transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

11. Günüm bugün şimdi idrar testi yaptım negatif çıktı Malesef yarın kan testi yaptırıcam Allah ım sen yardım et yarabbim

merhaba, ben aranıza yeni katıldım.
fakat uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum..
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
idrar testine çok fazla güvenme derim benim geçen seferde idrarda negatif çıkmıştı. ama kanda pozitif çıktı.

Merhaba Editto,

Benim transferimi de Latif bey yaptı 15 Aralıkta. Benim transfer sonrası değil ama işlemi çok ağrılı oldu. Mutlu mesut girdiğim odadan ağla zırla çıktım. Hem bebek hem benim için baya tramvatik oldu. Şimdi test günümü bekliyorum. Umutluyum açıkçası. Zaten hiçbirşeye önceden üzülmeye başlayan bir tip değilmdir :) 4. embriyosu benim ki, bugün 6. günüm

Kızlar bugün hiç iyi değilim. Moralim çok bozuk. Depresif bir ruh hali içerisindeyim. Gece kabuslar gördüm. Sonrasında uyuyamadım. Sadece 2 saatlik uyku ile duruyorum. İşe başlamak zorunda olduğumdan işteyim şu anda. ama içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Sonucu öğrenmedim henüz. Ama içimde bir cıvıltı, heyecan hissetmiyorum. Neden sizce? Acaba ilaçlardan mı depresif haldeyim. O kadar hormon dengeyi değiştiriyor. Sonucu öğrenmediği halde benim gibi depresif olan var mı?

Kan verdinmi canim bugun biriniz kan verecekti

Ben de senin gibi kabus görüyorum. Beta hcg im 5 çıkıyor rüyamda felan :) Sabah insan ister istemez etkileniyor ama aonuç olumsuz olmadan üzülmek gereksiz. Olumsuz olursa üzülürüz. Şu anda bu anın keyfini çıkarmak önemli. Ben de çalışıyorum şu an 1 çay söyle keyfine bak

Bir depresifte burda var bugune kadar iyi giden ben çok huysuzum bugun.olumsuz düşünmek istemiyorum ama olumluda bi gelişme yok.nasıl bır olumlu gelişme arıyosun de?inan bende bilmiyorum.yani ne düşüneceğimi bilmiyorumm

Çok
Allah bize yardım etsin Canım senin ilk denemenmiydi benim ilk

Kaçıncı günündesin. Mutsuz olmayın ya, bebeğe de geçer enerjiniz. Ne kadar olumsuz düşünürseniz o kadar olumsuz oluyor. Çikolata yiyip mutluluk hormonu salgılayın acil.

Çok

Allah bize yardım etsin Canım senin ilk denemenmiydi benim ilk

Amin..Benim de ilk denemem. Yaşım 29 şu ana kadar fena değilim. Transferin 4. günü e2 ve progesteron için kan verdim. Değerler iyi çıktı, iğne eklenmedi.

Kaçıncı günündesin. Mutsuz olmayın ya, bebeğe de geçer enerjiniz. Ne kadar olumsuz düşünürseniz o kadar olumsuz oluyor. Çikolata yiyip mutluluk hormonu salgılayın acil.
Evet haklısın. Çikolata yemiyorum kaç gündür hatta sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. Sanki hamile olduğum kesin gibi çayı, kahveyi, çikolatayı ve zararlı da olsa çok sevdiğim kolayı bıraktım. Güya sağlıklı beslendim. Ceviz yedim hurma yedim. Ha bir de akşam ananas yedim :) inşallah bu emekler boşa gitmez. Yine de bugün işe başladığımda herkes ne kadar zayıflamışsın dedi.

Kan verdinmi canim bugun biriniz kan verecekti

benim bugün 11. günüm. Sabah işe geç kaldım o nedenle hastaneye uğrama şansım olmadı. Bir de açıkçası korkuyorum. Her ne kadar korkmak anlamsız olsada, eninde sonunda öğreneceğiz değil mi? İnanın yarın bile kan veresim yok. Hiç merak etmiyorum sonucu desem....

Bence küçük bir kaçamak yapabilirsin. Bunlar da insanın moralini bozuyor haliyle. Benim yeme içmede çok sıkıntım yok ama hala kurtulamadığım göbekten kan iğnelerini yaparken moralim bozuluyor biraz. Arkadaş ne bu ızdırap diye. Ama hemen geçiyor o ruh hali. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Benim . günüm , sen kaçtasın?

Yazamamışım 6. GÜNÜM :)

Benim 11. günüm. Sonuç bellidir aslında ama sabah hastaneye gidemedim. Ve içimde sonucu öğrenmeye dair bir istek yok...

Benim 11. günüm. Sonuç bellidir aslında ama sabah hastaneye gidemedim. Ve içimde sonucu öğrenmeye dair bir istek yok...

Tedirginliğini anlıyorum. Kolay bir süreç değil. Olumlu yada olumsuz sanırım nezaketle sonuçları karşılamayı öğreneceğiz. Daha kötüleriyle avunmak değilde, daha iyilerinin olabileceği umuduyla sevinmek gibi. Lütfen sonucunu bildir. Beraber seviniriz belki.

Gebelik testi kaç saatte belli olur? bilgisi olan var mı?

10.günüm benim son gunlerde stres biraz daha yoğun oluyor.rabbim mutlu heberler almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…