transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar bugün 9. Günüm dayanamadim test yaptirdim 60.32 çıktı pazartesi tekrar yaptıracağım insallah yukselir sağlıkla

Mssallah masallah ne belirtilerin vardi anlat lutfeeennn
Canim benim ilk 5 gun kasik ağrım batmalarim vardi. Sonra hic birşey kalmadi acaba tutmadi mi diyordum. Sadece jel icin 15 dk evde yuruyorum onda belim ağrıyordu yatiryordum. Transferin 8. Gunu ucuk cikarttim dudaklarda çok fena bunlar :)

Benimde ayni insallah benimkide yuksek cikar

Selam kızlar transferin 4. Günü adet olacakmış im gibi geliyor sizede varmı bazen umitsizlesiyorum bazen umitleniyorum
o karışık duygular hepimizde var cnm allah hayra çıkarsın inş bakalım ne olcak sen ağrım var diyosun bende bugün hiç ağrım olmadı diye üzüldüm ümidim kırıldı ağrı iyidir derler ama bilmiyoruz tabi hayırlısı

Mrb arkadaslar hamis annelerimjze allah tamamina erdirsin insallah. Ben bugun adet oldum transferden sonra 11. Gunumdu idrar testinde de nevatifi gördüm rabbim hepimizin yardimcisi olsun herkese basarilar diliyorum...

Ya kislaaarrrrr ilk bes gun kasiklarim agridi ama artik agrimiyo tutmadi mi acaba çok korkuyorum

Herkese Slm ben aranıza yeni katıldım yaklaşık 4 ay evvel Bebek yapmaya karar verdik genel kontrol olalım öyle başlayalım derken yapılan testlerde 5 adet yumurtam olduğu ve hamile kalmamın zor olduğunu öğrendim bir kaç doktora gittim Halil İbrahim tekin ilk görüştüğüm doktordu çok Demorilize oldum çünkü kendisi hamile kalmak için bana tüp bebek ile %10 normal yolla %20 ihtimal verdi
Sonra başka doktorlar ile görüştük ve son olarak tüp bebek denemeye karar verdik
Medicalpark Bahçelievler de Latif küpelioğlu ile ilk transfer işlemim dün gerçekleşti iki embriyo yerleştirme yapıldı
Transfer sonrası çok Canım yandı 1 saat yatmam gerekirken böbrek taşımdan dolayı ultrason için içirdikleri su böbreklerime baskı yaptı ve fenalaştım yatamadım yaklaşık 35 dakika zar zor yatıp kalktım
Kendimi kasmamam gerekirken çektiğim sancıdan çok kastım inşallah tutmuştur
Dün dinlendim bugün normal hayatıma geri döndüm eşim ile evi bile temizledik
Şimdilik kasıklarımda az bir ağrı var güzel Allah'ım inşallah nasip eder ilk denememde tutar Allah isteyen tüm herkese nasip etsin
Hamilelik testim 31 aralıkta çok uzun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…