transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benmde 4 gun embrysu cnm bende beklemk cok zor yaa ac karninami yaptn cnm evdeki testi

Canm hadi gozun aydin guzel haberlerini belkliyoruz

Tamam tamam buldum 17si tranafermiş baya erken çıkmış. 5. Gn embriyoları daha erken çıkıyor. Çok sevindim hadi katlanarak devam etsin...

Tamam tamam buldum 17si tranafermiş baya erken çıkmış. 5. Gn embriyoları daha erken çıkıyor. Çok sevindim hadi katlanarak devam etsin...
Amin canım çok saol hadi darısı sana inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler

Kizlar 4 gun embrysu cuma gunu transfer oldum bugun yaptim test cikmadi bu serferdemi tutunmadi ya cok uuzuldm olesine.yapmsdm.ama

Kizlar 4 gun embrysu cuma gunu transfer oldum bugun yaptim test cikmadi bu serferdemi tutunmadi ya cok uuzuldm olesine.yapmsdm.ama
Canım bence çok erken yapmışsın testi daha bir hafta bile olmamış benim beşinci gün embriyosu idi tam 7. Günde çok silik çıktı yani seninkinin çıkmaması çok normal yani üzülme inşallah pozitif olur değerin

demekki umudumuzu hiç bir zaman kesmemeliyiz..

Insalh cnm yaa tek.umuduumm.yaaa

Ne kadar erken yapmışsınız testleri ben cesaret edemiyorum benim tahlil günüm yarın ve ben bugün aşırı heyecanlı ve stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…