- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
İnşallah cnm inşallah Rabbim hersyin hayrlisini versn hepmz içn çok zor blym sen yine iyi tutabldn kendini ben 3.günde yapmya başlamışm 4 sanyrdm iyice piskolojim bozldu gercktn sabhtn beri tel elmde araştırym girmedm site kalmadı herseyi de okdm yani 4 günde bile pozitf gören var tek Embryo ile hemde şans bu işler bnde pozitf ckyo 3 gündr yapym a sevinmyrm bile blyrm iğne etkisi hemşire ardm oda iğne etkisi olablr de olmyablrde dedi 10.cu güne kadr test ypma dedi ay ben duramam her sabah yapcm kendimi olumsuza da olumluyuda yavaş yavaş hazrlycmLütfen öyle olsun inşallah
4. Gündemi pozitif çıktı sendeİnşallah cnm inşallah Rabbim hersyin hayrlisini versn hepmz içn çok zor blym sen yine iyi tutabldn kendini ben 3.günde yapmya başlamışm 4 sanyrdm iyice piskolojim bozldu gercktn sabhtn beri tel elmde araştırym girmedm site kalmadı herseyi de okdm yani 4 günde bile pozitf gören var tek Embryo ile hemde şans bu işler bnde pozitf ckyo 3 gündr yapym a sevinmyrm bile blyrm iğne etkisi hemşire ardm oda iğne etkisi olablr de olmyablrde dedi 10.cu güne kadr test ypma dedi ay ben duramam her sabah yapcm kendimi olumsuza da olumluyuda yavaş yavaş hazrlycm
Evt bu sabh bile çıktı ama iğne etkisi olblr bnde hiç sevnmdem bile dua edym hep dua edn kzlr4. Gündemi pozitif çıktı sende
Benim yarın 4. Gun ya biraz önce okudum erken yapılan testler gebelik var yada yok diye gösterebilirmis bu yuzden korktum valla ... ıslh vardır bişiler yaaa sende ne zaman tahlil olucanEvt bu sabh bile çıktı ama iğne etkisi olblr bnde hiç sevnmdem bile dua edym hep dua edn kzlr
29 da cnm nerde okudn bnde baya net çıktı 3. Ve 4. Gün bugün biraz silikti hmde en ucuz testlerle yptm resm atimmiBenim yarın 4. Gun ya biraz önce okudum erken yapılan testler gebelik var yada yok diye gösterebilirmis bu yuzden korktum valla ... ıslh vardır bişiler yaaa sende ne zaman tahlil olucan
Aynı gün olucaz test bülent traş diye bir dr var netten okudum .... OFF bendimı yapsam acaba senden cesaret alıp. .29 da cnm nerde okudn bnde baya net çıktı 3. Ve 4. Gün bugün biraz silikti hmde en ucuz testlerle yptm resm atimmi
Aynı gün olucaz test bülent traş diye bir dr var netten okudum .... OFF bendimı yapsam acaba senden cesaret alıp. .
Cnm benmki saçmalık anldnmi bide tek Embryo 4 günlük hmde çıkması gercektn ımknsz ben bunu bile bile yaptmAynı gün olucaz test bülent traş diye bir dr var netten okudum .... OFF bendimı yapsam acaba senden cesaret alıp. .
