- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
Benmde 4 gun embrysu cnm bende beklemk cok zor yaa ac karninami yaptn cnm evdeki testiCanım bende hiç belirti olmadı kasık ağrısı falan göğüste hassasiyet falan lekelenme falan hiç bir şey olmadı bende sadece arada bir kasıkta batma oluyordu oda hemen geri geçiyordu benimki beşinci gün embriyonun canım bakalım öğleden sonra test vereceğim inşallah olumlu olur
Canm hadi gozun aydin guzel haberlerini belkliyoruzCanım bende hiç belirti olmadı kasık ağrısı falan göğüste hassasiyet falan lekelenme falan hiç bir şey olmadı bende sadece arada bir kasıkta batma oluyordu oda hemen geri geçiyordu benimki beşinci gün embriyonun canım bakalım öğleden sonra test vereceğim inşallah olumlu olur
Evet canım sabah ilk idrarla yaptım şimdi kan testi verdim sonucu bekliyorum inşallah test yanlış değildir umarım pozitif çıkarBenmde 4 gun embrysu cnm bende beklemk cok zor yaa ac karninami yaptn cnm evdeki testi
Bence pozitfdr canmEvet canım sabah ilk idrarla yaptım şimdi kan testi verdim sonucu bekliyorum inşallah test yanlış değildir umarım pozitif çıkar
Kacnci gun cnm bgun transferinEvet canım sabah ilk idrarla yaptım şimdi kan testi verdim sonucu bekliyorum inşallah test yanlış değildir umarım pozitif çıkar
Transfer gününü saymazsak bugün 7. Gün geçen hafta salı günü transfer olmuştum bakalım hayırlısıKacnci gun cnm bgun transferin
Hayrlsi cnm ben eminim guzel haber alcksnTransfer gününü saymazsak bugün 7. Gün geçen hafta salı günü transfer olmuştum bakalım hayırlısı
Kuzummmmmmmm icimde dogmusdu erken cikdi oh super valahaaaKızlar HAMİLEYİMMMMMMM ya çok mutluyum değerim 76 çıktı Rabbim bu mutluluğu herkese tattırsın inşallah
Saol canım Allah razı olsun Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese tatdırsın inşallahKuzummmmmmmm icimde dogmusdu erken cikdi oh super valahaaa
GerçektenmiiiiiKızlar HAMİLEYİMMMMMMM ya çok mutluyum değerim 76 çıktı Rabbim bu mutluluğu herkese tattırsın inşallah
Amin canım çok saol hadi darısı sana inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canımTamam tamam buldum 17si tranafermiş baya erken çıkmış. 5. Gn embriyoları daha erken çıkıyor. Çok sevindim hadi katlanarak devam etsin...
Amin.kzuumSaol canım Allah razı olsun Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese tatdırsın inşallah
Canım bence çok erken yapmışsın testi daha bir hafta bile olmamış benim beşinci gün embriyosu idi tam 7. Günde çok silik çıktı yani seninkinin çıkmaması çok normal yani üzülme inşallah pozitif olur değerinKizlar 4 gun embrysu cuma gunu transfer oldum bugun yaptim test cikmadi bu serferdemi tutunmadi ya cok uuzuldm olesine.yapmsdm.ama
demekki umudumuzu hiç bir zaman kesmemeliyiz..Canım, benim ilk denemem negatifdi hiç bir ağrı sızı yoktu. Fakat ikinci denememde ise embriyo transferinden 3 gün sonra kasıklarımda ve belimde adet olucakmışım gibi ağrı vardı. Hatta çok üzülmüştüm eyvah tutmadı işte adet oluyorum demiştim. Ama baktımki gelen giden bir şey yok.Fakat sonrasında içimde tuttuğuna dair bir his vardı. Hayırlısıyla inşallah isteyen herkesin duaları kabul olsun.
Insalh cnm yaa tek.umuduumm.yaaaCanım bence çok erken yapmışsın testi daha bir hafta bile olmamış benim beşinci gün embriyosu idi tam 7. Günde çok silik çıktı yani seninkinin çıkmaması çok normal yani üzülme inşallah pozitif olur değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?