- 15 Şubat 2018
- 103
- 81
- 13
- 41
Senin bekleme suren 12 gun mu doktor bana 10 gun dedi dünden sonra artmış şükür değer bu iyiye işaret inşallah ben hayatta bekleyemem
Evet bende sadece keseyi gördüm vajinal muayene ile bu Cuma kontrol var sat a göre 6+6 oluyorum umarım herşey yolundadırben sadece keseyi gordum simdilik canim. Kalp atisi icin dr gun verdi sadece sen gorebildin mi?
Oldu transferin 9 günüSizin transfer olmadimi?
Sizin kacinci gunErken biliyorum ama dayanamadım
Bugün 7Sizin kacinci gun
Test yaptinizmi.ben korkuyorum negatif gorucem diye yaptiramiyorum
Sonuc?Selamlar;
Ben normalde hıc regl sancısı cekmem olsada cok cok ınce bı sızı seklınde olur.....Transferden sonra ıste o cok cok ınce sızı bır turlu dınmedi.Rahatsızlıkta vermedı ancak orada bı takım calısmalar oldugu bellıydı.Hafif bır baskı var gibiydı.Harıcınde goguslerımde hıcbır agrı veya kararma vs olmadı sadece bıraz daha sertlestıler sankı.ayaklarım cok fazla yandı ozellıkle bı hafta sonrasında.
tebrikler sağlıkla gelsin inşallahPozıtıf ....suan 6.haftamızdayız ...Tüp bebek olunca ınsan kesınlıkle hamıleyım dıyemıyor bır türlü hep kaybetme korkusu endıseler halındeyim hala....İnş Saglıkla kucagımıza almak nasıp olur darısı tüm ısteyenlerın kalbı güzel olanların basına....
Ben kullanmıştımBayanlar aranizda cleaxe igne kullanan varmi?
Bende kullandım canım hala kullanıyorum ama son iki gunum bu ıgne ıcın doktorum artık gerek kalmadıgını soyledı.Bayanlar aranizda cleaxe igne kullanan varmi?
Hamilemisiniz?Bende kullandım canım hala kullanıyorum ama son iki gunum bu ıgne ıcın doktorum artık gerek kalmadıgını soyledı.
Bende de durum aynı cnm kola geçtim ama kollar daha zor daha çok acıyorEvet canım 6 haftalık hamıleyım...morarma yaptı bende de hatta gobek ıkı tarafı kullandım sertlesme oldu artık ıgnedekı ılacı enjekte edememeye baslayınca kollara gectım orda da morarma ve sertlesme yapıyor maalesef..ancak bu normal mı degılmı bır fıkrım yok.Bana kol ve gobekten yapabılırsınız demislerdi.
MerhabaBayanlar aranizda cleaxe igne kullanan varmi?
Evet illa ki herkeste belirli olması gerekmiyor. Benim de hiç bir belirtim olmamıştı. Şu anda ikizlerime hamileyim. 28 haftalık olduk.. İçinizi rahat tutun...Kızlar lütfen belirti aramayın kendinizde. Ben 2 kere tüp bebek yaptırdım. Her ikisinde de tüm belirtilerin hepsi vardı ama tutmadı. Bunlara kafanızı takmayın lütfen. Günü geldiğinde kan testinizi yaptırın ve sonucu öğrenin
Ben kullanıyorum şuandaBayanlar aranizda cleaxe igne kullanan varmi?
Cok korkuttu morar malar kola gectim.Merhaba
Ben 3 ay boyunca hergün kullandım. Son 1 ay göbeğimde yer kalmadığı için ve fazlaca morarıp sertleştiği için kolumdan ve bacağımdan da yaptım. morarma ve sertleşme oluyorsa normal sakın panik yapma :)
Doktorumun söylediği önemli olan ilacın derinin altına geçmesi...Cok korkuttu morar malar kola gectim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?