transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ben bi türlü kurtulamadım. Göbekten ve kalçadan devam ediyor, fitil de var. Gerçekten çok zahmetli, sağlam psikoloji isteyen bir iş. Allah isteyen herkese versin.

Kesinlikle sağlam psikoloji gerekiyor. Allah sabır versin. Güç versin hepimize. Ben bugün tükendiğimi hissettim. Şimdi daha iyiyim. Sonuçta elimizden geleni yaptık

Bende igne yok fitil ve ağızdan alınan bir tablet var bence kişinin durumuna göre kullanan ilaçlar değişiyor herkese değişik ted. Yapıyorlar sonuçta hepimizin sorunu farklı ...
Hmm farklidir tabiki canim ama isde insan acaba kullanmam mi gerekliydi ben birseymi atladim diyor. Hadi bakalim bebislerimizi alalim kucagimiza insallah

Hmm farklidir tabiki canim ama isde insan acaba kullanmam mi gerekliydi ben birseymi atladim diyor. Hadi bakalim bebislerimizi alalim kucagimiza insallah
İslh cnm cuma oldum transfer bakalım 29 test günüm ama belki dayanamayıp 8. Günde evde gebelik testi yapabilirim...

Bende ityrm ama elime sürekli bişeyler taklyo acba tutmadı mi dye düşünyrm iki gün önceye kadr yoktu böyle bsy senn transfer ne zmn oldu cnm
Cuma oldum cnm ben fitili koyarken elimi yıkıyorum sıcak suyla elimi tam kurulamıyorum sanki daha rahat gidiyor o zaman..

8 hücreli morula koydular 4 . Gun 2 tane koydular bakalım islh olur biri... aynı gün test olucaz galiba

29 aralik test günüm bana 1 tane koyuldular pazartesi yumurta topldni perşembe yerlsti işte evt ama ben çok su icrym ondn dolayi gdyrm
Ayy islh ikimizin ve herkesin olur çok zor geçiyor günler .... bende çok içiyorum su meyva bol bol hayatımda hiç bu kadar iyi beslenmedim ya bide sanki rengin karardı cirkinlestim acaba ilaçlar yüzünden mi anlamadım bildiğin süzüldum bu kadar iyi beslenirken niye böyle oldu anlamadım. ..

Aynen geçmek blmyo çok.sıklym evde bi uğraş yok etrfmda arkdsm ailem de yok uzaklar hepsi bna bende bugün düşünüp durym nasl geçecek bu hafta dye acayip skldm iğne vurnyrmsn sen cnm bna tek fitil ve vitamin hapı verdiler bnde çok dikkatli beslniyorum aynn ananas yiyrm bol bol

Fitil hap ve vitamin verdiler .... bana cnmm

Kislar estrofem kullanılırken idrar testinde cift çizgi cikarsa ilaçtan olabilir mi çünkü östrojen salgiliyorya

35 yaş altı tek embriyo koyuyorlarmış artık ben 30 yaşındayım tek embriyo koydular size kaç embriyo transfer edildi

Biraz önce sonuncu kalçadan iğneyi oldum ve bitti. Hiç sevmiyorum iğne olmayı hiççç
Benim kalça 2 tane kaldı biri yarın
Göbek çok yakıyor iğne acıtmıyor ama yanması fena eşim vuruyor göbeği ben yapamıyorum
Tek duam değsin çektiklerimize tutmazsa dondurulmuş 1 yumurtam kaldı
İki tane transfer edildi bana sana kaç tane transfer edildi
Ben transfer sonrası 1 saat uzanıp bekleyemedim Şoka girdi vücut idrar yapamadığım için Ateşim çıktı ter bastı titremeye başladım kaldırdılar çok kastım kendimi inşallah tutmuştur çok korkuyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…