transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Lütfen öyle olsun inşallah
İnşallah cnm inşallah Rabbim hersyin hayrlisini versn hepmz içn çok zor blym sen yine iyi tutabldn kendini ben 3.günde yapmya başlamışm 4 sanyrdm iyice piskolojim bozldu gercktn sabhtn beri tel elmde araştırym girmedm site kalmadı herseyi de okdm yani 4 günde bile pozitf gören var tek Embryo ile hemde şans bu işler bnde pozitf ckyo 3 gündr yapym a sevinmyrm bile blyrm iğne etkisi hemşire ardm oda iğne etkisi olablr de olmyablrde dedi 10.cu güne kadr test ypma dedi ay ben duramam her sabah yapcm kendimi olumsuza da olumluyuda yavaş yavaş hazrlycm

4. Gündemi pozitif çıktı sende

Evt bu sabh bile çıktı ama iğne etkisi olblr bnde hiç sevnmdem bile dua edym hep dua edn kzlr
Benim yarın 4. Gun ya biraz önce okudum erken yapılan testler gebelik var yada yok diye gösterebilirmis bu yuzden korktum valla ... ıslh vardır bişiler yaaa sende ne zaman tahlil olucan

Benim yarın 4. Gun ya biraz önce okudum erken yapılan testler gebelik var yada yok diye gösterebilirmis bu yuzden korktum valla ... ıslh vardır bişiler yaaa sende ne zaman tahlil olucan
29 da cnm nerde okudn bnde baya net çıktı 3. Ve 4. Gün bugün biraz silikti hmde en ucuz testlerle yptm resm atimmi

Yok tatlm sakin ypma ben sabrlym durablym sen üzülüp umutsuzlga kplrsn bnde üzlrm bu defa bak bugün dünkünden dha silk ckti hiç uzlmedm amn dedm iğne etkisi bunlar dedm attm
Aynı gün olucaz test bülent traş diye bir dr var netten okudum .... OFF bendimı yapsam acaba senden cesaret alıp. .

Amn cnm. Sen o yzyi tam olrk nerde okudn cnm
mbriyo transferinin ardından 12 gün sonra, kanda B HCG olarak bilinen hamilelik testi yapılır. Genelde anne adayları bu süre içerisinde sabredemeyerek idrar testi yaptırır. Erken yapılan testler, sonuç olarak yanıltıcı olabilir. Kısacası, tedavide uygulanan ilaçlar nedeni ile hamilelik oluşmuş gibi bir sonuç çıkabilir. Veya hamilelik oluştuğu halde, bu durum idrarda tespit edilemeyebilir. Gereksiz stres yaşanmaması için, doktorlar tarafından belirlenen test zamanı beklenmelidir.

35 yaş altı tek embriyo koyuyorlarmış artık ben 30 yaşındayım tek embriyo koydular size kaç embriyo transfer edildi
Ben kocaeli araştırma hastanesinde oldum orda yaş sorunu olmaksızın 2 tane sabit mutlaka koyuyolar varsa ve dondurulmuşlarda 3 Tane bile koyuyolar

İdrarda negatif olmasi hiç tutmadigi anlamına geliyor değil mi? Kimyasal gebelikte de mi negatif çıkıyor?
Cnm idrar testi aldatıcıdır sen ona güvenme ve moralini bozma kan sonucu önemli bi yerde okudum negatif yanıltıcıdır diyodu en güzeli kan testi günün gelmiş zaten yap

Canim hazir gormusken soyleyeyjm pregnly kullandihin icin erken test yapma dogru vermjyor sonucu benim pOtif vikti ama 14. Gun negatif cikti idrarda sonra da kan verdim sonuc gercekten negatif. UUlmeni istemem o yuzden yazmadan edwmedim cunku ben 6. Gunden 13. Gune kadar pozitifi gordum sonra arastirdim kiii ilacin etkisiyle oyle cikiyormus..

Benim göbekten vurduğum iğne kan sulandırıcı. Kalçadan olduğum ise fsh içeren bişey. Progesteron için bende fitil kullanıyorum.

Evet bunu bir yerde daha duymuştum ya. Erken test yapacak cesaretim inan yok zaten. Sadece kan testim 12. gün pazara denk geliyor ben 11. gün kan vereceğim. Zaten 4. gün embriyosu benim 12 gibi oluyor.

Bnde günde 3 kre kullanym cnm ama bu arar zorlanym snda öyle olmyrmu elime sert bişey gelyo itemyrm
Fitil belli süre geri geliyor topaklanmis olabilir mi? Bende öyle bir zorlanma olmuyor. Ama çok onemli birşey olduğunu sanmıyorum. Biraz bıkkınlıkta olabilir

Ben iğnelerimi hep kendim vurdum. Gonal f in ve orgalutranın gözünü seveyim ya, kan sulandırıcı iğne ne berbatmış, deli gibi can acıtıyor. Benim 4 embriyom vardı 3 ü A kalite 1i orta kaliteydi. Embriyolog istersen A kalitenin yanına bir tanede orta kalite verebilirim dedi ama açıkçası benim paçam yemedi :) Sonra doktor da muhabbete girdi. Açıkçası ben 2 tane önermem çünkü ikiz olursa eğer taşıyamazsın zayıfsın dedi. El birliği ile bir tane A kaliteyi aldım. 2 tane A kalite de dondurduk. Canını sıkmamaya gayret et çünkü ben şöyle düşünüyorum. Normal yolla hamile kalan arkadaşlar, hamile olduğunu öğrenene kadar halı mı silmiyor, alkol mü almıyor, ağır mı kaldırmıyor. Ona rağmen tutunuyor o yüzden stres olmaya gerek yok. Olacaksa oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…