- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Hadya Rabbim sanda güzel haber almyi nasip etsin inşallah canmmBu ilk ve son olur canim insallah benim 4. Denemem 9 yildir bekliyorum
Amin camim insallah cumlemizeHadya Rabbim sanda güzel haber almyi nasip etsin inşallah canmm
Mssallah masallah ne belirtilerin vardi anlat lutfeeennnKızlar bugün 9. Günüm dayanamadim test yaptirdim 60.32 çıktı pazartesi tekrar yaptıracağım insallah yukselir sağlıkla
Canim benim ilk 5 gun kasik ağrım batmalarim vardi. Sonra hic birşey kalmadi acaba tutmadi mi diyordum. Sadece jel icin 15 dk evde yuruyorum onda belim ağrıyordu yatiryordum. Transferin 8. Gunu ucuk cikarttim dudaklarda çok fena bunlar :)Mssallah masallah ne belirtilerin vardi anlat lutfeeennn
Benimde ayni insallah benimkide yuksek cikarCanim benim ilk 5 gun kasik ağrım batmalarim vardi. Sonra hic birşey kalmadi acaba tutmadi mi diyordum. Sadece jel icin 15 dk evde yuruyorum onda belim ağrıyordu yatiryordum. Transferin 8. Gunu ucuk cikarttim dudaklarda çok fena bunlar :)
Insallah Canim test tarihin ne zaman. Transfer de kaçıncı günün kaçıncı gün embriyosuBenimde ayni insallah benimkide yuksek cikar
o karışık duygular hepimizde var cnm allah hayra çıkarsın inş bakalım ne olcak sen ağrım var diyosun bende bugün hiç ağrım olmadı diye üzüldüm ümidim kırıldı ağrı iyidir derler ama bilmiyoruz tabi hayırlısıSelam kızlar transferin 4. Günü adet olacakmış im gibi geliyor sizede varmı bazen umitsizlesiyorum bazen umitleniyorum
Ayy süper hadi maşallah gözün aydın cnm sizler bize umut aşılıyosunuz kendimiz gibi seviniyoruz inan İnş yükselir çok güzel olurKızlar bugün 9. Günüm dayanamadim test yaptirdim 60.32 çıktı pazartesi tekrar yaptıracağım insallah yukselir sağlıkla
Insallah canim benim darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah:)Ayy süper hadi maşallah gözün aydın cnm sizler bize umut aşılıyosunuz kendimiz gibi seviniyoruz inan İnş yükselir çok güzel olur
28 aralik test tarihim iki tane 5. Gun embriyosuInsallah Canim test tarihin ne zaman. Transfer de kaçıncı günün kaçıncı gün embriyosu
Hayırlı olsun insallah pozitif sonuclanir canim. Ananas ye doktorum demisti. Yeni transfer oldun o zaman degilcmi28 aralik test tarihim iki tane 5. Gun embriyosu
Allah sabir versin canimMrb arkadaslar hamis annelerimjze allah tamamina erdirsin insallah. Ben bugun adet oldum transferden sonra 11. Gunumdu idrar testinde de nevatifi gördüm rabbim hepimizin yardimcisi olsun herkese basarilar diliyorum...
Bende transfer öncesinde başlamıştım ananns yemeye transfer sonrası da yedm hamile oldumu öğrenince kestmAnanas yiyorum canim bol bol
Aynı deli sorular benm kafamdada var cnm belirtiler bitti vücut normale döndü resmen hayırlısı teste 3 gün kaldıYa kislaaarrrrr ilk bes gun kasiklarim agridi ama artik agrimiyo tutmadi mi acaba çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?