transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürer. Bugün 12. Gün iğneden sonra. Çok silik bir çizgi çıktı. Acaba iğnenin etkisi midir hala

Catlatma iğnesi 7gün icinde etkisini kaybeder diyor ama o igneyi yumurta toplamadan önce kullandim 2 tane yanindada baska bi igne daha vardi 35 saat sonra yumurta toplandi

Catlatma iğnesi 7gün icinde etkisini kaybeder diyor ama o igneyi yumurta toplamadan önce kullandim 2 tane yanindada baska bi igne daha vardi 35 saat sonra yumurta toplandi
İnşallah geçmiştir. Bu çizgiler de pozitiftir.
Bir kaç yerde 15. Gün sonra diye gördüm. Sonra birisi prospektüsü de 10 günde etkisi bitiyor yazıyor demiş bilemedim kafam karıştı.

İnşallah geçmiştir. Bu çizgiler de pozitiftir.
Bir kaç yerde 15. Gün sonra diye gördüm. Sonra birisi prospektüsü de 10 günde etkisi bitiyor yazıyor demiş bilemedim kafam karıştı.
Amin insallah benim 1 denememde ne idrarda nede kanda pozitif gördüm o zamanda erken yaptirmistim ama o zaman gonapepty kullanmamistim 2 denememde 6 gün yaptirdim kanda 5.3 çıktı ve yukselmeye devam etti idrarda pozitif 8 gün çıktı bende arada kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…