Valla süper cesaretlisin cnm yaa islh allah tamamına erdirsinCnm benmki saçmalık anldnmi bide tek Embryo 4 günlük hmde çıkması gercektn ımknsz ben bunu bile bile yaptm
Amn cnm. Sen o yzyi tam olrk nerde okudn cnmValla süper cesaretlisin cnm yaa islh allah tamamına erdirsin
mbriyo transferinin ardından 12 gün sonra, kanda B HCG olarak bilinen hamilelik testi yapılır. Genelde anne adayları bu süre içerisinde sabredemeyerek idrar testi yaptırır. Erken yapılan testler, sonuç olarak yanıltıcı olabilir. Kısacası, tedavide uygulanan ilaçlar nedeni ile hamilelik oluşmuş gibi bir sonuç çıkabilir. Veya hamilelik oluştuğu halde, bu durum idrarda tespit edilemeyebilir. Gereksiz stres yaşanmaması için, doktorlar tarafından belirlenen test zamanı beklenmelidir.Amn cnm. Sen o yzyi tam olrk nerde okudn cnm
Ben kocaeli araştırma hastanesinde oldum orda yaş sorunu olmaksızın 2 tane sabit mutlaka koyuyolar varsa ve dondurulmuşlarda 3 Tane bile koyuyolar35 yaş altı tek embriyo koyuyorlarmış artık ben 30 yaşındayım tek embriyo koydular size kaç embriyo transfer edildi
Cnm idrar testi aldatıcıdır sen ona güvenme ve moralini bozma kan sonucu önemli bi yerde okudum negatif yanıltıcıdır diyodu en güzeli kan testi günün gelmiş zaten yapİdrarda negatif olmasi hiç tutmadigi anlamına geliyor değil mi? Kimyasal gebelikte de mi negatif çıkıyor?
Canim hazir gormusken soyleyeyjm pregnly kullandihin icin erken test yapma dogru vermjyor sonucu benim pOtif vikti ama 14. Gun negatif cikti idrarda sonra da kan verdim sonuc gercekten negatif. UUlmeni istemem o yuzden yazmadan edwmedim cunku ben 6. Gunden 13. Gune kadar pozitifi gordum sonra arastirdim kiii ilacin etkisiyle oyle cikiyormus..Benim göbekten olduklarım kan sulandırıcı. Bana da 3 günde bir kalçadan iğne verdi, hatta bugün sonuncusunu olucam. Ama onun progesteron için olduğunu düşünmemiştim. Fsh ile ilgili bişeyler yazıyodu içinde. Pregnly diye
Canim yaa benimde transferim cumartesi oldu igne kullanmaktan bahsettiniz bende igne yok sadece crinone jel kullaniyorum sabah aksam igneyi ne icin kullaniyosunuz acaba herkesemi veriyolar bende sadece lekelenme olursa pregesteron igne iki tane kalcadan vurunuz lekelenme gecene kadar devam ediniz dediler sonta jele donebilirsiniz dediler.burda okuduguma gore gobekden bile vuran var sebebi nedir canim bilgilerini paylasirmisin¿?
Canim hazir gormusken soyleyeyjm pregnly kullandihin icin erken test yapma dogru vermjyor sonucu benim pOtif vikti ama 14. Gun negatif cikti idrarda sonra da kan verdim sonuc gercekten negatif. UUlmeni istemem o yuzden yazmadan edwmedim cunku ben 6. Gunden 13. Gune kadar pozitifi gordum sonra arastirdim kiii ilacin etkisiyle oyle cikiyormus..
Fitil belli süre geri geliyor topaklanmis olabilir mi? Bende öyle bir zorlanma olmuyor. Ama çok onemli birşey olduğunu sanmıyorum. Biraz bıkkınlıkta olabilirBnde günde 3 kre kullanym cnm ama bu arar zorlanym snda öyle olmyrmu elime sert bişey gelyo itemyrm
Benim kalça 2 tane kaldı biri yarın
Göbek çok yakıyor iğne acıtmıyor ama yanması fena eşim vuruyor göbeği ben yapamıyorum
Tek duam değsin çektiklerimize tutmazsa dondurulmuş 1 yumurtam kaldı
İki tane transfer edildi bana sana kaç tane transfer edildi
Ben transfer sonrası 1 saat uzanıp bekleyemedim Şoka girdi vücut idrar yapamadığım için Ateşim çıktı ter bastı titremeye başladım kaldırdılar çok kastım kendimi inşallah tutmuştur çok korkuyorum bu yüzden
Kızlar biraz önce gebelik testi yaptim evde. Sonuç negatif. Sadece kopkoyu bir çizgi vardi. Hani silik bir çizgi bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?