Herkese Slm ben aranıza yeni katıldım yaklaşık 4 ay evvel Bebek yapmaya karar verdik genel kontrol olalım öyle başlayalım derken yapılan testlerde 5 adet yumurtam olduğu ve hamile kalmamın zor olduğunu öğrendim bir kaç doktora gittim Halil İbrahim tekin ilk görüştüğüm doktordu çok Demorilize oldum çünkü kendisi hamile kalmak için bana tüp bebek ile %10 normal yolla %20 ihtimal verdi
Sonra başka doktorlar ile görüştük ve son olarak tüp bebek denemeye karar verdik
Medicalpark Bahçelievler de Latif küpelioğlu ile ilk transfer işlemim dün gerçekleşti iki embriyo yerleştirme yapıldı
Transfer sonrası çok Canım yandı 1 saat yatmam gerekirken böbrek taşımdan dolayı ultrason için içirdikleri su böbreklerime baskı yaptı ve fenalaştım yatamadım yaklaşık 35 dakika zar zor yatıp kalktım
Kendimi kasmamam gerekirken çektiğim sancıdan çok kastım inşallah tutmuştur
Dün dinlendim bugün normal hayatıma geri döndüm eşim ile evi bile temizledik
Şimdilik kasıklarımda az bir ağrı var güzel Allah'ım inşallah nasip eder ilk denememde tutar Allah isteyen tüm herkese nasip etsin
Hamilelik testim 31 aralıkta çok uzun geliyor
Kan verdinmi canim bugun biriniz kan verecektiKızlar bugün hiç iyi değilim. Moralim çok bozuk. Depresif bir ruh hali içerisindeyim. Gece kabuslar gördüm. Sonrasında uyuyamadım. Sadece 2 saatlik uyku ile duruyorum. İşe başlamak zorunda olduğumdan işteyim şu anda. ama içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Sonucu öğrenmedim henüz. Ama içimde bir cıvıltı, heyecan hissetmiyorum. Neden sizce? Acaba ilaçlardan mı depresif haldeyim. O kadar hormon dengeyi değiştiriyor. Sonucu öğrenmediği halde benim gibi depresif olan var mı?
Kızlar bugün hiç iyi değilim. Moralim çok bozuk. Depresif bir ruh hali içerisindeyim. Gece kabuslar gördüm. Sonrasında uyuyamadım. Sadece 2 saatlik uyku ile duruyorum. İşe başlamak zorunda olduğumdan işteyim şu anda. ama içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Sonucu öğrenmedim henüz. Ama içimde bir cıvıltı, heyecan hissetmiyorum. Neden sizce? Acaba ilaçlardan mı depresif haldeyim. O kadar hormon dengeyi değiştiriyor. Sonucu öğrenmediği halde benim gibi depresif olan var mı?
Bir depresifte burda var bugune kadar iyi giden ben çok huysuzum bugun.olumsuz düşünmek istemiyorum ama olumluda bi gelişme yok.nasıl bır olumlu gelişme arıyosun de?inan bende bilmiyorum.yani ne düşüneceğimi bilmiyorummKızlar bugün hiç iyi değilim. Moralim çok bozuk. Depresif bir ruh hali içerisindeyim. Gece kabuslar gördüm. Sonrasında uyuyamadım. Sadece 2 saatlik uyku ile duruyorum. İşe başlamak zorunda olduğumdan işteyim şu anda. ama içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Sonucu öğrenmedim henüz. Ama içimde bir cıvıltı, heyecan hissetmiyorum. Neden sizce? Acaba ilaçlardan mı depresif haldeyim. O kadar hormon dengeyi değiştiriyor. Sonucu öğrenmediği halde benim gibi depresif olan var mı?
