Çok sevindim ve heyecanlandım Rabbim bizede nasip etsin böyle güzel haber almayı umutlarımızı boşa cikarmasinKızlar 7.gunum ve kanda 76.79 çıktı
Oh oh masallah cok guzel hadi katlansın insallah gelsin bebişlerKızlar 7.gunum ve kanda 76.79 çıktı
Benim daha ilk denemem ama bir şey soracaktim bende 4 tane dondurdum onun transferi için ilaç falan kullanılıyor mu nasıl oluyor aşamalarHiç dondurulmuş embriyo transferi olan varmı aranızda? Normal transfere göre psikolojik olarak çok daha iyi hissediyorum ama bu seferde değişik bi boşluk var içimde bazen transfer olduğumu bile unutuyorum belirtiler daha az sanki ilaç bant gibi şeylerde yok.olan varsa nası hissediyor yazabilirmi
Evet bunda yapıldı hepside ama korkuyorm sevinemiyorm bakalm 2gun sonra katlanacakmı duşuk olmaz inşallah ilk tedavimde hamile kalmştm duşuk yapmştm o yüzden sevinemiyorm bile şuanAmin canim amin insallah
Rahime cizik traslama felan yazmissin onlar bundami yapildi
Ben önceki hafta perşembe transfer oldm tam bir hafta oldu 7.gunum yaptrdm ama 5.gun embriyolarydı eğer 3.gun embriyosuysa çıkmaz şimdiKızlar bişey sorucam transfer olduğumuz günüde sayıyomuyuz ben 12 de transfer oldum o günü 1 saymalımıyım? Eğer öyleyse yarın 7.günüm test yaptırcam
Dogru canim sen bol bol dua etEvet bunda yapıldı hepside ama korkuyorm sevinemiyorm bakalm 2gun sonra katlanacakmı duşuk olmaz inşallah ilk tedavimde hamile kalmştm duşuk yapmştm o yüzden sevinemiyorm bile şuan
Sen ne durumdasınDogru canim sen bol bol dua et
Paso yatmakla hata etmisim canim bundan sonra gezinirim tsklerSürekli yattıgn için öyle olmuş ben transfer günü yattım snr 2 gün evde oturdum pek yatmadm snrda hep yürüdüm okudum nette Dr larda diyo zaten yatmanin bi anlamı yok halk abartması olacak varsa olur istersek kipirdamayalim bile tmm ev supurmuyorum eğilip kalkmiyrm ama ayak üstü dolaşıp iş yapıyorum fazla yatnca kan dolaşımda yapmaz pıhtılaşır da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?