- 16 Aralık 2015
- 99
- 42
- 88
- 39
Amiin amiin amiiinn insallahTüm kader arkadaşlarımın mevlüt kandili mübarek olsun bugün en güzel doğum günü peygamberimizin doğum günü dilerim bugün yaptığımız tüm dualar kabul olur ve mevlam bu kutlu doğumun yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder tez zamanda güzel haberler alırız dualarda birbirimizi unutmayalım :)
Nerde yaptılar yasak diye biliyorumBende 30 yaşındayım ama iki emriyo transfer edildi
Özelde yapıyolar canım devlette daha katı kurallarNerde yaptılar yasak diye biliyorum
Kacıncı günün canım bugun bende de bi ağlama krizi var durmadan ağlıyorum.inşallah sevinç gözyaşlarına döner ne diyelim şu mübarek gündeBugün akşam bende kan tahlili yaptırcam bakalım sonuç ne çıkacak kandil günü inşallah güzel haber alırım çok heyecanlıyım sürekli ağlıyorum ağlamamı durduramıyorum buraya yazarken bile ağlıyorum ne zormuş ya Allah hepimize sabır versin
Transfer sonrasi kullandığımız ilaçlar Ani ruh değişikliği ne yol aca biliyormuş bende çok sinirli ve çok gerginim...:-(Kacıncı günün canım bugun bende de bi ağlama krizi var durmadan ağlıyorum.inşallah sevinç gözyaşlarına döner ne diyelim şu mübarek günde
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah zor bir surec kullanilan ilaclar yapiyor buyuk ihtimalle bir dunya hormon ilac vs insallah mutluluktan aglarsin sonucu alincaBugün akşam bende kan tahlili yaptırcam bakalım sonuç ne çıkacak kandil günü inşallah güzel haber alırım çok heyecanlıyım sürekli ağlıyorum ağlamamı durduramıyorum buraya yazarken bile ağlıyorum ne zormuş ya Allah hepimize sabır versin
Benimde özeldi İstanbul tüp bebek merkezi kesinlikle yasak dediler 3.transferde 2 embriyo dedilerÖzelde yapıyolar canım devlette daha katı kurallar
Benim bugün 12.gün akşam eşimle kan vermeye gidicezTransfer sonrasi kullandığımız ilaçlar Ani ruh değişikliği ne yol aca biliyormuş bende çok sinirli ve çok gerginim...:-(
Hadi hayırlısı çok merak ediyoruz seni düşünemiyorum islh bu kandil günü hayırlı sonuç alırsın cnm..Benim bugün 12.gün akşam eşimle kan vermeye gidicez
İnşallah hayırlı haber alırım sabah yine idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı akşama kadar Zaman'da geçmez bana sinirlerim bozulduHadi hayırlısı çok merak ediyoruz seni düşünemiyorum islh bu kandil günü hayırlı sonuç alırsın cnm..
Kacinci gunun canim test bembeyazmiydi hic golge felan iyice bakİnşallah hayırlı haber alırım sabah yine idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı akşama kadar Zaman'da geçmez bana sinirlerim bozuldu
Önce silik bir ikinci çizgi çıkar gibi oldu sonra bemmmbeyaZz 3 4 saat sonra gidicem hastaneye çok heyecanlıyımKacinci gunun canim test bembeyazmiydi hic golge felan iyice bak
Tekİnşallah hayırlı haber alırım sabah yine idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı akşama kadar Zaman'da geçmez bana sinirlerim bozuldu
Hemen yaz bizé olurmu bende Çok merak ediyorum....Önce silik bir ikinci çizgi çıkar gibi oldu sonra bemmmbeyaZz 3 4 saat sonra gidicem hastaneye çok heyecanlıyım
İnşallah pozitif olur canım Rabbim yüzünü guldursunÖnce silik bir ikinci çizgi çıkar gibi oldu sonra bemmmbeyaZz 3 4 saat sonra gidicem hastaneye çok heyecanlıyım
Yazarım kızlar dua edin hepimizin yüzü gülsün bebişlerimizi kucağımıza alalım hayırlısıylaTek
Hemen yaz bizé olurmu bende Çok merak ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?