5. Gün embriyosu daha erken cıkıyor dıye biliyorum yaptır canım istersenBana da 12.gün dediler ama bende 10. Günde yaptırmAyı düşünüyorum. Benim 5.gün embriyosu belli olur die Düşünüyorum
Evet 5. Gunumdeyim şimdi ama bende 12. Günü bekleyemem gibi geliyr5. Gün embriyosu daha erken cıkıyor dıye biliyorum yaptır canım istersen
Ben de senin gibi işlere erken başladım. Sadece ilk gün dinlendim. O da zaten transfer günüydü. Şehir dışından geldiğim için 2. Gün yola çıktım ve 3 saat sarsıla sarsıla geldik. Bir de bunların dışında düşme tehlikesi atlattım 2 kez. Ben de aynen çamaşır bulasik makinesini doldur boşalt yaptım. İnşallah tutunur bir zararı olmaz.
Amin. Transferimin 10. Günündeyim bende. Yarın belli olur ama korkuyorum çok. Ya tutmadiysa. Dondurulmuş embriyom yok. Yumurta rezervim yok deenecek kadar az. Bu son Şansım. Gaz sancısı bende de var. İnşallah hayırlısı olur. İçimde hiçbir his yok. Sende öyle misin?Merhaba bugün katıldım pat diye atlıyorum hemen konuya
Benim transferimin 10. Günü tütüncümü tutunmadımı bebeğim bilmiyorum aşırı sinirliyim ve bi o kadarda gaz sancısı yaşıyorum sizdede böyle şeyler oluyor mu...
Ne zormuş ya beklemek rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Kaçıncı denemen tatlım allahım yardımcın olsun inşallahAmin. Transferimin 10. Günündeyim bende. Yarın belli olur ama korkuyorum çok. Ya tutmadiysa. Dondurulmuş embriyom yok. Yumurta rezervim yok deenecek kadar az. Bu son Şansım. Gaz sancısı bende de var. İnşallah hayırlısı olur. İçimde hiçbir his yok. Sende öyle misin?
evet cnm kan testi yapıcam normalde öyle olması gerek ama malesef burda ertesi gün veriyor o gece nası uyuycam ben bilmemKan testi yaptıracaksın değilmi?sanırım idrarda çıkmaz gıttım merkezde aynıgün çıkıyor sonuçta evimizin karsısında saglık merkezi var ama orda sistem nasıl bilmiyorum
Allahım ne olur hepimize yardım et.sevindir bizleri rabbıe sır vela tua sır rabbi temmim bin hayr.Allahım işlerimi kolaylaştır zorlaştırma (amin)evet cnm kan testi yapıcam normalde öyle olması gerek ama malesef burda ertesi gün veriyor o gece nası uyuycam ben bilmem
Allah inşallah hepimize yardımcı olur. Benim transfer olarak ilk denemem. Daha önce yumurtam gelişmedi toplanamadi. Sadece 2 yumurta toplandı biri embriyo oldu o da transfer oldu zaten. Ben de yumurta kalmadigindan zor biraz. İnşallah hepimiz seviniriz :)Kaçıncı denemen tatlım allahım yardımcın olsun inşallah
Bendede hiçbir his yok kasıklarım ağrıdığında acaba içimdemi diyorum sadece bi umut ışığı yanıveriyor umut fakirin ekmeğiymiş yarın yazarmısın burdan ben salı gününü. Beklicem
Allahım ne olur hepimize yardım et.sevindir bizleri rabbıe sır vela tua sır rabbi temmim bin hayr.Allahım işlerimi kolaylaştır zorlaştırma (amin)[/QUOTE ne güzel dua ettin cnm çok saol en içten dileklerimle aminnnn
Ne güzel dua ettin cnm en içten dileklerimle aminnnnAllahım ne olur hepimize yardım et.sevindir bizleri rabbıe sır vela tua sır rabbi temmim bin hayr.Allahım işlerimi kolaylaştır zorlaştırma (amin)
İlki kimyasal gebelikti 2. Tutmadı demişsiniz. zaten tutmayan kimyasal gebelik olmuyor mu?Merhaba arkadaşlar. Artık bu sohbete dahil olmalıyım diye düşündüm:) 3. Tüp bebek denememin 7. Gunundeyim. Üçü de 5. Gun embriyosu idi. Ilk denemde kimyasal gebelik oldu. 2. sinde tutmadi ve suan çarşamba gününü beklemekteyim. Ne hissettigimide diyeyim. İlki gayet kendini hissettirdi kasik batmalari da oldu adet sancısı gibi ağrılar. Hissetmistim tuttuğunu. İkincisinde hiç bir sey hissetmedim ama hiç. Umutsuz gittim ve sonuc negatif. Ama suan umutluyum. Neden bilmiyorum ama hic negatif düşünemiyorum. Gelsin çarşamba gorucez :)
Kimyasal gebelikte embriyo ilk aşamada tutunuyor hcg yükseliyor ancak daha sonradan embriyo rahim duvarindan düşmeye başlıyor. Ve degerlerde hızla düşüyor. Ikinci denemem de hiç bir şekilde tutunma olmadi demek istedim.
