Ilk 5 dakika gecerli sonrasi degil maalesef10dk sonra 2 çizgi hafif belirlesmesi nedemek acaba
Yok o değil. O çatlama engelleyici. Tutunmayı desteklediği için veriliyorTransferin 3.gunu gonepepty kullandim o catlatma ignesimi
Catlatmanin 4.gununde benim betam 251 cikmisti.cok yukseltiyorÇatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürer. Bugün 12. Gün iğneden sonra. Çok silik bir çizgi çıktı. Acaba iğnenin etkisi midir hala
İnşallah geçmiştir. Bu çizgiler de pozitiftir.Catlatma iğnesi 7gün icinde etkisini kaybeder diyor ama o igneyi yumurta toplamadan önce kullandim 2 tane yanindada baska bi igne daha vardi 35 saat sonra yumurta toplandi
Siz neden catlatma ignesinden sonra baktirmistiniz transfer yapilmismiydiCatlatmanin 4.gununde benim betam 251 cikmisti.cok yukseltiyor
Amin insallah benim 1 denememde ne idrarda nede kanda pozitif gördüm o zamanda erken yaptirmistim ama o zaman gonapepty kullanmamistim 2 denememde 6 gün yaptirdim kanda 5.3 çıktı ve yukselmeye devam etti idrarda pozitif 8 gün çıktı bende arada kaldimİnşallah geçmiştir. Bu çizgiler de pozitiftir.
Bir kaç yerde 15. Gün sonra diye gördüm. Sonra birisi prospektüsü de 10 günde etkisi bitiyor yazıyor demiş bilemedim kafam karıştı.
Hayir yapilmamisdi.yumurta toplamadan sonra rahatsizlik gecirdim yapilan tahlillerde cikti.Siz neden catlatma ignesinden sonra baktirmistiniz transfer yapilmismiydi
Teşekkürler ben anlasilan bugün boşuna sevindim boşuna sevindirdim kan sonucumda 9.97 çıktı
Sizin transfer olmadimi?Teşekkürler ben anlasilan bugün boşuna sevindim boşuna sevindirdim kan sonucumda 9.97 çıktı
Canım sen naptın keseyi gördüm mü Yolk sacı vs yada kalp atışı aldın mı yakındık galiba diye hatırlıyorum amaben gunasiri 10 dk.lik uzaklikta aile hekkmligine gitmistim. Sonrasinda 7.gun 2 saat falan yurumustum belki daha fazla
Transfer gunumun 6 günü 5.gun ve 6.gun yani bugün kan verdimSizin transfer olmadimi?
Transfer gunumun 6 günü 5.gun ve 6.gun yani bugün kan verdim
Erken biliyorum ama dayanamadımErken değilmi?
Erken biliyorum ama dayanamadım
Senin bekleme suren 12 gun mu doktor bana 10 gun dedi dünden sonra artmış şükür değer bu iyiye işaret inşallah ben hayatta bekleyememBenimde 10. Günğm evdekiler baktırmıyo :))
ben sadece keseyi gordum simdilik canim. Kalp atisi icin dr gun verdi sadece sen gorebildin mi?Canım sen naptın keseyi gördüm mü Yolk sacı vs yada kalp atışı aldın mı yakındık galiba diye hatırlıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?