transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Maşallah berekallah inan cok sevindim Allah tamamina erdirsin inşallah Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Unuttum canim kaç tane transfer edilmisti ikizde olabilir rakam cok iyi maşallah

2.gun sonra bidaha yaptrcam artş varmı kaç çıkcak bakalım inşallah allahım hepimiznde kucaklarını doldurur

2 tane orda kan sonucunu verende oyle olabilir dedi ama hiç farketmez 1-2-3 allahım sağlıklı bebiş versn inşallah

Amin canim amin insallah
Rahime cizik traslama felan yazmissin onlar bundami yapildi

Benim daha ilk denemem ama bir şey soracaktim bende 4 tane dondurdum onun transferi için ilaç falan kullanılıyor mu nasıl oluyor aşamalar

Kızlar bişey sorucam transfer olduğumuz günüde sayıyomuyuz ben 12 de transfer oldum o günü 1 saymalımıyım? Eğer öyleyse yarın 7.günüm test yaptırcam

Amin canim amin insallah
Rahime cizik traslama felan yazmissin onlar bundami yapildi
Evet bunda yapıldı hepside ama korkuyorm sevinemiyorm bakalm 2gun sonra katlanacakmı duşuk olmaz inşallah ilk tedavimde hamile kalmştm duşuk yapmştm o yüzden sevinemiyorm bile şuan

Kızlar bişey sorucam transfer olduğumuz günüde sayıyomuyuz ben 12 de transfer oldum o günü 1 saymalımıyım? Eğer öyleyse yarın 7.günüm test yaptırcam
Ben önceki hafta perşembe transfer oldm tam bir hafta oldu 7.gunum yaptrdm ama 5.gun embriyolarydı eğer 3.gun embriyosuysa çıkmaz şimdi

Yok çıkmaz 9.gun çıkarmş en erken

Kızlar bidiğiniz üzere haftaya salı mübarek mevlüd kandili.o gün kısmet olursa evimde kuran okutucam toplu dualar yapılcak eger sizde katılmak isterseniz yasin süresi,meryem süresi fetih süresi salavat tevhid ne yapabilirseniz sizde katılabilirsiniz.emin olun burda sizler içinde dua edilecek

Paso yatmakla hata etmisim canim bundan sonra gezinirim tskler

Arkadaslar mrb bugün transferimin 8 .günü eczaneden pelly diye diye normal gebelik testi yaptim negatif çıktı. test günüm cumartesi 2 gun var. Şimdi ben gebe değilmiyim. yaşayan varmi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…