Kimyasal gebelikte embriyo ilk aşamada tutunuyor hcg yükseliyor ancak daha sonradan embriyo rahim duvarindan düşmeye başlıyor. Ve degerlerde hızla düşüyor. Ikinci denemem de hiç bir şekilde tutunma olmadi demek istedim.
Evet şuan benm korktuğum gibi 7.gun değerm 76 9.gun değerm 237-11gun değerm 567 bakalm artacak mı kese gorebilcekmiym kalp atışını duyabilcekmiym dun ağrım olmadı aman duşuyomu hissetmiyorm diye korkudan olcektm bu korkularımızn sonu gelmiycekmiAnladım. bu 12 gün bekleme sürecinin ardından ilk aşamada bizi bekleyen 4 sonuç var o zaman.
1. Tutunmanın olmaması
2. Kimyasal Gebelik
3. Dış Gebelik
4. Tutunmanın Olması (İnşallah bu sonucu görürüz)
Tutunma olduktan sonra da bitmiyor. Kese göründü mü? Acaba kalp atışını duyacak mıyız? Allahım sen bize yardım et !
Kızlar merhaba benimde transferimin 2.günü daha bende şişkinlik var onuda ilaçlara progestan bağlıyorum Allah hepimizin yüzüne Gülsün hayırlı evlar nasip etsin inşallah bu 3 olacak herşey bu gonlumuzce olsun en önemlisi hayırlısı ise olsun benim 1.de dış gebelik oldu değer istikrarsız indi çıktı ilaçları bıraktığım halde düşeceğini çıktı ama sağlıklı değildi kese tam oluşmadı mecburen kürtaj oldum ilk deneyimim gerçekten etkiledi beni 2.ise hiç tutmadı enazinda sukrettim her işte hayır var diye doktorun madem böyle o zaman genetik tarama yapalım dedi %6 hastalık çıktı pgd yaparız dedi uzun protokolden başladık 28 yumurta toplandı 16 döllendi 3gune 11 gitti 10 tanesi pgd gitti 2orta kalite 5.gün ebmryosu transfer edildi
Canım yanlış yazmisim 18 olacak o ve 10 taneden 2 orta kalite çıktı pgd binada sukur ya cikmadaydi ve uzun protokolden olduğu için okada hormon ilacı aldinmi normal 9 felan di toplanan ve yine kalmıyordu doldurulacak bu son tedavi bitirdi gerçekten maddi manevi Allaha sigindim ama çokta korkuyorum çok yiprandimMerhaba inşallah olur bu sefer. Sadece şuna şaşıırdım. 28 yumurta toplandı! Benden sadece 2 yumurta. Tabi herkesin sorunu farklıdır bunu biliyorum. Sizin yumurta rezervinde bir problem yok o zaman...Üstelik bu kadar çok olmasına rağmen orta kalite 2 tane deniyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
malesef cnm sağlıkla kucağımıza almadan o boncuk gözlerine bakmadan korkumuz gitmiycek inş mevlam nasip eder o günleri hepimize değerlerin güzel cnm maşallah gönlünü ferah tutEvet şuan benm korktuğum gibi 7.gun değerm 76 9.gun değerm 237-11gun değerm 567 bakalm artacak mı kese gorebilcekmiym kalp atışını duyabilcekmiym dun ağrım olmadı aman duşuyomu hissetmiyorm diye korkudan olcektm bu korkularımızn sonu gelmiycekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?