Amiiiiinn insallah en zoru bu beklemekmis meğer yumurta toplama falan hikayeo karışık duygular hepimizde var cnm allah hayra çıkarsın inş bakalım ne olcak sen ağrım var diyosun bende bugün hiç ağrım olmadı diye üzüldüm ümidim kırıldı ağrı iyidir derler ama bilmiyoruz tabi hayırlısı
Amiiiinn insallah yaaaa ne bileyim karışık duygularHayirli olsun canim
Merak etme aynisi bendede oluyo herkrste olur bu benimde 5. Gunum
Hosgeldin canim hepimiz tedirginiz ama inan Allah ol derse olurHerkese Slm ben aranıza yeni katıldım yaklaşık 4 ay evvel Bebek yapmaya karar verdik genel kontrol olalım öyle başlayalım derken yapılan testlerde 5 adet yumurtam olduğu ve hamile kalmamın zor olduğunu öğrendim bir kaç doktora gittim Halil İbrahim tekin ilk görüştüğüm doktordu çok Demorilize oldum çünkü kendisi hamile kalmak için bana tüp bebek ile %10 normal yolla %20 ihtimal verdi
Sonra başka doktorlar ile görüştük ve son olarak tüp bebek denemeye karar verdik
Medicalpark Bahçelievler de Latif küpelioğlu ile ilk transfer işlemim dün gerçekleşti iki embriyo yerleştirme yapıldı
Transfer sonrası çok Canım yandı 1 saat yatmam gerekirken böbrek taşımdan dolayı ultrason için içirdikleri su böbreklerime baskı yaptı ve fenalaştım yatamadım yaklaşık 35 dakika zar zor yatıp kalktım
Kendimi kasmamam gerekirken çektiğim sancıdan çok kastım inşallah tutmuştur
Dün dinlendim bugün normal hayatıma geri döndüm eşim ile evi bile temizledik
Şimdilik kasıklarımda az bir ağrı var güzel Allah'ım inşallah nasip eder ilk denememde tutar Allah isteyen tüm herkese nasip etsin
Hamilelik testim 31 aralıkta çok uzun geliyor
Canm28 aralik test tarihim iki tane 5. Gun embriyosu
Benmde testim 29 aralk28 aralik test tarihim iki tane 5. Gun embriyosu
28 aralik test tarihim iki tane 5. Gun embriyosu
Canım hayırla sonuçlanır insallah. Temizlik için falan erken sanki dikkat ilk 3 gün eğilme uzanma supergeye falan dikkat et canım. Doktor bana yemek yaptın mesala sonra hemen git uzan dedi. Yemene icmene dikkat et. Allah yardimcin olsun canımHerkese Slm ben aranıza yeni katıldım yaklaşık 4 ay evvel Bebek yapmaya karar verdik genel kontrol olalım öyle başlayalım derken yapılan testlerde 5 adet yumurtam olduğu ve hamile kalmamın zor olduğunu öğrendim bir kaç doktora gittim Halil İbrahim tekin ilk görüştüğüm doktordu çok Demorilize oldum çünkü kendisi hamile kalmak için bana tüp bebek ile %10 normal yolla %20 ihtimal verdi
Sonra başka doktorlar ile görüştük ve son olarak tüp bebek denemeye karar verdik
Medicalpark Bahçelievler de Latif küpelioğlu ile ilk transfer işlemim dün gerçekleşti iki embriyo yerleştirme yapıldı
Transfer sonrası çok Canım yandı 1 saat yatmam gerekirken böbrek taşımdan dolayı ultrason için içirdikleri su böbreklerime baskı yaptı ve fenalaştım yatamadım yaklaşık 35 dakika zar zor yatıp kalktım
Kendimi kasmamam gerekirken çektiğim sancıdan çok kastım inşallah tutmuştur
Dün dinlendim bugün normal hayatıma geri döndüm eşim ile evi bile temizledik
Şimdilik kasıklarımda az bir ağrı var güzel Allah'ım inşallah nasip eder ilk denememde tutar Allah isteyen tüm herkese nasip etsin
Hamilelik testim 31 aralıkta çok uzun geliyor
çok güzel cnm allah tamamına erdirsin maşallah değerler iyi benmde 3. Gün dondurulmuş 2 embriyo taransfer oldu teste 3 gün kaldı bakalım be çıkıcak çok merak ediyorumSelam benim transferim 3 aralıkta oldu hiçbir belirti,his olmadı 10.gün idrar yaptım negatif çıktı,14.gün hcg 134,16.gün 427 .50 ile 2.gün dondurulmuş tek embriyo ile ilk denememde hamileyim çok şükür,inşallah kalp atışını duyar ve sağlıkla devam ederiz.halen bir belirtim yok arada karın Ağrı'm var okadar.
İlk 3gun önemli bi iş yapmadan dinlenmen gerekiyor yemek yemeye tuvalete kalkılmalı ben hep dinlendm pozitfi gordm inşallah sizlerde gorursunuzÇok teşekkürler ben ağır işleri yapmadım eşim süpürdü ben çamaşır makinesi doldur boşalt yaptım toz aldım vs dinlene dinlene ufak ufak yaptım
Bir şey yapmadan oturunca devamlı kafamda kurup duruyorum Allah hepimize yardım etsin
Allah tamamına ettirsin INŞALLAH darısı bizlere ben bugun biraz ayakta kaldım 5. Gunumdeyim tuvalatte sıkıntım başladı bugünde.İlk 3gun önemli bi iş yapmadan dinlenmen gerekiyor yemek yemeye tuvalete kalkılmalı ben hep dinlendm pozitfi gordm inşallah sizlerde gorursunuz
Bende de var o çok kotu kabızlık çekiyorum şurup kayısı incir herşeyi deniyorum ama zor çıkıyormAllah tamamına ettirsin INŞALLAH darısı bizlere ben bugun biraz ayakta kaldım 5. Gunumdeyim tuvalatte sıkıntım başladı bugünde.
Sali gunumu yapildi transfer gununude sayiyomuyuzAllah tamamına ettirsin INŞALLAH darısı bizlere ben bugun biraz ayakta kaldım 5. Gunumdeyim tuvalatte sıkıntım başladı bugünde.
Bugüne kadar iyiydim hep sulu şeyler tukettim ama dün biraz dikkat etmedim hemen başladı Allah yardımcımız olsun .insaallah sonuç güzel olurBende de var o çok kotu kabızlık çekiyorum şurup kayısı incir herşeyi deniyorum ama zor çıkıyorm
benim transfer çarşamba günü yapıldı ben sayıyorum ilk gunuSali gunumu yapildi transfer gununude sayiyomuyuz
kızlar kabızlığın önüne geçmek istiyosanız hergün bi kase tuzlu yada kabuklu fıstık yiyin ve şuan mevsimi arkasından mandalina elma hergün yapıyorum hiç kabızlığım olmadı şükür çok rahatladım bu transferdeBende de var o çok kotu kabızlık çekiyorum şurup kayısı incir herşeyi deniyorum ama zor çıkıyorm
Yaaa çok iyiymiş bu kayısı falan fayda etmedi bir de bunu deneyimkızlar kabızlığın önüne geçmek istiyosanız hergün bi kase tuzlu yada kabuklu fıstık yiyin ve şuan mevsimi arkasından mandalina elma hergün yapıyorum hiç kabızlığım olmadı şükür çok rahatladım bu transferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?