Allah bize yardım etsin Canım senin ilk denemenmiydi benim ilkMerhaba Editto,
Benim transferimi de Latif bey yaptı 15 Aralıkta. Benim transfer sonrası değil ama işlemi çok ağrılı oldu. Mutlu mesut girdiğim odadan ağla zırla çıktım. Hem bebek hem benim için baya tramvatik oldu. Şimdi test günümü bekliyorum. Umutluyum açıkçası. Zaten hiçbirşeye önceden üzülmeye başlayan bir tip değilmdir :) 4. embriyosu benim ki, bugün 6. günüm
Bir depresifte burda var bugune kadar iyi giden ben çok huysuzum bugun.olumsuz düşünmek istemiyorum ama olumluda bi gelişme yok.nasıl bır olumlu gelişme arıyosun de?inan bende bilmiyorum.yani ne düşüneceğimi bilmiyorumm
Çok
Allah bize yardım etsin Canım senin ilk denemenmiydi benim ilk
Evet haklısın. Çikolata yemiyorum kaç gündür hatta sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. Sanki hamile olduğum kesin gibi çayı, kahveyi, çikolatayı ve zararlı da olsa çok sevdiğim kolayı bıraktım. Güya sağlıklı beslendim. Ceviz yedim hurma yedim. Ha bir de akşam ananas yedim :) inşallah bu emekler boşa gitmez. Yine de bugün işe başladığımda herkes ne kadar zayıflamışsın dedi.Kaçıncı günündesin. Mutsuz olmayın ya, bebeğe de geçer enerjiniz. Ne kadar olumsuz düşünürseniz o kadar olumsuz oluyor. Çikolata yiyip mutluluk hormonu salgılayın acil.
Kan verdinmi canim bugun biriniz kan verecekti
Evet haklısın. Çikolata yemiyorum kaç gündür hatta sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. Sanki hamile olduğum kesin gibi çayı, kahveyi, çikolatayı ve zararlı da olsa çok sevdiğim kolayı bıraktım. Güya sağlıklı beslendim. Ceviz yedim hurma yedim. Ha bir de akşam ananas yedim :) inşallah bu emekler boşa gitmez. Yine de bugün işe başladığımda herkes ne kadar zayıflamışsın dedi.
Bence küçük bir kaçamak yapabilirsin. Bunlar da insanın moralini bozuyor haliyle. Benim yeme içmede çok sıkıntım yok ama hala kurtulamadığım göbekten kan iğnelerini yaparken moralim bozuluyor biraz. Arkadaş ne bu ızdırap diye. Ama hemen geçiyor o ruh hali. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Benim . günüm , sen kaçtasın?
Evet haklısın. Çikolata yemiyorum kaç gündür hatta sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. Sanki hamile olduğum kesin gibi çayı, kahveyi, çikolatayı ve zararlı da olsa çok sevdiğim kolayı bıraktım. Güya sağlıklı beslendim. Ceviz yedim hurma yedim. Ha bir de akşam ananas yedim :) inşallah bu emekler boşa gitmez. Yine de bugün işe başladığımda herkes ne kadar zayıflamışsın dedi.
Bence küçük bir kaçamak yapabilirsin. Bunlar da insanın moralini bozuyor haliyle. Benim yeme içmede çok sıkıntım yok ama hala kurtulamadığım göbekten kan iğnelerini yaparken moralim bozuluyor biraz. Arkadaş ne bu ızdırap diye. Ama hemen geçiyor o ruh hali. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Benim . günüm , sen kaçtasın?
Benim 11. günüm. Sonuç bellidir aslında ama sabah hastaneye gidemedim. Ve içimde sonucu öğrenmeye dair bir istek yok...
Gebelik testi kaç saatte belli olur? bilgisi olan var mı?
teşekkürler verdiğin bilgi için.1-2 saatte çıkıyor.
10.günüm benim son gunlerde stres biraz daha yoğun oluyor.rabbim mutlu heberler almayı nasip etsin inşallahKaçıncı günündesin. Mutsuz olmayın ya, bebeğe de geçer enerjiniz. Ne kadar olumsuz düşünürseniz o kadar olumsuz oluyor. Çikolata yiyip mutluluk hormonu salgılayın acil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?