10.günüm benim son gunlerde stres biraz daha yoğun oluyor.rabbim mutlu heberler almayı nasip etsin inşallah
Ayy geliyorlar soldan soldan :) günde geçmiyor saatte.
Seninle aynı gün haber alıcaz yarın akşam eşimle gidicez sonucu almaya sen ne zaman gideceksinbenim bugün 11. günüm. Sabah işe geç kaldım o nedenle hastaneye uğrama şansım olmadı. Bir de açıkçası korkuyorum. Her ne kadar korkmak anlamsız olsada, eninde sonunda öğreneceğiz değil mi? İnanın yarın bile kan veresim yok. Hiç merak etmiyorum sonucu desem....
Slm bende hep eşimle kavga ediyorum bezdiricem adamı valla ben umraniye de bir hastanede emel Türkoğlu yaptırdım.Yarın benim kan verme günüm çok sinirliyim bende agresifim fena halde bu yüZden hep eşime patlıyorum idrar testinde negatifi görünce acayip moralim bozuldu ben İstanbul'da aret kamara gittim siz kime gittiniz kızlar
Kzlar progestan fitil kullanan varmi bişey sormak istrym
Merhaba arkadaşlar benim transferden sonra 3. Günüm yumurta toplamadan beri kasiklarda ağrı var bence bu yaşadıklarımız ilaçlar yüzünden şişkinlik kasık ağrısı hatta benim yüzümde alerji çıkmaya başladı göğüste olan şişlikler de ilaç yüzünden zaten ilaçların prospektüs ünde bu yan etkiler yazıyor gebelik olduktan sonra belirtiler ortaya çıkmaya başlıyor bence .... ıslh hepimiz mutlu sona ulaşıriz... birde benim transferden sonra 2 saat yattım ayağa kalkınca su gibi vajinal pembe bir akıntı geldi hatta eşime gittilermi acaba dedim sizdede oldumu böyle bir şey test günüm 29 kasım ama ben cok sinirliyim mutsuzum sizde boylemisiniz ...
Ben kullanmaya yeni başladım iğnesini kullanıyordum pıpomun üstüne bile oturtamadı merkezi aradım dayanamıyorsanız Ağrısına fitil kullanın dediKzlar progestan fitil kullanan varmi bişey sormak istrym
Evet ben kullanıyorum 6 gündür ve aslında ağızdan alınan bir hap bu fitil ama çok baş dönmesi yapıyor diye vajinal yoldan kullandiriyorlar birde daha etkili oluyormuş..
Yarın benim kan verme günüm çok sinirliyim bende agresifim fena halde bu yüZden hep eşime patlıyorum idrar testinde negatifi görünce acayip moralim bozuldu ben İstanbul'da aret kamara gittim siz kime gittiniz kızlar
Canım bence hemen çikolata yemelisinn onaylanmış bi durum.inan çikolata dolgulu bisküvi bile yetti.yer yemez karnımda bi his oldu.evet biliyorum bu tamamaen psikolojik bi durum ama sanırım simdilik bu sahte mutluga ihtiyacımız var.hadı gercegınıde yarın alıcaz inşallah tatlımEvet haklısın. Çikolata yemiyorum kaç gündür hatta sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. Sanki hamile olduğum kesin gibi çayı, kahveyi, çikolatayı ve zararlı da olsa çok sevdiğim kolayı bıraktım. Güya sağlıklı beslendim. Ceviz yedim hurma yedim. Ha bir de akşam ananas yedim :) inşallah bu emekler boşa gitmez. Yine de bugün işe başladığımda herkes ne kadar zayıflamışsın dedi.
Hmm anladım bende görünce çok üzüldüm o akıntıyı demekki herkeste oluyorEvet benim de kanla karışık baya bişeyler inmişti hastanede yatarken. Doktor normal dedi, soktukları alet sağı solu kesip tahriş ediyor.
Ben kullanıyorum canımKzlar progestan fitil kullanan varmi bişey sormak istrym
Çikolata faydalıysa ben paket paket yerimCanım bence hemen çikolata yemelisinn onaylanmış bi durum.inan çikolata dolgulu bisküvi bile yetti.yer yemez karnımda bi his oldu.evet biliyorum bu tamamaen psikolojik bi durum ama sanırım simdilik bu sahte mutluga ihtiyacımız var.hadı gercegınıde yarın alıcaz inşallah tatlım
Ye tatlım ye ben 10 günden beri ilk defa yedımmÇikolata faydalıysa ben paket paket yerim
Canım benim ki jel seninki kapsul fitilmiBende yumurtlarmi aldklari günden beri kullanym ama iki gündür çok özür dileyerek soylyrm fitil itemym resmn nye blmym elime sürekli bişeyler taklyo sizde böyle tuhaf bişey oldmu korkmya basldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?