transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım hemen umutsuz olma benım dr 14 gunden önce yapma test dedi.daha kan testi yapmamışsın kii

canim sonuc negatif. toparlayamadim kendimi yazamadım oyüzden
cnm çok üzüldüm ne diyim umutlanmıştım bende sanki senin yada bi başkasının tutması bize umut oluyo İnş mevlam yakın zamnda verir bakalım biz ne olcaz hakkımızda hayırlısı kaç çıktı cnm sonuç belki yükselir birden

Kizlar tek tarafli yogun bir kasik agrisi yasayipta hamile kalan varmi yaa.benim sol kasigimdaki agri hic gecmiyorr

Eger dudagindaysa zovirax super bisey ama tam biyle acirya daha sismeden o zaman surmen lazim aninda geciriyor

Kızlar 7.gun değerim 76.79 şimdi ise 9.gun değerim 237.34 normal mi doktoruma sordum iyi dedi ama dış gebelik yada başka bişey olabilir mi çok yukselmişya

İnşallah canm Allah kucaklarımızı doldursun

Kızlar 7.gun değerim 76.79 şimdi ise 9.gun değerim 237.34 normal mi doktoruma sordum iyi dedi ama dış gebelik yada başka bişey olabilir mi çok yukselmişya
Tebrikler cnm çok sevindim allah hayırlı etsin güzel bence değerlerin o ancak muaynede çıkar cnm ama senin gibi değerleri çok artış yapan duydum şimdi bebişleri var kendini ferah tut

Oh mşl bence kendini içini ferah tut kasma şan diyorum bende çok dusunuyrm ne olacak diye ama biraz rahatlamakta bizim için fayda var benimde az kaldı salı günü ogrencem ama hiç bi belirti falan yok sadece kocaman bi göbek

Tebrikler cnm çok sevindim allah hayırlı etsin güzel bence değerlerin o ancak muaynede çıkar cnm ama senin gibi değerleri çok artış yapan duydum şimdi bebişleri var kendini ferah tut
Çok teşekkür ederim allahım inşallah sizlere de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…