transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Tüm kader arkadaşlarımın mevlüt kandili mübarek olsun bugün en güzel doğum günü peygamberimizin doğum günü dilerim bugün yaptığımız tüm dualar kabul olur ve mevlam bu kutlu doğumun yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder tez zamanda güzel haberler alırız dualarda birbirimizi unutmayalım :)

Amiin amiin amiiinn insallah

Bugün akşam bende kan tahlili yaptırcam bakalım sonuç ne çıkacak kandil günü inşallah güzel haber alırım çok heyecanlıyım sürekli ağlıyorum ağlamamı durduramıyorum buraya yazarken bile ağlıyorum ne zormuş ya Allah hepimize sabır versin

Kacıncı günün canım bugun bende de bi ağlama krizi var durmadan ağlıyorum.inşallah sevinç gözyaşlarına döner ne diyelim şu mübarek günde

Kızlar burda bazı yazılanları okuyorum devlet hastaneleri daha sıkı diye ama inanın değil özellikle araştırma hastaneleri ben araştırma hastanesinde yaptırdım 3 bile transfer ettiler ben şahidim özeller ise hepsi adına konuşmuyorum ama hep yiyiciler. Eğer rapor hakkınız varsa ilk olarak devletteki hakkınızı denemenizi tavsiye ederim bilmiyorum izleyen varmı kocaeli araştırma yani Umuttepe. Olarakta geçiyo adı show habere çıktı türkiyedeki tutturma oranı 3 . Olan hastaneymiş ben bir normal transfer yaptım birde 3 dondurulmuş embriyo transferi oldum toplam maliyetim. İkisinin toplamı 2500 tl sadece bi tavsiye olarak söylüyorum

Kacıncı günün canım bugun bende de bi ağlama krizi var durmadan ağlıyorum.inşallah sevinç gözyaşlarına döner ne diyelim şu mübarek günde
Transfer sonrasi kullandığımız ilaçlar Ani ruh değişikliği ne yol aca biliyormuş bende çok sinirli ve çok gerginim...:-(

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah zor bir surec kullanilan ilaclar yapiyor buyuk ihtimalle bir dunya hormon ilac vs insallah mutluluktan aglarsin sonucu alinca

Hadi hayırlısı çok merak ediyoruz seni düşünemiyorum islh bu kandil günü hayırlı sonuç alırsın cnm..
İnşallah hayırlı haber alırım sabah yine idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı akşama kadar Zaman'da geçmez bana sinirlerim bozuldu

İnşallah hayırlı haber alırım sabah yine idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı akşama kadar Zaman'da geçmez bana sinirlerim bozuldu
Tek
Önce silik bir ikinci çizgi çıkar gibi oldu sonra bemmmbeyaZz 3 4 saat sonra gidicem hastaneye çok heyecanlıyım
Hemen yaz bizé olurmu bende Çok merak ediyorum....

E Editto @Magnolia29 merhaba kızlar. Ben de Latif beyin hastasıyım. 5. Günündeyim. Umarım 3müz de güzel haberler alırız. 4. Gün embriyosu benim ve 2 embriyo transfer edildi. Sizin durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…