canım hayırlı olsun 5. gün embriyosuydu galiba :) kaliteleri nasılsı embriyonun bi de sorununuz var mıydıEki Görüntüle 2126503 Kızlar merhaba yeniyim ,
Transferin bugün 9.günü idrar testi yaptım sizce sonuç pozitif mi yarında kan testi var
canım hayırlı olsun 5. gün embriyosuydu galiba :) kaliteleri nasıldı embriyonun bi de sorununuz var mıydıEki Görüntüle 2126503 Kızlar merhaba yeniyim ,
Transferin bugün 9.günü idrar testi yaptım sizce sonuç pozitif mi yarında kan testi var
canım hayırlı olsun :)) darısı başıma olsun inşallahEki Görüntüle 2126503 Kızlar merhaba yeniyim ,
Allah'tan umut kesilmez canım önemli olan 2 gün sonra ki artışı dua et bugün hayırlı bir günBeta 10.gün 22 çıktı umutlansam mı acaba ?
Pozitif düşün pozitif olsun canım ne güzel denk gelmiş öyle inşallah güzel devam ederOffff inşaAllah iki gün sonraya tekrar kan alınacak ve aynı gün evlilik yıldönümümüz umarım rabbimin güzel bir armağanı olur
Merhaba canım iki gün sonraki testi beklemelisin sakın strese girme. Önemli olan 2 günde 2 katına çıkması.Benim 10. gün 48 çıkmıştı iki gün sonra 20 ye düşmüştü. İnşallah hayırlısı olur inşallah bebeğine hayırlısıyla kavuşursun ve İnşallah isteyen herkese nasip olurBeta 10.gün 22 çıktı umutlansam mı acaba ?
5.gün embriyoları çıkıyor canım genelde benim de 9.gün test istediler ve o gün çıkmıştı.Hayırlı kandiller Canım sağol Allah razı olsun nasipte ne varsa o olur diye düşünüyorum rabbim bu mübarek günde kimseyi bu konuda boynu bükük koymasın.. Aklımı karıştıran sadece bu kadar düşük değerde 7-8 ve 9.günde idrar da çıkması... transfer 12 martta oldu benim burda herkesten 12.günde test istenmiş ben almanyadayım bana 10.güne kan testi verdi off ne bileyim hep bir umut işte..
5.gün embriyoları çıkıyor canım genelde benim de 9.gün test istediler ve o gün çıkmıştı.[/QUOTE
Günaydın hayırlı cumalar canım, benimki iki tane 3.gün embriyosuydu
İnşaAllah herşey gönlünce olsunBugün transferim var kızlar geri sayım başlıyor. Rabbim hepimizi kavuştursun inş mucizemize
Bugün transferim var kızlar geri sayım başlıyor. Rabbim hepimizi kavuştursun inş mucizemize
Bunu biz bilemiyoruz canım embriyolog bize bildiriyor. Opu işleminden sonra benim embriyolar 5. güne kadar götürüp 5.günde donduruldu. Bu embriyonun kalitesine göre değişiyor diye biliyorum yanlış biliyorsam da tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olacaklardır.Arkadaslar kaçinci gün embriyosu olduğunu nasil anlıyorsunuz? Benim yarin 10. Günum kan testi yapicakmisim. Çoğu kisiden 12. Gün demisler. Benimde kafam karıştı valla. Dun dayanamadim idrar testi yaptim cikmadi. Bende biraz ümitsizliğe kapildim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?