transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende yumurtlarmi aldklari günden beri kullanym ama iki gündür çok özür dileyerek soylyrm fitil itemym resmn nye blmym elime sürekli bişeyler taklyo sizde böyle tuhaf bişey oldmu korkmya basldm
Evet biraz zor oluyor ama yapıcak bişi yok igneden iyidir bende dr sordum fitil çok zor oluyor işte koymak dediki ağızdan alma basın döner düşersin aslında igne olarak kullananlar varsa doktora sorup fitilé gece bilirler cunkı aralarında fark yokmuş biri kalcadan biri ağızdan. ..

Ben kullanmaya yeni başladım iğnesini kullanıyordum pıpomun üstüne bile oturtamadı merkezi aradım dayanamıyorsanız Ağrısına fitil kullanın dedi

Zeynep,

Açısını doğru ayarlaman gerekiyor, yoksa itmen çok zor. Yatağına yat, dizlerini kır, ve fitili dik bir açıyla değil, tuttuğun yeri yukarı kaldırarak it yani giren kısım aşağı doğru hareket edecek. 45 derecelik açıyla. Deneyerek bulabilirsin

Seninle aynı gün haber alıcaz yarın akşam eşimle gidicez sonucu almaya sen ne zaman gideceksin
Yarın sabah kanımı vereceğim. Ne zaman öğrenirim bilmiyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bir de bu benim son şansım. Dondurulmuş embriyom yok. Yumurta zaten yok. Yaş olmuş 35. Zaman kısıtlı. Hayirlisi inşallah

cnm doktorum bana o gelen sıvıların çok normal olduğunu söyledi transfer edilen sıvı o şekilde geri gelip akmazmış kesinlikle sadece adetle dökülüp temizlenirmiş kanaman olmadıysa endişelenme çünkü o gelen sıvı bence transfer sırasında bize verilen sıvılardır kendini ve gönlünü ferah tut stres çok etkili biliyosun

İnşallah canım hayırlı haberler alırız.

Öyle deme bak 38 yaşındayım ilk ay gittim 1 yumurta vardı diğer ay gittim 3 tane kendinden olmuştu işte bu ay başladım tedaviye ilaçların yardımıyla 6 tane oldu 2 tane koydular valla bende aynı sanki hiç bişi his etmiyorum ama üzülme her şey güzel olucak de güzel olsun arkadaşım sonucu bekliyoruz....

Çok saol valla ilk günden beri kafamı kurcaliyodu iyiki üye oldum buraya...

Neden Son şansın? ?

Arkadaşlar bişey sorcam eğer bebeğim tutunmadıysa düştüğünü Nasıl göremiyoruz hiç kanamam olmadı lekem gelmedi bitek burayı anlayamıyorum

Öyle yapym yatym aygmi dkym ama iki gündr zorlanym elime sert bişey taklyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…