- 16 Aralık 2015
- 99
- 42
- 88
- 39
aynı durum bendede var sanki hiç transfer olmamış gibiyim bitek göğüslerimde hassasiyet var okadr tedirginim çok bide benm dondurulmuş embriyo ya ilaçta kullanmadım öncesinde tık yok bendedeKızlar bende de belirti agrı sancı hiçbirsey kalmadı.tamamen normal duruma döndüm.buguan aksama kadar dışardaydık tık yok.sadece cok sık tuvalete gidiyorum okadar
Hareketlerinizde falan nelere dikat ediyorsunuz ben egilsem birşey oldu mu kalksam bişey oldu mu die kendimi çok kasiyorumKızlar bende de belirti agrı sancı hiçbirsey kalmadı.tamamen normal duruma döndüm.buguan aksama kadar dışardaydık tık yok.sadece cok sık tuvalete gidiyorum okadar
Aunen bende az once igneye ciktim disari tam koseyi donerken sahipli iki tane kocaman kopek cikmasinmi karsima iki zipladim karnimi bi kastim anlatamam insalkah bisey olmamistirHareketlerinizde falan nelere dikat ediyorsunuz ben egilsem birşey oldu mu kalksam bişey oldu mu die kendimi çok kasiyorum
dene cnm bende ilk transferde kayısı yedim çok kabızlık çektim ama çok şükür bunda iyim ve doktor bana çok yatmanın hem kabızlık hemde kan pıhtılaşması açısından zararlı olduğunu söyledi bu sefer çok yatmıyorum biraz geziyorum evdeYaaa çok iyiymiş bu kayısı falan fayda etmedi bir de bunu deneyim
ben kendimi çok kasmıyorum hapşırma ve öksürme dışında ama dikkat ediyorum tabiki hateketletimi yavaş yapıyorum oturduğum yerden çamaşır bile katloyorum eğilmiyorum bişeyi almak için uzanmıyorum bakalım ne olcak öncekinde 10 gün tuvalet ve yemek dışında kalmamıştım hayırlısı hepimiz için inşHareketlerinizde falan nelere dikat ediyorsunuz ben egilsem birşey oldu mu kalksam bişey oldu mu die kendimi çok kasiyorum
Bende ilk 3 gün yattım şimdi yatmiyorum yattığım zaman çekmedim iki gündür ayaktayım şimdi kabızlık çekiyorum benimki de tam tersdene cnm bende ilk transferde kayısı yedim çok kabızlık çektim ama çok şükür bunda iyim ve doktor bana çok yatmanın hem kabızlık hemde kan pıhtılaşması açısından zararlı olduğunu söyledi bu sefer çok yatmıyorum biraz geziyorum evde
Amiiin insallah bende bugün bir kaç kez egildim unuttum sonra stres yapmaya başladım hemen bişey oldu mu ki diyeben kendimi çok kasmıyorum hapşırma ve öksürme dışında ama dikkat ediyorum tabiki hateketletimi yavaş yapıyorum oturduğum yerden çamaşır bile katloyorum eğilmiyorum bişeyi almak için uzanmıyorum bakalım ne olcak öncekinde 10 gün tuvalet ve yemek dışında kalmamıştım hayırlısı hepimiz için inş
İlk uc gun yattım dınlendım.sonrasında rutın hayatıma döndüm inanın kızlar daha cabuk geçiyor zaman.hiç kasmayın salı gunu misafirim bile gelicekHareketlerinizde falan nelere dikat ediyorsunuz ben egilsem birşey oldu mu kalksam bişey oldu mu die kendimi çok kasiyorum
Benim ilk oldugundan iğne ilaç hat safhada hepsini kullandım ama etkileri gecti ödemlerim indi allahım insallah hepımız guzel haberler alırız arkadaslaraynı durum bendede var sanki hiç transfer olmamış gibiyim bitek göğüslerimde hassasiyet var okadr tedirginim çok bide benm dondurulmuş embriyo ya ilaçta kullanmadım öncesinde tık yok bendede
yap kuzum cıkarCuma gunu test gunum.benı 14. Gün çağırdılar yarın 10.yaptırsammı acaba
İlk gün yattım devamlı sadece yemek için kalktım bugün geç kalkıp yakın bir yerde kahvaltı edip geldik sonra ufak tefek iş yaptımİlk 3gun önemli bi iş yapmadan dinlenmen gerekiyor yemek yemeye tuvalete kalkılmalı ben hep dinlendm pozitfi gordm inşallah sizlerde gorursunuz
Yap bencede cnm bende 10 günümde yapıcam çarşamba günü perşembe sonucu alıcam bizim burda böyle malesef bi gün sonra sonuçCuma gunu test gunum.benı 14. Gün çağırdılar yarın 10.yaptırsammı acaba
Kan testi yaptıracaksın değilmi?sanırım idrarda çıkmaz gıttım merkezde aynıgün çıkıyor sonuçta evimizin karsısında saglık merkezi var ama orda sistem nasıl bilmiyorumYap bencede cnm bende 10 günümde yapıcam çarşamba günü perşembe sonucu alıcam bizim burda böyle malesef bi gün sonra sonuç
Bana da 12.gün dediler ama bende 10. Günde yaptırmAyı düşünüyorum. Benim 5.gün embriyosu belli olur die DüşünüyorumCuma gunu test gunum.benı 14. Gün çağırdılar yarın 10.yaptırsammı acaba
Ben de senin gibi işlere erken başladım. Sadece ilk gün dinlendim. O da zaten transfer günüydü. Şehir dışından geldiğim için 2. Gün yola çıktım ve 3 saat sarsıla sarsıla geldik. Bir de bunların dışında düşme tehlikesi atlattım 2 kez. Ben de aynen çamaşır bulasik makinesini doldur boşalt yaptım. İnşallah tutunur bir zararı olmaz.Çok teşekkürler ben ağır işleri yapmadım eşim süpürdü ben çamaşır makinesi doldur boşalt yaptım toz aldım vs dinlene dinlene ufak ufak yaptım
Bir şey yapmadan oturunca devamlı kafamda kurup duruyorum Allah hepimize yardım etsin
Kızlar ayni durumdayiz bende de belirti yok. Hatta içimde hicbir his yok. Yarın 11. Gün. Acaba bu durum normal mi?aynı durum bendede var sanki hiç transfer olmamış gibiyim bitek göğüslerimde hassasiyet var okadr tedirginim çok bide benm dondurulmuş embriyo ya ilaçta kullanmadım öncesinde tık yok bendede
Bence cikar galiva sonuc yarin yaptirabilirsinKızlar ayni durumdayiz bende de belirti yok. Hatta içimde hicbir his yok. Yarın 11. Gün. Acaba bu durum normal mi?
Sunu söylemeliyim ki sona yaklastıkça çok daha heyecanlı olmaya başladıKızlar ayni durumdayiz bende de belirti yok. Hatta içimde hicbir his yok. Yarın 11. Gün. Acaba bu durum normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?