- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Canım crinone prednol (yarın son günü) estrofem clexane coraspin folbiol progestan 100mg kullanıyorum .. sen transferin kaçıncı günündesin canımMesela siz nenkullaniyorsunuz ilac ilaclardan olabolir bol sunicin surekli sag kasik rahm agriyor ama vajinal jel.kullaniuorm sabah aksam belki tahris oluyor ondanmi aciyor anlamadim insallah hayirlisi
Bilmiyorum ya keyfimnkacarmi acaba cok olumlu konustular bana ama gene Allah bilirHayırlısı ne yapıcam yapıcan mı idrar peki var mı belirti felan bileyin
Şuan seni daha iyi anladım inşallah bu sefer nasip eder rabbim embiriyo pgt gitti değil mi ben de çok heyecanlıyım bu siteden çıkamıyorum herşeyi okuyorum bir de benim beşinci denemem hayırlısı inşallah güzel haber verecegizBizde 5 yillik evliyiz 2 kere bebgim karnimda 3 aylikken oldu kurtajla sonuclandi sonra geneyige gittik ve annem babam akraba evliligi oldugu yuuzunden bana tasiyicilik vermisler. Benim kromizkm hatasi cocugu karnimda gelismeden olduruyor cunku agir sakatliklar meydana geliyormus. Bu yuzden tup bebek denedim surekli dusuk olma ihtimalim var benden 23 tane yumurta toplandi ve 5 gune kadar 3 e dustu sonra geceye kaar bekleyelim dediler sonuc 5 cikti 5 nde kromozomlarina bakildi 3 sgliksiz 2 si saglikli cikti birisni saglikli olan kondu yuzde 90 tutar yuzde 10 Nasip isi Allah bilir dedi ben herseye hazirim Allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin
Hayırlısı olsun umarım yükselir kaçıncı deneme,bir sebebin var mıKizlarrrr idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicam ne var ne yok dyeblrm dedi 10 gunum bgun blmiyrm insalh rabbim.mucizemi verir
2.deneme cnm.sorun esimdeydi cnmHayırlısı olsun umarım yükselir kaçıncı deneme,bir sebebin var mı
Canım hayırlısı olsun. Benim gittiğim tüp bebek merkezi gebelik testini iki kere yaptırıyor . Moralini bozma inşallah yükselir. Sağlıklı mutlu bir şekilde bebeğini kucaklarsınKizlarrrr idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicam ne var ne yok dyeblrm dedi 10 gunum bgun blmiyrm insalh rabbim.mucizemi verir
Yrn gtcm cnm benden isterler gene testCanım hayırlısı olsun. Benim gittiğim tüp bebek merkezi gebelik testini iki kere yaptırıyor . Moralini bozma inşallah yükselir. Sağlıklı mutlu bir şekilde bebeğini kucaklarsın
Transfer gününü saymazsak bugün 7. Gün geçen hafta salı günü transfer olmuştum bakalım hayırlısı
Ne güzel canım hayırlı olsun sende hamilesin demek ki aynı zamanda doğum yapıcaz Rabbim nasip ederseMerhaba , bende 18 Nisanda transfer oldum aramızda 1 gün var sanırım hakkımızda hayırlısı olsun.
Ne güzel canım hayırlı olsun sende hamilesin demek ki aynı zamanda doğum yapıcaz Rabbim nasip ederse
Amin canım inşallah benimde 5. Gün embriyosu idi 7. Gün normal gebelik testi yaptım silik çizgi çıkınca kan verdim 76 çıktı birde 10. Gün test yaptım ben 199 çıktı o zamanda tekrar yaptırmadım sen ne zaman gideceksin canım kese ve kalp atışı için bana 10 gün sonra dedi doktorKısmet olursa evet Benim 3. gün embriyosu 2 tane koyuldu 6. gün erken gebelik testi yaptı silik çizgi çıkmıştı 7. gün kan verdim 33.38 çıktı 9. gün 77.00 11. gün 222.00 13. gün yani dün 646.00 çıktı inşallah kesede görünür kalp atışıda duyulur sağlıkla inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım inşallah benimde 5. Gün embriyosu idi 7. Gün normal gebelik testi yaptım silik çizgi çıkınca kan verdim 76 çıktı birde 10. Gün test yaptım ben 199 çıktı o zamanda tekrar yaptırmadım sen ne zaman gideceksin canım kese ve kalp atışı için bana 10 gün sonra dedi doktor
İnşallah canım her şey yolunda olur gerçekten beklemek çok zor keseyi ve kalp atışını duysaydım diyorum 10. Gün test yaptığımda aramıştım 10 gün sonraya çağırdılar ama ben garanti olsun diye bide haftasonu eşimle birlikte gitmek istediğim için haftaya cumartesi gideceğim on günü geçmiş olacak yani bakalım inşallah güzel olur sonuçtaHakkımızda hayırlısı Rabbim utandırmasın 15 Gün sonraya randevu dediler test gününden sonramı 10 gün dediler duyuluyormuymuş kalp atışı o zaman iyiymiş inan transfer sonrasından daha zorlu bir süreçmiş zaman hiç geçmiyor sanki inşallah her şey yolunda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?