transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Mrb bayanlar benimde transferimin 4.gunu daha hayirlisi olsun herkes icin :) benim bi sorunum var 4gundur haliyle surekli yatiyorum crinone jel vajinada birikmis sanki bi top olusmus gibi sizdede boyle bi duruum varmi?

Dogru diyorsun aslinda ama napalim hele ben otel odasindayim
Tedavi sürecinden dolayı sanırım ordasın canım.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.ne olursa olsun kendimizi kapamayalım birbirimizle paylaşabiliriz.cünkü bu süreci sadece iliklerine kadar yaşayan anlar[/QUOTE]
Oyle canim oyle ben sonuca cok yaklastim artik 29 aralik

Mrb bayanlar benimde transferimin 4.gunu daha hayirlisi olsun herkes icin :) benim bi sorunum var 4gundur haliyle surekli yatiyorum crinone jel vajinada birikmis sanki bi top olusmus gibi sizdede boyle bi duruum varmi?
Canım senınle aynıyız. Benımde 4. Günüm jelden bende kullanıyorum.öncelikle hemsıre jeli sıktıktan sonra 5 dk gezın 15 dk yat dedi.surekli yatma bence kan dolaşımın yavaşlamasın.o bırıkme içinde ben belden altımı yıkıyorum

Oyle canim oyle ben sonuca cok yaklastim artik 29 aralik[/QUOTE]
Benımde 25 aralık hayırlısı insallah

Ben kullanmiyorum jel canim igne oluyorum progestan

Tedirginlikten yatiyorum genelde bugun rahatsiz etmeye basladi artik,llık suyla mı duş aliyorsun dokuluyormu boyle yapinca birikenler?

Tedirginlikten yatiyorum genelde bugun rahatsiz etmeye basladi artik,llık suyla mı duş aliyorsun dokuluyormu boyle yapinca birikenler?
Evet sıcak olmasın bıde mumkunse şampuan degdırme saf sabun kullan elınde köpürt direkt temas ettirme güzelce yıka iyice kurula ıslak kalmasın ben öyle çare buldum

Sürekli yattıgn için öyle olmuş ben transfer günü yattım snr 2 gün evde oturdum pek yatmadm snrda hep yürüdüm okudum nette Dr larda diyo zaten yatmanin bi anlamı yok halk abartması olacak varsa olur istersek kipirdamayalim bile tmm ev supurmuyorum eğilip kalkmiyrm ama ayak üstü dolaşıp iş yapıyorum fazla yatnca kan dolaşımda yapmaz pıhtılaşır da

İlk tüp bebeğim malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı cnm ve doktorumun bana söylediği kimyasal gebelik sağlıklı olmayan ve düzgün tutunamayan bebekmiş annenin bi rolü yok kendini üzme bunun için dedi o zaten sağlıklı bi gebelik olmuycaktı dedi

Çok teşekkür ederim. Aldığım en net yanıttı. Yanlış birşeyler yapıyor muyum duygusu içindeyim. Biraz önce mutfak sandalyesini çektim, biraz ağır bir sandalye. kendimi zorladım mı acaba? gibi kuruntular içerisine girdim. Çevremden de aman dikkat et, uzanma, kalkma, ters hareket yapma gibi tavsiyeler aldıkça strese girdim. Peki şu anda hangi süreçtesin? transfer sonrası mı?

Jeli sıktıktan sonra 15 dakika yürümezsen o topaklanma olur dedi bana hemşire cnm

rc ederim cnm nedemk benim o transferden 3 yumurtam dondurulmuş kalmıştı onları transfer ettirdim. Yarın 4. Günüm İnş 25 inde test olcak cnm sen herkesi dinleme kendinide fazla dinleme İnş mevlam hepimize verir

Hiç dondurulmuş embriyo transferi olan varmı aranızda? Normal transfere göre psikolojik olarak çok daha iyi hissediyorum ama bu seferde değişik bi boşluk var içimde bazen transfer olduğumu bile unutuyorum belirtiler daha az sanki ilaç bant gibi şeylerde yok.olan varsa nası hissediyor yazabilirmi

Benimki dondurulmuş iki tane canim iki gun kasik agrim vardi sol tarafta bugune yeni başladım bakalim nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…