Birde ucuk çıktı ağzımin içi tamamen yara ilk 5 gun vardi batma falan suan kalmadi hic. Test günün ne zaman canim seninbenmde 5. Günüm bende öyleyim bugün sanki hiç transfer olmamış gibiyim böyle yaşayan varmı çok korkuyorum. Hayal kırıklığı yaşamayız İnş cnm
Geçmiş olsun cnm benm test günüm 25 indeBirde ucuk çıktı ağzımin içi tamamen yara ilk 5 gun vardi batma falan suan kalmadi hic. Test günün ne zaman canim senin
Bu ilaclari kullanmadigim icin bilmiyorum ki canim istersen kullananlara sor ben pregnyl kullandim.ve onun etkisi vardi istersen ayni etken maddeler mi icinde var ilacin arastir yada direkt kullananlara sorAminn canım. Estrofem crinol jel bide kan sulandiri kullaniyorum onların etkisiyle çıkar mi. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun insallah bebeklerimize
Tamam canim tesekkur ederimBu ilaclari kullanmadigim icin bilmiyorum ki canim istersen kullananlara sor ben pregnyl kullandim.ve onun etkisi vardi istersen ayni etken maddeler mi icinde var ilacin arastir yada direkt kullananlara sor
Evet biride ben bugun 6. Günüm ılk gunler bıraz vardı son uc gundur hiç mi b ir belirti olmaz anlamadım sadece seffaf bı akıntı vAr onun harıicinde ağrı sızı batma hiç bisey yok kızlaar olmadı mı acaba???benmde 5. Günüm bende öyleyim bugün sanki hiç transfer olmamış gibiyim böyle yaşayan varmı çok korkuyorum. Hayal kırıklığı yaşamayız İnş cnm
Devamı gelmezse sorun yok takip de ol canmKislar bugün 4. Gunum tuvalet kagidina minicik pembe cizgi seklinde kan gordum cok korkuyorum
Canım korkma bişey olmaz inşallah.panik yapmaaBugün esim odaya girdi anahtarka bende uyuyordum bi an çok korktum kasigima cok agri girdi inşallah bisey olmaz
Kötü düşünme bence. Bende de aynen hiç belirti yok. 8. Günüm. Ilk günler hafif kasık ağrısı vardı. Başka yok. Belki bende de olmadı bilemiyorum. İyi düşünelimEvet biride ben bugun 6. Günüm ılk gunler bıraz vardı son uc gundur hiç mi b ir belirti olmaz anlamadım sadece seffaf bı akıntı vAr onun harıicinde ağrı sızı batma hiç bisey yok kızlaar olmadı mı acaba???
Transfermn ilk günü benm eşimde aniden zile bastı birden arkamdan çıktı. Bende korktum ondan bişey olmaz bence bende yaşadmBugün esim odaya girdi anahtarka bende uyuyordum bi an çok korktum kasigima cok agri girdi inşallah bisey olmaz
İdrar testi yaptın ama kan değil o yüzden hemen uzme kendini nice insanlar var 8-9.gun kanda sıfır 12.gun 80-90Offf zor gunler allahim herkese hayirlisiyla bu guzel duyguyu taddirsin insallah ben test yaptim kizlar 10. Gun dondurulmus negatif cikti malesef gene tutmadi sanirim
İnşallah kötü bişey yoktur.bide ben pek sakınmadım kendimi allahım ne olur bizlerede nasip et.bugün alışverişe cıktık arkadaşımla 8.aylık hamıle bebek alışveişi yaptık.allahım ne olur burada olan yada olmayan bebek özlemi çeken herkesi sevindirKötü düşünme bence. Bende de aynen hiç belirti yok. 8. Günüm. Ilk günler hafif kasık ağrısı vardı. Başka yok. Belki bende de olmadı bilemiyorum. İyi düşünelim
ne zmn yaptın cnm testi bide kaç çıktı sonuç benmde dondurulmuş embriyo taransferi 25 inde test günüm bilgi ver lütfen İnş mevlam nasip etsin hepimizeOfff zor gunler allahim herkese hayirlisiyla bu guzel duyguyu taddirsin insallah ben test yaptim kizlar 10. Gun dondurulmus negatif cikti malesef gene tutmadi sanirim
İnşallah kötü bişey yoktur.bide ben pek sakınmadım kendimi allahım ne olur bizlerede nasip et.bugün alışverişe cıktık arkadaşımla 8.aylık hamıle bebek alışveişi yaptık.allahım ne olur burada olan yada olmayan bebek özlemi çeken herkesi sevindir
Aynen ben de hiç sakınmadim kendimi. Hatta bugün düşecektim neredeyse. İlk denemem bu nedenle tecrübem de yok. Zaten normalde de çok stresliyimdir. Stresten tutmayacak diye endişe ediyorum. Icimde herhangi bir his yok olacagina dair. İnşallah hepimize en kısa sürede nasip eder Rabbim.İnşallah kötü bişey yoktur.bide ben pek sakınmadım kendimi allahım ne olur bizlerede nasip et.bugün alışverişe cıktık arkadaşımla 8.aylık hamıle bebek alışveişi yaptık.allahım ne olur burada olan yada olmayan bebek özlemi çeken herkesi sevindir
Canim.ben idrar testi yaptim bugun 10. Gunum. Doktorum 14. Gun yap iddar testi sonra bize haber ver dedi beklemek cok zor..ne zmn yaptın cnm testi bide kaç çıktı sonuç benmde dondurulmuş embriyo taransferi 25 inde test günüm bilgi ver lütfen İnş mevlam nasip etsin hepimize
Insallah canim ama iste kafama takilan adet sancimin olmasi heran oldum olacagim bir de hic bir belirti ve umut yok icimde aslinda belirti falan aramiyorum cunku 6. Haftada belirtiler cikiyor biliyorum belirti aradigim yok ama su adet sancisi kafama takiliyor cunkunilk transferimde de adet olacakmisim gibi hissettim aynen boyle ve adet oldum...İdrar testi yaptın ama kan değil o yüzden hemen uzme kendini nice insanlar var 8-9.gun kanda sıfır 12.gun 80-90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?