Ben bi türlü kurtulamadım. Göbekten ve kalçadan devam ediyor, fitil de var. Gerçekten çok zahmetli, sağlam psikoloji isteyen bir iş. Allah isteyen herkese versin.
Hmm farklidir tabiki canim ama isde insan acaba kullanmam mi gerekliydi ben birseymi atladim diyor. Hadi bakalim bebislerimizi alalim kucagimiza insallahBende igne yok fitil ve ağızdan alınan bir tablet var bence kişinin durumuna göre kullanan ilaçlar değişiyor herkese değişik ted. Yapıyorlar sonuçta hepimizin sorunu farklı ...
Bende ityrm ama elime sürekli bişeyler taklyo acba tutmadı mi dye düşünyrm iki gün önceye kadr yoktu böyle bsy senn transfer ne zmn oldu cnmFitilimi yoo itebiliyorum
İslh cnm cuma oldum transfer bakalım 29 test günüm ama belki dayanamayıp 8. Günde evde gebelik testi yapabilirim...Hmm farklidir tabiki canim ama isde insan acaba kullanmam mi gerekliydi ben birseymi atladim diyor. Hadi bakalim bebislerimizi alalim kucagimiza insallah
Cuma oldum cnm ben fitili koyarken elimi yıkıyorum sıcak suyla elimi tam kurulamıyorum sanki daha rahat gidiyor o zaman..Bende ityrm ama elime sürekli bişeyler taklyo acba tutmadı mi dye düşünyrm iki gün önceye kadr yoktu böyle bsy senn transfer ne zmn oldu cnm
Cuma oldum cnm ben fitili koyarken elimi yıkıyorum sıcak suyla elimi tam kurulamıyorum sanki daha rahat gidiyor o zaman..[/QUOTE tm.öyle yaprm bugün benmde persmbe konuldu 1 gün var armzda kaç Embryo kondlu cnm bide kaçıncı gün embryosu bise da sorcm transfer edildiği günü 1 mi sayiyorusnuz bide ben 2 gün tel almdm elime sende alma fazla radyasyon yayiyrmus
Sende çok wc gidiyormusun ben dakka başı wc gidiyorum valla ..8 hücreli morula koydular 4 . Gun 2 tane koydular bakalım islh olur biri... aynı gün test olucaz galiba
29 aralik test günüm bana 1 tane koyuldular pazartesi yumurta topldni perşembe yerlsti işte evt ama ben çok su icrym ondn dolayi gdyrm8 hücreli morula koydular 4 . Gun 2 tane koydular bakalım islh olur biri... aynı gün test olucaz galiba
Ayy islh ikimizin ve herkesin olur çok zor geçiyor günler .... bende çok içiyorum su meyva bol bol hayatımda hiç bu kadar iyi beslenmedim ya bide sanki rengin karardı cirkinlestim acaba ilaçlar yüzünden mi anlamadım bildiğin süzüldum bu kadar iyi beslenirken niye böyle oldu anlamadım. ..29 aralik test günüm bana 1 tane koyuldular pazartesi yumurta topldni perşembe yerlsti işte evt ama ben çok su icrym ondn dolayi gdyrm
Aynen geçmek blmyo çok.sıklym evde bi uğraş yok etrfmda arkdsm ailem de yok uzaklar hepsi bna bende bugün düşünüp durym nasl geçecek bu hafta dye acayip skldm iğne vurnyrmsn sen cnm bna tek fitil ve vitamin hapı verdiler bnde çok dikkatli beslniyorum aynn ananas yiyrm bol bolAyy islh ikimizin ve herkesin olur çok zor geçiyor günler .... bende çok içiyorum su meyva bol bol hayatımda hiç bu kadar iyi beslenmedim ya bide sanki rengin karardı cirkinlestim acaba ilaçlar yüzünden mi anlamadım bildiğin süzüldum bu kadar iyi beslenirken niye böyle oldu anlamadım. ..
Fitil hap ve vitamin verdiler .... bana cnmmAynen geçmek blmyo çok.sıklym evde bi uğraş yok etrfmda arkdsm ailem de yok uzaklar hepsi bna bende bugün düşünüp durym nasl geçecek bu hafta dye acayip skldm iğne vurnyrmsn sen cnm bna tek fitil ve vitamin hapı verdiler bnde çok dikkatli beslniyorum aynn ananas yiyrm bol bol
Aynı yaniFitil hap ve vitamin verdiler .... bana cnmm
Benim kalça 2 tane kaldı biri yarınBiraz önce sonuncu kalçadan iğneyi oldum ve bitti. Hiç sevmiyorum iğne olmayı hiççç
Aaa gercekmi bizim evde gebelik testi yattı yani...Kislar estrofem kullanılırken idrar testinde cift çizgi cikarsa ilaçtan olabilir mi çünkü östrojen salgiliyorya
6 tane vardı kaliteli 2 tane kaldı ben 38 yaşındayım ikisinide koydular bu yüzden ...35 yaş altı tek embriyo koyuyorlarmış artık ben 30 yaşındayım tek embriyo koydular size kaç embriyo transfer edildi
Rica ederim cnm doktorum çok iyi saolsun bende biraz fazla soru soruyorum galiba bildiklerimizi birbirimize aktarırsak çok şey öğreniriz :)Doktorlardan bile iyi açıkladın Teşekkürler. Bende merak etmiştim. Madem tutunmazsa nasıl oluyor diye
Diger topic de etkisi olmaz dediler sadece catlatma ignesinin olurmusAaa gercekmi bizim evde gebelik testi yattı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?