transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende de ilk 4gun bişey yoktu hiçbişey ama sonradan yavaş yavaş rahim kısmında şişlik ağrı batma veeee kabızlık var

Ay
Aynen bende de hiç belirti yok. Salı günü benim kan testi günüm de. İnşallah hayırlısı olur.

Arkadaslar ya bu gobek nıye sısıyo bugune kadar bısey yoktu bugun kocaman bi göbek gaz sancım falanda yok

Arkadaslar ya bu gobek nıye sısıyo bugune kadar bısey yoktu bugun kocaman bi göbek gaz sancım falanda yok
İlaçlar yapiyomuş canım kasik ağrısı göğüs şişmesi ama ben dik duramiyorum öyle kasiyo gobegim hamile kalmadan kocaman gobegim oldu

İlaçlar yapiyomuş canım kasik ağrısı göğüs şişmesi ama ben dik duramiyorum öyle kasiyo gobegim hamile kalmadan kocaman gobegim oldu
Bende oleyim canim karnimizi germeden yurudugumuzden oluyo sanirim yoksa ben normalde gobegimi hep icime cekerek yururum

Nomalde karnım düz böyle görünce komik oluyoo rabbim o göbeklerin içleini doldursun kucamızada almayı nasip etsin insallah

Kızlar bugün transfer sonra 4.günm 3 günlük Embryo 1 tane koydular smdi test yaptm hemn ckti ikinci çizgi snra biraz Koyulasmaya basldi sizce umutlanim mi yoksa erkenmi dha iğneler etkisi olablrmi halen

İdrar testi yanıltıcı olabiliyor bi önceki denemem de bende de böyle çıkmıştı golgenin golgesi ama inşallah senin pozitf olur

Kacinci denemen kac yil bekledin canım inşallah Allah gönlüne göre versin

Selam kızlar transferin 4. Günü adet olacakmış im gibi geliyor sizede varmı bazen umitsizlesiyorum bazen umitleniyorum

Kızlar ben bu göbekten dolayı hastaneye gidiyorum 6 aylık hamile gibi oldum yuruyemiyorum dik agrim var bakalım ne diycek Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…