transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Selamlar;
Ben normalde hıc regl sancısı cekmem olsada cok cok ınce bı sızı seklınde olur.....Transferden sonra ıste o cok cok ınce sızı bır turlu dınmedi.Rahatsızlıkta vermedı ancak orada bı takım calısmalar oldugu bellıydı.Hafif bır baskı var gibiydı.Harıcınde goguslerımde hıcbır agrı veya kararma vs olmadı sadece bıraz daha sertlestıler sankı.ayaklarım cok fazla yandı ozellıkle bı hafta sonrasında.

Sonuc?

Pozıtıf ....suan 6.haftamızdayız ...Tüp bebek olunca ınsan kesınlıkle hamıleyım dıyemıyor bır türlü hep kaybetme korkusu endıseler halındeyim hala....İnş Saglıkla kucagımıza almak nasıp olur darısı tüm ısteyenlerın kalbı güzel olanların basına....

tebrikler sağlıkla gelsin inşallah

Evet canım 6 haftalık hamıleyım...morarma yaptı bende de hatta gobek ıkı tarafı kullandım sertlesme oldu artık ıgnedekı ılacı enjekte edememeye baslayınca kollara gectım orda da morarma ve sertlesme yapıyor maalesef..ancak bu normal mı degılmı bır fıkrım yok.Bana kol ve gobekten yapabılırsınız demislerdi.

Bende de durum aynı cnm kola geçtim ama kollar daha zor daha çok acıyor

Bayanlar aranizda cleaxe igne kullanan varmi?
Merhaba
Ben 3 ay boyunca hergün kullandım. Son 1 ay göbeğimde yer kalmadığı için ve fazlaca morarıp sertleştiği için kolumdan ve bacağımdan da yaptım. morarma ve sertleşme oluyorsa normal sakın panik yapma :)

Evet illa ki herkeste belirli olması gerekmiyor. Benim de hiç bir belirtim olmamıştı. Şu anda ikizlerime hamileyim. 28 haftalık olduk.. İçinizi rahat tutun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…