Bende 30 yaşındayım ama iki emriyo transfer edildi35 yaş altı tek embriyo koyuyorlarmış artık ben 30 yaşındayım tek embriyo koydular size kaç embriyo transfer edildi
Yani şimdi catlama iğnesini vücuttan atınca evde gebelik testi yapabiliriz mi??Diger topic de etkisi olmaz dediler sadece catlatma ignesinin olurmus
Canım testmi yaptınDiger topic de etkisi olmaz dediler sadece catlatma ignesinin olurmus
Yok islh 8. Gunu yapıcam sabırsızlıktan..Canım testmi yaptın
Bildiğim kadarıyla 10 12 gün arasiAcba çatlama ignesnn etkisi kaç gün sonra vücuttan cikyo bilen varmi
Oyle deme kacinci gundesin hem ole aksam idrariyla cikmiyo sabah ilk idrarla cikarKızlar biraz önce gebelik testi yaptim evde. Sonuç negatif. Sadece kopkoyu bir çizgi vardi. Hani silik bir çizgi bile yoktu
Hdya bnde 7 10 gün dye okdm burdnBildiğim kadarıyla 10 12 gün arasi
Hamile kalırsam insanlara ne güzel umut olurum diye düşünüyordum. Herkese söyleyecektim ben olduysam sen haydi haydi olursun diye. En çok da sevgili anneme üzülüyorum. Benim yanımda hep o vardı. En çok o sevindi transfere
Benim 11. Günüm. Bu günde çıkar mutlaka. Hani 8. Veya 9. Gün değilCanm.kaçıncı günde yaptn testin hemen umutsuzluga kaplma
Kaçıncı günün peki üzme kendini bazen bir günde bile değerler yükseliyor hem hamilelik hormonu ilk kana sonra idrale geçiyor test olmadan ilaçlarını bırakma sakin tamammi arkadaşım. ..Kızlar biraz önce gebelik testi yaptim evde. Sonuç negatif. Sadece kopkoyu bir çizgi vardi. Hani silik bir çizgi bile yoktu
Ooo 12.ci gün bile irdar da cikmaynlar var kanda ogrenyolar dur baklm bi iki gün snra tekrar yapBenim 11. Günüm. Bu günde çıkar mutlaka. Hani 8. Veya 9. Gün değil
Gercekten sabah ilk idrarla yapacaktin testin varsa bide sabah deneBenim 11. Günüm. Bu günde çıkar mutlaka. Hani 8. Veya 9. Gün değil
Ooo 12.ci gün bile irdar da cikmaynlar var kanda ogrenyolar dur baklm bi iki gün snra tekrar yap
Yarın kan testi yaptiracagim. Bugün eşim Kanıma girdi eve gebelik testi aldırdı. Yine de bir umut bekledim. Önceleri sanki ilk kısımda da pembelesme vardı. Acaba mi dedim? Zaman geçtikçe kopkoyu bir çizgi belirdi. Yanları hepbeyaz. O pembe sandığım yerler bile bembeyaz oldu. Silik çizgiye de razıydım...Kaçıncı günün peki üzme kendini bazen bir günde bile değerler yükseliyor hem hamilelik hormonu ilk kana sonra idrale geçiyor test olmadan ilaçlarını bırakma sakin tamammi arkadaşım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?