Ah o iğneler mahvediyor beni
Bende aynenBen Medical park Latif Küpelioğluna gittim.
Evet göbekten her gün 3 günde bir kalçadan verdi transfer sonrasındaHergün mü oluyorsun ?
Evet göbekten her gün 3 günde bir kalçadan verdi transfer sonrasında
Ne demek cnm benm birbirimizden öğrenicez burası onun için var evet banada iyi geldi burasıÇok saol valla ilk günden beri kafamı kurcaliyodu iyiki üye oldum buraya...
Cnm sistem öyle yürümüyo tüplerden rahime bırakılıyo bebek dediğimiz sıvı ki o çok küçük gözle görülür şekilde değil eğer tutunma yaşanırsa kan değerlerimizde yükselme olarak gözüküyo ancak tutunsa bile o hala bi bebek değil eğer tutunmazsada rahimde bi sıvı parçacık olarak kalıyo adete kadr ve kanamayla bütün kullandığımız ilaç kalıntıları o sıvıyla birlikte atılıyo bunun adınada rahim dökülmesi deniyomuş bunlar bana doktorumun izah ettiği :)Arkadaşlar bişey sorcam eğer bebeğim tutunmadıysa düştüğünü Nasıl göremiyoruz hiç kanamam olmadı lekem gelmedi bitek burayı anlayamıyorum
Doktorlardan bile iyi açıkladın Teşekkürler. Bende merak etmiştim. Madem tutunmazsa nasıl oluyor diyeCnm sistem öyle yürümüyo tüplerden rahime bırakılıyo bebek dediğimiz sıvı ki o çok küçük gözle görülür şekilde değil eğer tutunma yaşanırsa kan değerlerimizde yükselme olarak gözüküyo ancak tutunsa bile o hala bi bebek değil eğer tutunmazsada rahimde bi sıvı parçacık olarak kalıyo adete kadr ve kanamayla bütün kullandığımız ilaç kalıntıları o sıvıyla birlikte atılıyo bunun adınada rahim dökülmesi deniyomuş bunlar bana doktorumun izah ettiği :)
Çarşamba günü sonuc ogrenicem de heyecan zamani durdurdu sanki...Neden geçmiyor ?
Aynen benimde Öyle kan sulandırıcı ve kalçadan 3 tane 3 günde bir iğneBenim göbekten olduklarım kan sulandırıcı. Bana da 3 günde bir kalçadan iğne verdi, hatta bugün sonuncusunu olucam. Ama onun progesteron için olduğunu düşünmemiştim. Fsh ile ilgili bişeyler yazıyodu içinde. Pregnly diye
Evet kullaniyorum bende. Sabah ve akşam olmak üzereKzlar progestan fitil kullanan varmi bişey sormak istrym
Teşekkür ederim valla gerçekten açıklayıcı oldu ya inanın afedersiniz ama her tuvalette acaba bebeğimi düşürdümmü yoksa içimdemi hala diye düşünüyorum acayip stresli yaCnm sistem öyle yürümüyo tüplerden rahime bırakılıyo bebek dediğimiz sıvı ki o çok küçük gözle görülür şekilde değil eğer tutunma yaşanırsa kan değerlerimizde yükselme olarak gözüküyo ancak tutunsa bile o hala bi bebek değil eğer tutunmazsada rahimde bi sıvı parçacık olarak kalıyo adete kadr ve kanamayla bütün kullandığımız ilaç kalıntıları o sıvıyla birlikte atılıyo bunun adınada rahim dökülmesi deniyomuş bunlar bana doktorumun izah ettiği :)
Biraz önce sonuncu kalçadan iğneyi oldum ve bitti. Hiç sevmiyorum iğne olmayı hiçççAynen benimde Öyle kan sulandırıcı ve kalçadan 3 tane 3 günde bir iğne
Bnde günde 3 kre kullanym cnm ama bu arar zorlanym snda öyle olmyrmu elime sert bişey gelyo itemyrmEvet kullaniyorum bende. Sabah ve akşam olmak üzere
Bana transferden sonra hap ve fitil verdiler yalnızca catlama ignesinden sonra igne olmadım ..... gözün aydın cnm islh çektiğin tüm acılara değer hepsini unutursun..
Amin islh ... şu gobekten yaptığın iğnelerin havasını alıyorsun değilmi havasini almazsan eğer çok acıyı sisiyormusBen bi türlü kurtulamadım. Göbekten ve kalçadan devam ediyor, fitil de var. Gerçekten çok zahmetli, sağlam psikoloji isteyen bir iş. Allah isteyen herkese versin.
Fitilimi yoo itebiliyorumBnde günde 3 kre kullanym cnm ama bu arar zorlanym snda öyle olmyrmu elime sert bişey gelyo itemyrm
Canim yaa benimde transferim cumartesi oldu igne kullanmaktan bahsettiniz bende igne yok sadece crinone jel kullaniyorum sabah aksam igneyi ne icin kullaniyosunuz acaba herkesemi veriyolar bende sadece lekelenme olursa pregesteron igne iki tane kalcadan vurunuz lekelenme gecene kadar devam ediniz dediler sonta jele donebilirsiniz dediler.burda okuduguma gore gobekden bile vuran var sebebi nedir canim bilgilerini paylasirmisin¿?Evet göbekten her gün 3 günde bir kalçadan verdi transfer sonrasında
Canim yaa benimde transferim cumartesi oldu igne kullanmaktan bahsettiniz bende igne yok sadece crinone jel kullaniyorum sabah aksam igneyi ne icin kullaniyosunuz acaba herkesemi veriyolar bende sadece lekelenme olursa pregesteron igne iki tane kalcadan vurunuz lekelenme gecene kadar devam ediniz dediler sonta jele donebilirsiniz dediler.burda okuduguma gore gobekden bile vuran var sebebi nedir canim bilgilerini paylasirmisin¿?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?