transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Amiiiiinn insallah en zoru bu beklemekmis meğer yumurta toplama falan hikaye

Selam benim transferim 3 aralıkta oldu hiçbir belirti,his olmadı 10.gün idrar yaptım negatif çıktı,14.gün hcg 134,16.gün 427 .50 ile 2.gün dondurulmuş tek embriyo ile ilk denememde hamileyim çok şükür,inşallah kalp atışını duyar ve sağlıkla devam ederiz.halen bir belirtim yok arada karın Ağrı'm var okadar.

Hosgeldin canim hepimiz tedirginiz ama inan Allah ol derse olur

Canım hayırla sonuçlanır insallah. Temizlik için falan erken sanki dikkat ilk 3 gün eğilme uzanma supergeye falan dikkat et canım. Doktor bana yemek yaptın mesala sonra hemen git uzan dedi. Yemene icmene dikkat et. Allah yardimcin olsun canım

Meraba kızlar banada 4 günün embiriyosundan 3 tane konuldu 29 aralk test gün iki gün sadce rahmime vuran sancı oldu bu gün, üçüncü günüm çok faz l. Umutlanmk istemiyom yaşm 21

çok güzel cnm allah tamamına erdirsin maşallah değerler iyi benmde 3. Gün dondurulmuş 2 embriyo taransfer oldu teste 3 gün kaldı bakalım be çıkıcak çok merak ediyorum

Çok teşekkürler ben ağır işleri yapmadım eşim süpürdü ben çamaşır makinesi doldur boşalt yaptım toz aldım vs dinlene dinlene ufak ufak yaptım
Bir şey yapmadan oturunca devamlı kafamda kurup duruyorum Allah hepimize yardım etsin

İlk 3gun önemli bi iş yapmadan dinlenmen gerekiyor yemek yemeye tuvalete kalkılmalı ben hep dinlendm pozitfi gordm inşallah sizlerde gorursunuz

İlk 3gun önemli bi iş yapmadan dinlenmen gerekiyor yemek yemeye tuvalete kalkılmalı ben hep dinlendm pozitfi gordm inşallah sizlerde gorursunuz
Allah tamamına ettirsin INŞALLAH darısı bizlere ben bugun biraz ayakta kaldım 5. Gunumdeyim tuvalatte sıkıntım başladı bugünde.

Allah tamamına ettirsin INŞALLAH darısı bizlere ben bugun biraz ayakta kaldım 5. Gunumdeyim tuvalatte sıkıntım başladı bugünde.
Bende de var o çok kotu kabızlık çekiyorum şurup kayısı incir herşeyi deniyorum ama zor çıkıyorm

Bende de var o çok kotu kabızlık çekiyorum şurup kayısı incir herşeyi deniyorum ama zor çıkıyorm
Bugüne kadar iyiydim hep sulu şeyler tukettim ama dün biraz dikkat etmedim hemen başladı Allah yardımcımız olsun .insaallah sonuç güzel olur

Kızlar bende de belirti agrı sancı hiçbirsey kalmadı.tamamen normal duruma döndüm.buguan aksama kadar dışardaydık tık yok.sadece cok sık tuvalete gidiyorum okadar

kızlar kabızlığın önüne geçmek istiyosanız hergün bi kase tuzlu yada kabuklu fıstık yiyin ve şuan mevsimi arkasından mandalina elma hergün yapıyorum hiç kabızlığım olmadı şükür çok rahatladım bu transferde

Yaaa çok iyiymiş bu kayısı falan fayda etmedi bir de bunu deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…