transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar biraz önce gebelik testi yaptim evde. Sonuç negatif. Sadece kopkoyu bir çizgi vardi. Hani silik bir çizgi bile yoktu

Onca emek onca umut hepsi boşa gitti. Üstelik yedekte bir tane bile yok. Bu olmazsa ötekini denerim diyeceğim bir durum bile yok

Hamile kalırsam insanlara ne güzel umut olurum diye düşünüyordum. Herkese söyleyecektim ben olduysam sen haydi haydi olursun diye. En çok da sevgili anneme üzülüyorum. Benim yanımda hep o vardı. En çok o sevindi transfere

Canm.kaçıncı günde yaptn testin hemen umutsuzluga kaplma

Kızlar biraz önce gebelik testi yaptim evde. Sonuç negatif. Sadece kopkoyu bir çizgi vardi. Hani silik bir çizgi bile yoktu
Kaçıncı günün peki üzme kendini bazen bir günde bile değerler yükseliyor hem hamilelik hormonu ilk kana sonra idrale geçiyor test olmadan ilaçlarını bırakma sakin tamammi arkadaşım. ..

İdrarda negatif olmasi hiç tutmadigi anlamına geliyor değil mi? Kimyasal gebelikte de mi negatif çıkıyor?

Kaçıncı günün peki üzme kendini bazen bir günde bile değerler yükseliyor hem hamilelik hormonu ilk kana sonra idrale geçiyor test olmadan ilaçlarını bırakma sakin tamammi arkadaşım. ..
Yarın kan testi yaptiracagim. Bugün eşim Kanıma girdi eve gebelik testi aldırdı. Yine de bir umut bekledim. Önceleri sanki ilk kısımda da pembelesme vardı. Acaba mi dedim? Zaman geçtikçe kopkoyu bir çizgi belirdi. Yanları hepbeyaz. O pembe sandığım yerler bile bembeyaz oldu. Silik çizgiye de razıydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…