transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar bende de belirti agrı sancı hiçbirsey kalmadı.tamamen normal duruma döndüm.buguan aksama kadar dışardaydık tık yok.sadece cok sık tuvalete gidiyorum okadar
aynı durum bendede var sanki hiç transfer olmamış gibiyim bitek göğüslerimde hassasiyet var okadr tedirginim çok bide benm dondurulmuş embriyo ya ilaçta kullanmadım öncesinde tık yok bendede

Kızlar bende de belirti agrı sancı hiçbirsey kalmadı.tamamen normal duruma döndüm.buguan aksama kadar dışardaydık tık yok.sadece cok sık tuvalete gidiyorum okadar
Hareketlerinizde falan nelere dikat ediyorsunuz ben egilsem birşey oldu mu kalksam bişey oldu mu die kendimi çok kasiyorum

Hareketlerinizde falan nelere dikat ediyorsunuz ben egilsem birşey oldu mu kalksam bişey oldu mu die kendimi çok kasiyorum
Aunen bende az once igneye ciktim disari tam koseyi donerken sahipli iki tane kocaman kopek cikmasinmi karsima iki zipladim karnimi bi kastim anlatamam insalkah bisey olmamistir
biz korusak bile elimizden geleni yapsak bile olan oluyo yani

Yaaa çok iyiymiş bu kayısı falan fayda etmedi bir de bunu deneyim
dene cnm bende ilk transferde kayısı yedim çok kabızlık çektim ama çok şükür bunda iyim ve doktor bana çok yatmanın hem kabızlık hemde kan pıhtılaşması açısından zararlı olduğunu söyledi bu sefer çok yatmıyorum biraz geziyorum evde

ben kendimi çok kasmıyorum hapşırma ve öksürme dışında ama dikkat ediyorum tabiki hateketletimi yavaş yapıyorum oturduğum yerden çamaşır bile katloyorum eğilmiyorum bişeyi almak için uzanmıyorum bakalım ne olcak öncekinde 10 gün tuvalet ve yemek dışında kalmamıştım hayırlısı hepimiz için inş

Bende ilk 3 gün yattım şimdi yatmiyorum yattığım zaman çekmedim iki gündür ayaktayım şimdi kabızlık çekiyorum benimki de tam ters

Amiiin insallah bende bugün bir kaç kez egildim unuttum sonra stres yapmaya başladım hemen bişey oldu mu ki diye

İlk uc gun yattım dınlendım.sonrasında rutın hayatıma döndüm inanın kızlar daha cabuk geçiyor zaman.hiç kasmayın salı gunu misafirim bile gelicek

aynı durum bendede var sanki hiç transfer olmamış gibiyim bitek göğüslerimde hassasiyet var okadr tedirginim çok bide benm dondurulmuş embriyo ya ilaçta kullanmadım öncesinde tık yok bendede
Benim ilk oldugundan iğne ilaç hat safhada hepsini kullandım ama etkileri gecti ödemlerim indi allahım insallah hepımız guzel haberler alırız arkadaslar

İlk 3gun önemli bi iş yapmadan dinlenmen gerekiyor yemek yemeye tuvalete kalkılmalı ben hep dinlendm pozitfi gordm inşallah sizlerde gorursunuz
İlk gün yattım devamlı sadece yemek için kalktım bugün geç kalkıp yakın bir yerde kahvaltı edip geldik sonra ufak tefek iş yaptım
Hemşire yemek yapabilirsiniz günlük işinize devam edin dediği için rahat davrandım toz aldım lavabo cifledim yavaş yavaş
Allah büyük sakınınca sanki daha ters tepiyor bence dikkat ettikçe bir aksilik oluyor
Güzel Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Yap bencede cnm bende 10 günümde yapıcam çarşamba günü perşembe sonucu alıcam bizim burda böyle malesef bi gün sonra sonuç
Kan testi yaptıracaksın değilmi?sanırım idrarda çıkmaz gıttım merkezde aynıgün çıkıyor sonuçta evimizin karsısında saglık merkezi var ama orda sistem nasıl bilmiyorum

Ben de senin gibi işlere erken başladım. Sadece ilk gün dinlendim. O da zaten transfer günüydü. Şehir dışından geldiğim için 2. Gün yola çıktım ve 3 saat sarsıla sarsıla geldik. Bir de bunların dışında düşme tehlikesi atlattım 2 kez. Ben de aynen çamaşır bulasik makinesini doldur boşalt yaptım. İnşallah tutunur bir zararı olmaz.

Kızlar ayni durumdayiz bende de belirti yok. Hatta içimde hicbir his yok. Yarın 11. Gün. Acaba bu durum normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…