- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Evt kapsül fitilCanım benim ki jel seninki kapsul fitilmi
Hmm anladım onu bilmiyorum.benım jel seklınde fitilEvt kapsül fitil
Evet biraz zor oluyor ama yapıcak bişi yok igneden iyidir bende dr sordum fitil çok zor oluyor işte koymak dediki ağızdan alma basın döner düşersin aslında igne olarak kullananlar varsa doktora sorup fitilé gece bilirler cunkı aralarında fark yokmuş biri kalcadan biri ağızdan. ..Bende yumurtlarmi aldklari günden beri kullanym ama iki gündür çok özür dileyerek soylyrm fitil itemym resmn nye blmym elime sürekli bişeyler taklyo sizde böyle tuhaf bişey oldmu korkmya basldm
Ben kullanmaya yeni başladım iğnesini kullanıyordum pıpomun üstüne bile oturtamadı merkezi aradım dayanamıyorsanız Ağrısına fitil kullanın dedi
Yarın sabah kanımı vereceğim. Ne zaman öğrenirim bilmiyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bir de bu benim son şansım. Dondurulmuş embriyom yok. Yumurta zaten yok. Yaş olmuş 35. Zaman kısıtlı. Hayirlisi inşallahSeninle aynı gün haber alıcaz yarın akşam eşimle gidicez sonucu almaya sen ne zaman gideceksin
cnm doktorum bana o gelen sıvıların çok normal olduğunu söyledi transfer edilen sıvı o şekilde geri gelip akmazmış kesinlikle sadece adetle dökülüp temizlenirmiş kanaman olmadıysa endişelenme çünkü o gelen sıvı bence transfer sırasında bize verilen sıvılardır kendini ve gönlünü ferah tut stres çok etkili biliyosunMerhaba arkadaşlar benim transferden sonra 3. Günüm yumurta toplamadan beri kasiklarda ağrı var bence bu yaşadıklarımız ilaçlar yüzünden şişkinlik kasık ağrısı hatta benim yüzümde alerji çıkmaya başladı göğüste olan şişlikler de ilaç yüzünden zaten ilaçların prospektüs ünde bu yan etkiler yazıyor gebelik olduktan sonra belirtiler ortaya çıkmaya başlıyor bence .... ıslh hepimiz mutlu sona ulaşıriz... birde benim transferden sonra 2 saat yattım ayağa kalkınca su gibi vajinal pembe bir akıntı geldi hatta eşime gittilermi acaba dedim sizdede oldumu böyle bir şey test günüm 29 kasım ama ben cok sinirliyim mutsuzum sizde boylemisiniz ...
İnşallah canım hayırlı haberler alırız.Canım bence hemen çikolata yemelisinn onaylanmış bi durum.inan çikolata dolgulu bisküvi bile yetti.yer yemez karnımda bi his oldu.evet biliyorum bu tamamaen psikolojik bi durum ama sanırım simdilik bu sahte mutluga ihtiyacımız var.hadı gercegınıde yarın alıcaz inşallah tatlım
Bu arada afiyet olsun :))İnşallah canım hayırlı haberler alırız.
Öyle deme bak 38 yaşındayım ilk ay gittim 1 yumurta vardı diğer ay gittim 3 tane kendinden olmuştu işte bu ay başladım tedaviye ilaçların yardımıyla 6 tane oldu 2 tane koydular valla bende aynı sanki hiç bişi his etmiyorum ama üzülme her şey güzel olucak de güzel olsun arkadaşım sonucu bekliyoruz....Yarın sabah kanımı vereceğim. Ne zaman öğrenirim bilmiyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bir de bu benim son şansım. Dondurulmuş embriyom yok. Yumurta zaten yok. Yaş olmuş 35. Zaman kısıtlı. Hayirlisi inşallah
Çok saol valla ilk günden beri kafamı kurcaliyodu iyiki üye oldum buraya...cnm doktorum bana o gelen sıvıların çok normal olduğunu söyledi transfer edilen sıvı o şekilde geri gelip akmazmış kesinlikle sadece adetle dökülüp temizlenirmiş kanaman olmadıysa endişelenme çünkü o gelen sıvı bence transfer sırasında bize verilen sıvılardır kendini ve gönlünü ferah tut stres çok etkili biliyosun
Neden Son şansın? ?Öyle deme bak 38 yaşındayım ilk ay gittim 1 yumurta vardı diğer ay gittim 3 tane kendinden olmuştu işte bu ay başladım tedaviye ilaçların yardımıyla 6 tane oldu 2 tane koydular valla bende aynı sanki hiç bişi his etmiyorum ama üzülme her şey güzel olucak de güzel olsun arkadaşım sonucu bekliyoruz....
Arkadaşlar bişey sorcam eğer bebeğim tutunmadıysa düştüğünü Nasıl göremiyoruz hiç kanamam olmadı lekem gelmedi bitek burayı anlayamıyorum
Öyle yapym yatym aygmi dkym ama iki gündr zorlanym elime sert bişey taklyoZeynep,
Açısını doğru ayarlaman gerekiyor, yoksa itmen çok zor. Yatağına yat, dizlerini kır, ve fitili dik bir açıyla değil, tuttuğun yeri yukarı kaldırarak it yani giren kısım aşağı doğru hareket edecek. 45 derecelik açıyla. Deneyerek bulabilirsin
Öyle yapym yatym aygmi dkym ama iki gündr zorlanym elime sert bişey taklyo
Sagol canım yarın kandıl hadi bu hayırlı gunde hayırlı haberlerle gelBu arada afiyet olsun :))
Ah o iğneler mahvediyor beniAmin..Benim de ilk denemem. Yaşım 29 şu ana kadar fena değilim. Transferin 4. günü e2 ve progesteron için kan verdim. Değerler iyi çıktı, iğne eklenmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?