Canım hemen umutsuz olma benım dr 14 gunden önce yapma test dedi.daha kan testi yapmamışsın kiiInsallah canim ama iste kafama takilan adet sancimin olmasi heran oldum olacagim bir de hic bir belirti ve umut yok icimde aslinda belirti falan aramiyorum cunku 6. Haftada belirtiler cikiyor biliyorum belirti aradigim yok ama su adet sancisi kafama takiliyor cunkunilk transferimde de adet olacakmisim gibi hissettim aynen boyle ve adet oldum...
canim sonuc negatif. toparlayamadim kendimi yazamadım oyüzdenMina çıkmadımı sonucun çok merak ettim İnş olumludur lütfen yaz sonucunu
malesef negatifÇook heyecanlandım ne olur olumlu olsun sen umut ol bize bugün aldgm ilk hbr olumsuzdu sen olumlu ol ihtiyacımız var
negatif malesefMina çıkmadımı sonucun çok merak ettim İnş olumludur lütfen yaz sonucunu
Neeeee cok uzucu yaaanegatif malesef
Uzulme desemde uzuleceksin biliyorum elden gelen birsey yok en az yarayla atlatman dilegiyle insallah en kosa zamaanda kendiliginden hamile kalirsin..canim sonuc negatif. toparlayamadim kendimi yazamadım oyüzden
kız allah iyliğini versin senin dur bi kan testini bekle idrarda çıkmayabilir İnş testte çıkar karartma kendiniCanim.ben idrar testi yaptim bugun 10. Gunum. Doktorum 14. Gun yap iddar testi sonra bize haber ver dedi beklemek cok zor..
cnm çok üzüldüm ne diyim umutlanmıştım bende sanki senin yada bi başkasının tutması bize umut oluyo İnş mevlam yakın zamnda verir bakalım biz ne olcaz hakkımızda hayırlısı kaç çıktı cnm sonuç belki yükselir birdencanim sonuc negatif. toparlayamadim kendimi yazamadım oyüzden
Öldürmeyen acı güçlendirir. Bunu sakin unutma. Bu hepimiz için geçerli. İlerleyen günlerde hepimiz farklı sonuçlar alacagiz. elimizden geleni yaptik. Bundan sonrası Allaha kalıyor. En kısa sürede bu süreci atlatmani diliyorum....negatif malesef
İkiz olma ihtimali var mı?Kızlar 7.gun değerim 76.79 şimdi ise 9.gun değerim 237.34 normal mi doktoruma sordum iyi dedi ama dış gebelik yada başka bişey olabilir mi çok yukselmişya
Ikiz insallah canim masallahKızlar 7.gun değerim 76.79 şimdi ise 9.gun değerim 237.34 normal mi doktoruma sordum iyi dedi ama dış gebelik yada başka bişey olabilir mi çok yukselmişya
Tebrikler cnm çok sevindim allah hayırlı etsin güzel bence değerlerin o ancak muaynede çıkar cnm ama senin gibi değerleri çok artış yapan duydum şimdi bebişleri var kendini ferah tutKızlar 7.gun değerim 76.79 şimdi ise 9.gun değerim 237.34 normal mi doktoruma sordum iyi dedi ama dış gebelik yada başka bişey olabilir mi çok yukselmişya
Oh mşl bence kendini içini ferah tut kasma şan diyorum bende çok dusunuyrm ne olacak diye ama biraz rahatlamakta bizim için fayda var benimde az kaldı salı günü ogrencem ama hiç bi belirti falan yok sadece kocaman bi göbekKızlar 7.gun değerim 76.79 şimdi ise 9.gun değerim 237.34 normal mi doktoruma sordum iyi dedi ama dış gebelik yada başka bişey olabilir mi çok yukselmişya
Çok teşekkür ederim allahım inşallah sizlere de nasip ederTebrikler cnm çok sevindim allah hayırlı etsin güzel bence değerlerin o ancak muaynede çıkar cnm ama senin gibi değerleri çok artış yapan duydum şimdi bebişleri var kendini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?