormusun
bide genital bolgene bicak saplanir gibi agri giriyomu
sen baya yol almissin hadi inşallah bana umut ol haber ver olurmu cok sevinirim
Crinolu bi jel varya onu kullanıyorum coraspirn ve elevit ve hibor kan sulandırcıDune kadar kadar batma vardı bugun yok dun kabızlık çektm az ıkınmak zorunda kaldm inşallah bişey olmamıştır
Mutlaka haber ver. İnşallah olurYarına kan testi yaptrcam 7.gunm olcak 5.gun embriyoları ya belli olur
Ben sırt ustu yatmaya alıştm transfer sonrasında hiç yana donup yatmadm genelde yattım 6gunde oturdm en fazla 5 -6 kezdir hep uzandm iğnemide eşim akşamları yapıyor bakalm sonuç ne olcakBende bugün kabizdim ama dr şurup verdi kullandim aninda etkisini gordum
bende kan sulandirici kullanıyorum sabah akşam
evde napiyosun benmi çok takintiliyim nedir bagdasimi bile kurup otursam hemen bişey oldu diye kafayi yiyorum tuvalete kalksam yatakta saga sola donsem
hepsi kuruntu Allah ol derse olur
bende dun garip rüyalar gördüm hayirlara ciksin
Dogru diyorsun aslinda ama napalim hele ben otel odasindayim[/QUOTE]TE="gorkemooo, post: 44130581, member: 723220"]Kızlar bence okadar dinlemeyelim kendimizi.hep bi belirti arama hep süphe insanın içini karartıyor.4 gündür eve kapanan ben buaksam dışarı cıktık inan insanın havası değişiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?