Rabbim gönlünüze göre versin cuma mübarek günde dualarınız dualarımız kabul olsun inşallahMerhaba arkadaşlar azonce kan verdim. umudum çok az ama yinede heyecanlıyım.
Ayyy çok heyecanlı hadi insallahMerhaba arkadaşlar azonce kan verdim. umudum çok az ama yinede heyecanlıyım.
Çook heyecanlandım ne olur olumlu olsun sen umut ol bize bugün aldgm ilk hbr olumsuzdu sen olumlu ol ihtiyacımız varMerhaba arkadaşlar azonce kan verdim. umudum çok az ama yinede heyecanlıyım.
Mina çıkmadımı sonucun çok merak ettim İnş olumludur lütfen yaz sonucunuMerhaba arkadaşlar azonce kan verdim. umudum çok az ama yinede heyecanlıyım.
geçmiş olsun cnm inş bişey yoktur. Benm arkadaşım 8 aylıkken kayıp kalçasının üstüne düşmüştü bişey olmadı çok şükür ama sen yinede tedbir amaçlı muayne ol istersen eğer oturmuş bi hamileliğin varsa yeniysede İnş bişey olmaz cnm yaKızlar bir saat kadar önce düşme tehlikesi atlattım. Eve temizlikçi çağırdım. Ona ne yapması gerektiğini anlatırken ortada toplanmış halıya takıldım. Tökezledim. Sizce birşey olur mu?
Teşekkürler benimki transferin 8. Günü. Hamile olup olmadığım bile belli değil. Tutunmasina engel olursa diye korktum. İnşallah birşey olmaz. Herkesin doğmuş veya doğacak çocuğunu Rabbim korusun...geçmiş olsun cnm inş bişey yoktur. Benm arkadaşım 8 aylıkken kayıp kalçasının üstüne düşmüştü bişey olmadı çok şükür ama sen yinede tedbir amaçlı muayne ol istersen eğer oturmuş bi hamileliğin varsa yeniysede İnş bişey olmaz cnm ya
Dogup dunyadan icecek suyu varsa rabbim korur merak etme ya hafiz cekTeşekkürler benimki transferin 8. Günü. Hamile olup olmadığım bile belli değil. Tutunmasina engel olursa diye korktum. İnşallah birşey olmaz. Herkesin doğmuş veya doğacak çocuğunu Rabbim korusun...
Dondurulmus muydu canim oyleyse cikar diye dusunuyorum...Bugün transferimin 8. Günü hic birşey hissetmiyorum olmadi sankiyarın kan testi yaptirsam çıkar mi sizce
hiç üzülme 4 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum 4 gebeliğimde de hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım nasip olmuşsa o gelip konucaktır göbüşüne güzel düşünBugün transferimin 8. Günü hic birşey hissetmiyorum olmadi sankiyarın kan testi yaptirsam çıkar mi sizce
Dondurulmus değil canımDondurulmus muydu canim oyleyse cikar diye dusunuyorum...
Amin canım benin. Öyle tabi takilmamak lazimda bugüne kadar kasik batmam vardı dun ve Bugün kalmadı oda acaba dedirtiyorhiç üzülme 4 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum 4 gebeliğimde de hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım nasip olmuşsa o gelip konucaktır göbüşüne güzel düşün
benmde 5. Günüm bende öyleyim bugün sanki hiç transfer olmamış gibiyim böyle yaşayan varmı çok korkuyorum. Hayal kırıklığı yaşamayız İnş cnmBugün transferimin 8. Günü hic birşey hissetmiyorum olmadi sankiyarın kan testi yaptirsam çıkar mi sizce
Igne ilac kullaniyor musun ben igne kullanmistim pregnly ve 6. Gun silik cizt cizgi cikmisti doktorum 14. Gun yap demisti dayanamamistim oyle gorunce hergunyapmistim tabi umutlandim.sonra bir yerde ilacin etkisi oldugunj gorunce cok uzulmustum nitekim de oyle oldu 14. Gun idrar testinde hic cizgi cikmadi ilac kullanmiyorsan evde merakini gidermek icin yapabilirsin ama eger negatif olursa da uzulme cooook yeni oldugu icin cikmama ihtimali yuksek.. rabbim cumalar yuzu suyu hurmetine kucaklarimizi bis birakmasin ...Dondurulmus değil canım
Seninde tüp bebeklemi hamileliğin oldu cnm.hiç üzülme 4 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum 4 gebeliğimde de hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım nasip olmuşsa o gelip konucaktır göbüşüne güzel düşün
2tanesi doğal yolla 2 tanesi tüp bebek canım ama şu anda elimde koca bir sıfır varSeninde tüp bebeklemi hamileliğin oldu cnm.
Ya çok üzüldüm cnm inş mevlam elimizi kolumuzu doldurur yakın zamnda 8 gün kaldı testime çok heyecanlıyım ama bi okadrda boşluktayım ;(2tanesi doğal yolla 2 tanesi tüp bebek canım ama şu anda elimde koca bir sıfır var
Aminn canım. Estrofem crinol jel bide kan sulandiri kullaniyorum onların etkisiyle çıkar mi. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun insallah bebeklerimizeIgne ilac kullaniyor musun ben igne kullanmistim pregnly ve 6. Gun silik cizt cizgi cikmisti doktorum 14. Gun yap demisti dayanamamistim oyle gorunce hergunyapmistim tabi umutlandim.sonra bir yerde ilacin etkisi oldugunj gorunce cok uzulmustum nitekim de oyle oldu 14. Gun idrar testinde hic cizgi cikmadi ilac kullanmiyorsan evde merakini gidermek icin yapabilirsin ama eger negatif olursa da uzulme cooook yeni oldugu icin cikmama ihtimali yuksek.. rabbim cumalar yuzu suyu hurmetine kucaklarimizi bis birakmasin ...
amin canım isteyen herkesin kucağını doldursun rabbim şu an yaşadığın duygu karmaşası çok normal rabbim yüzünü güldürür inşYa çok üzüldüm cnm inş mevlam elimizi kolumuzu doldurur yakın zamnda 8 gün kaldı testime çok heyecanlıyım ama bi okadrda boşluktayım ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?