Tedavi sürecinden dolayı sanırım ordasın canım.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.ne olursa olsun kendimizi kapamayalım birbirimizle paylaşabiliriz.cünkü bu süreci sadece iliklerine kadar yaşayan anlar[/QUOTE]Dogru diyorsun aslinda ama napalim hele ben otel odasindayim
Canım senınle aynıyız. Benımde 4. Günüm jelden bende kullanıyorum.öncelikle hemsıre jeli sıktıktan sonra 5 dk gezın 15 dk yat dedi.surekli yatma bence kan dolaşımın yavaşlamasın.o bırıkme içinde ben belden altımı yıkıyorumMrb bayanlar benimde transferimin 4.gunu daha hayirlisi olsun herkes icin :) benim bi sorunum var 4gundur haliyle surekli yatiyorum crinone jel vajinada birikmis sanki bi top olusmus gibi sizdede boyle bi duruum varmi?
Oyle canim oyle ben sonuca cok yaklastim artik 29 aralik[/QUOTE]Tedavi sürecinden dolayı sanırım ordasın canım.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.ne olursa olsun kendimizi kapamayalım birbirimizle paylaşabiliriz.cünkü bu süreci sadece iliklerine kadar yaşayan anlar
Ben kullanmiyorum jel canim igne oluyorum progestanMrb bayanlar benimde transferimin 4.gunu daha hayirlisi olsun herkes icin :) benim bi sorunum var 4gundur haliyle surekli yatiyorum crinone jel vajinada birikmis sanki bi top olusmus gibi sizdede boyle bi duruum varmi?
Tedirginlikten yatiyorum genelde bugun rahatsiz etmeye basladi artik,llık suyla mı duş aliyorsun dokuluyormu boyle yapinca birikenler?Canım senınle aynıyız. Benımde 4. Günüm jelden bende kullanıyorum.öncelikle hemsıre jeli sıktıktan sonra 5 dk gezın 15 dk yat dedi.surekli yatma bence kan dolaşımın yavaşlamasın.o bırıkme içinde ben belden altımı yıkıyorum
Bu jeli hic sevmiyorum ama mecbur kullaniyorum canim:)Ben kullanmiyorum jel canim igne oluyorum progestan
Evet sıcak olmasın bıde mumkunse şampuan degdırme saf sabun kullan elınde köpürt direkt temas ettirme güzelce yıka iyice kurula ıslak kalmasın ben öyle çare buldumTedirginlikten yatiyorum genelde bugun rahatsiz etmeye basladi artik,llık suyla mı duş aliyorsun dokuluyormu boyle yapinca birikenler?
Cok sagol canim yarin deneyecegim insallah kafayi taktim cünkü oraya :)Evet sıcak olmasın bıde mumkunse şampuan degdırme saf sabun kullan elınde köpürt direkt temas ettirme güzelce yıka iyice kurula ıslak kalmasın ben öyle çare buldum
Haklısın takmasanda ben burdayım diyor zatenCok sagol canim yarin deneyecegim insallah kafayi taktim cünkü oraya :)
Onceki tedavilerimde kullanmistim bu sefer vermediBu jeli hic sevmiyorum ama mecbur kullaniyorum canim:)
İnsallah hayirli haberler aliriz canim tsklerOnceki tedavilerimde kullanmistim bu sefer vermedi
Ben de birşey soracağım. Kimyasal gebelik neden olur? Anne adayı iyi beslenmediği için mi olur mesela. Ya da ani hareketler yapar embriyo tutunamadigı için mi olur? Merak ediyorum bütün bunları.
İlk tüp bebeğim malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı cnm ve doktorumun bana söylediği kimyasal gebelik sağlıklı olmayan ve düzgün tutunamayan bebekmiş annenin bi rolü yok kendini üzme bunun için dedi o zaten sağlıklı bi gebelik olmuycaktı dedi
Jeli sıktıktan sonra 15 dakika yürümezsen o topaklanma olur dedi bana hemşire cnmMrb bayanlar benimde transferimin 4.gunu daha hayirlisi olsun herkes icin :) benim bi sorunum var 4gundur haliyle surekli yatiyorum crinone jel vajinada birikmis sanki bi top olusmus gibi sizdede boyle bi duruum varmi?
rc ederim cnm nedemk benim o transferden 3 yumurtam dondurulmuş kalmıştı onları transfer ettirdim. Yarın 4. Günüm İnş 25 inde test olcak cnm sen herkesi dinleme kendinide fazla dinleme İnş mevlam hepimize verirÇok teşekkür ederim. Aldığım en net yanıttı. Yanlış birşeyler yapıyor muyum duygusu içindeyim. Biraz önce mutfak sandalyesini çektim, biraz ağır bir sandalye. kendimi zorladım mı acaba? gibi kuruntular içerisine girdim. Çevremden de aman dikkat et, uzanma, kalkma, ters hareket yapma gibi tavsiyeler aldıkça strese girdim. Peki şu anda hangi süreçtesin? transfer sonrası mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?