Kaçıncı gün emrıyosuArkadaslar mrb bugün transferimin 8 .günü eczaneden pelly diye diye normal gebelik testi yaptim negatif çıktı. test günüm cumartesi 2 gun var. Şimdi ben gebe değilmiyim. yaşayan varmi böyle
Salavat cekebilirim kac tane diyorsanKızlar bidiğiniz üzere haftaya salı mübarek mevlüd kandili.o gün kısmet olursa evimde kuran okutucam toplu dualar yapılcak eger sizde katılmak isterseniz yasin süresi,meryem süresi fetih süresi salavat tevhid ne yapabilirseniz sizde katılabilirsiniz.emin olun burda sizler içinde dua edilecek
Canım hiç sınırlama yok kendın nekadar istersen cek ben yazıcam dua yapılırken hocamıza vericem.boylelıkle senı tanımayan bır suru ınsan senın ıcın sızler için dua etmiş olucak insallahSalavat cekebilirim kac tane diyorsan
Neguzel size aciklama yapmislar nedeniyle birlikte,ne cektim bu hemsirelerden[QUOTE="beyaz melekkk, post: 44134047, member: 7235beli sıktıktan sonra 15 dakika yürümezsen o topaklanma olur dedi bana hemşire cnm
İnş hayırlısı olsun cnm ya benmde 2 tane transfer oldu ilk üç gün kasık ağrım oldu bugün 4. Günüm hiç bi his yok ağrımda geçti biraz korkuyorum İnş herşey güzel olur hepimiz içinBenimki dondurulmuş iki tane canim iki gun kasik agrim vardi sol tarafta bugune yeni başladım bakalim nolucak
Kızlar 7.gunum ve kanda 76.79 çıktı
maşallah cnm hakkında hayırlısı İnş 7. Güne göre güzel çıkmış sonuç acaba bendemi erken yapsam ya 8 günüm var teste benmde çatlıyorum meraktan :)Kızlar 7.gunum ve kanda 76.79 çıktı
Hayır cnm sadece transferden 2 hafta önce estrofem kullanıyosun bi kere muayeneye gidiyosun sonra sana zamanı doktor söylüyo ve çıkardıkları gün transfer olıyosun yani bana böyle oldu cnm ve transfer den sonra estrofem ve crinone kullanıyorum başka bi ilaç yok cnm bana vermedilerBenim daha ilk denemem ama bir şey soracaktim bende 4 tane dondurdum onun transferi için ilaç falan kullanılıyor mu nasıl oluyor aşamalar
idrar testiyse çıkmıyo cnm zaten p yüzden kan testinde bakılıyo sen ona aldanıpta moral bozma bakalım İnş kan testinde çıkar idrar testi için erken bi zamnArkadaslar mrb bugün transferimin 8 .günü eczaneden pelly diye diye normal gebelik testi yaptim negatif çıktı. test günüm cumartesi 2 gun var. Şimdi ben gebe değilmiyim. yaşayan varmi böyle
Benm de geçtydi sabah bile eşime hiç bişey hissetmyorm dedm hafif goğus ağrım var o kadr arada Bi rahim kısmn da ağrı oluyor her dk her gün aynı şeyler olmuyor yani 7.gununse kana baktr benceİnş hayırlısı olsun cnm ya benmde 2 tane transfer oldu ilk üç gün kasık ağrım oldu bugün 4. Günüm hiç bi his yok ağrımda geçti biraz korkuyorum İnş herşey güzel olur hepimiz için
yok cnm benm 4. Günüm bilmiyorum normal transferde benm hergün şiddetli kasık bel ve göğüs ağrım vardı belki kullandığım ilaçlardandı dondurulmuş embriyoya ilaç yok diye belkide vücudumuz bu kadr rahat..Benm de geçtydi sabah bile eşime hiç bişey hissetmyorm dedm hafif goğus ağrım var o kadr arada Bi rahim kısmn da ağrı oluyor her dk her gün aynı şeyler olmuyor yani 7.gununse kana baktr bence
Sagol canim hala batma var bide arada sicak basiyoİnş hayırlısı olsun cnm ya benmde 2 tane transfer oldu ilk üç gün kasık ağrım oldu bugün 4. Günüm hiç bi his yok ağrımda geçti biraz korkuyorum İnş herşey güzel olur hepimiz için
Canim hep psikolojik takma dusunmemeye calis bende bissuru sey ariyorum vucudumda ama benimki strestennnn cunku otel odasindayim uffffİyi günler hanımlar bende pazartesi günü ilk transferimi yaşadım bol bol dinleniyorum ama jel den sonrada mutlaka yürüyorum içimde garip bir his hani nasıl arabayla yokuş aşağı giderken içiniz hoplar ya aynen öyle bir ağrı gibi değilde sanki arada bir sancı giriyor böle nr dersiniz olumsuz bir şey midir bu stres yapmak istemiyorum bol bol kitap okuyup kafa dağıtıyorum
Ben jel değil ilaç kullanıyorum. Genelde ağız yolundan alıyorum. Aynen lunaparkta oyuncaklara binerken içiniz hoplar ya öyle oluyor benim de içim. Baş Dönmesi de yapıyor. Hepsi yan etkileri.İyi günler hanımlar bende pazartesi günü ilk transferimi yaşadım bol bol dinleniyorum ama jel den sonrada mutlaka yürüyorum içimde garip bir his hani nasıl arabayla yokuş aşağı giderken içiniz hoplar ya aynen öyle bir ağrı gibi değilde sanki arada bir sancı giriyor böle nr dersiniz olumsuz bir şey midir bu stres yapmak istemiyorum bol bol kitap okuyup kafa dağıtıyorum
baş dönmem yok ama işte iyi mi kötü anlamadım bende inşallah hepimiz için hayırlı olsunBen jel değil ilaç kullanıyorum. Genelde ağız yolundan alıyorum. Aynen lunaparkta oyuncaklara binerken içiniz hoplar ya öyle oluyor benim de içim. Baş Dönmesi de yapıyor. Hepsi yan etkileri.
Öğleden sonramı alıcan cnm sonucu cuma vakti inş mevlam hayırlısıyla nasip etsin İnş gözün aydın deriz sana burdan..umutsuzluğa kapılmaMerhaba arkadaşlar azonce kan verdim. umudum çok az ama yinede heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?