Bende de ilk 4gun bişey yoktu hiçbişey ama sonradan yavaş yavaş rahim kısmında şişlik ağrı batma veeee kabızlık varOh mşl bence kendini içini ferah tut kasma şan diyorum bende çok dusunuyrm ne olacak diye ama biraz rahatlamakta bizim için fayda var benimde az kaldı salı günü ogrencem ama hiç bi belirti falan yok sadece kocaman bi göbek
Aynen bende de hiç belirti yok. Salı günü benim kan testi günüm de. İnşallah hayırlısı olur.Oh mşl bence kendini içini ferah tut kasma şan diyorum bende çok dusunuyrm ne olacak diye ama biraz rahatlamakta bizim için fayda var benimde az kaldı salı günü ogrencem ama hiç bi belirti falan yok sadece kocaman bi göbek
İlaçlar yapiyomuş canım kasik ağrısı göğüs şişmesi ama ben dik duramiyorum öyle kasiyo gobegim hamile kalmadan kocaman gobegim olduArkadaslar ya bu gobek nıye sısıyo bugune kadar bısey yoktu bugun kocaman bi göbek gaz sancım falanda yok
Bende oleyim canim karnimizi germeden yurudugumuzden oluyo sanirim yoksa ben normalde gobegimi hep icime cekerek yururumİlaçlar yapiyomuş canım kasik ağrısı göğüs şişmesi ama ben dik duramiyorum öyle kasiyo gobegim hamile kalmadan kocaman gobegim oldu
Nomalde karnım düz böyle görünce komik oluyoo rabbim o göbeklerin içleini doldursun kucamızada almayı nasip etsin insallahİlaçlar yapiyomuş canım kasik ağrısı göğüs şişmesi ama ben dik duramiyorum öyle kasiyo gobegim hamile kalmadan kocaman gobegim oldu
İdrar testi yanıltıcı olabiliyor bi önceki denemem de bende de böyle çıkmıştı golgenin golgesi ama inşallah senin pozitf olurEki Görüntüle 1722721 Kızlar bugün transfer sonra 4.günm 3 günlük Embryo 1 tane koydular smdi test yaptm hemn ckti ikinci çizgi snra biraz Koyulasmaya basldi sizce umutlanim mi yoksa erkenmi dha iğneler etkisi olablrmi halen
İnşallah erken gerçi dahaİdrar testi yanıltıcı olabiliyor bi önceki denemem de bende de böyle çıkmıştı golgenin golgesi ama inşallah senin pozitf olur
Evt aceleci davrandm4 günde idrarda çıkmaz canım bekle 5 gün sonra kan ver
Cok erken canim daha catlatma ignesinin etkisi olabiliyorİnşallah erken gerçi daha
İnşallah öyle değildir ya insallahCok erken canim daha catlatma ignesinin etkisi olabiliyor
İlk denemem 2 yıl bekldm cnm 2 başarısız aşılamam var hepsi bu esmde sperm hareketsizliği var bide sayı azlgi bnde şükür bişey yokKacinci denemen kac yil bekledin canım inşallah Allah gönlüne göre versin
Hayirli olsun canimSelam kızlar transferin 4. Günü adet olacakmış im gibi geliyor sizede varmı bazen umitsizlesiyorum bazen umitleniyorum
Bu ilk ve son olur canim insallah benim 4. Denemem 9 yildir bekliyorumİlk denemem 2 yıl bekldm cnm 2 başarısız aşılamam var hepsi bu esmde sperm hareketsizliği var bide sayı azlgi bnde şükür bişey yok
Gelince yaz canım bakalım ne dicek drKızlar ben bu göbekten dolayı hastaneye gidiyorum 6 aylık hamile gibi oldum yuruyemiyorum dik agrim var bakalım ne diycek Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?