- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Benmde 5.ci günm@Editto @Magnolia29 merhaba kızlar. Ben de Latif beyin hastasıyım. 5. Günündeyim. Umarım 3müz de güzel haberler alırız. 4. Gün embriyosu benim ve 2 embriyo transfer edildi. Sizin durum ne?
Beklemek çok zormuş ya Zaman geçmiyor sanki.B3nmd
Benmde 5.ci günmhep beraber beklym
Aynen bnde internet paketi aldm fazlan napm dışarı cikamym kmseckler yok etrafmda esm hep işte 9 da gelyo sklym evde bnde nette vakt gecrymBeklemek çok zormuş ya Zaman geçmiyor sanki.
Benimde 4. Günüm 2 tane transfer edildi :)@Editto @Magnolia29 merhaba kızlar. Ben de Latif beyin hastasıyım. 5. Günündeyim. Umarım 3müz de güzel haberler alırız. 4. Gün embriyosu benim ve 2 embriyo transfer edildi. Sizin durum ne?
Bana bitane yaşmdan dolayi galba kızlar transfer edilen günü saymyrz dmi bna saat 10 da transer olmstu geçen persmbe idiBenimde 4. Günüm 2 tane transfer edildi :)
Normalde saymiyorlar canım ama ben sayıyorum banada 9:00da transfer edildiBana bitane yaşmdan dolayi galba kızlar transfer edilen günü saymyrz dmi bna saat 10 da transer olmstu geçen persmbe idi
ÇÜNKÜ bna hemşirenin söylediği tarihe bakarsm saymış o günü bende sayarsm 6.cı günüm ne zmn test yapm kızlar 8 yada 9. Cü idrar yapim dym evdeki idrarlaro bitirdm eşim almyo kzdi kafayı yicen dye günde 2 tane yapyrdm da bendenz malumNormalde sayıyorlar canım ama ben sayıyorum banada 9:00da transfer edildi
Kızlar benimde doktorum transfer gününü saymiyor saysa benimde 4.günüm olacaktı benimde 5. Gün ebmryosu 2 tane[/QUOTbenm pazrtesi aldılar yumurtalari cnm perşembe koydular kaçıncı gün embryosu olyr
@Editto @Magnolia29 merhaba kızlar. Ben de Latif beyin hastasıyım. 5. Günündeyim. Umarım 3müz de güzel haberler alırız. 4. Gün embriyosu benim ve 2 embriyo transfer edildi. Sizin durum ne?
Bende 2 tane dondurdm ay hepmz tarihi birbirne yakn kzlar ne gzl dmiSelam Daisy,
Benim de 4. gün embriyosu ve transferimin 7. günü. Ben tek istedim. 2 ye cesaret edemedim. 2 tane de dondurulmuşum var
Gercektnmi ay çok sevndm canm ya insallah canm ya inşallah kanda da pozitf görürsnYarın bi test yap istersen ben yaptım silik çıktı bugun
İnşallah canimGercektnmi ay çok sevndm canm ya insallah canm ya inşallah kanda da pozitf görürsn
Ay guldurdun beni :) bence eşin haklı. Kafani dağıtacak başka şeyler bulmalisin. Yoksa gün geçmez. Benim benim 8. Günüm yarın kan vercem. Öylece bekliyorumÇÜNKÜ bna hemşirenin söylediği tarihe bakarsm saymış o günü bende sayarsm 6.cı günüm ne zmn test yapm kızlar 8 yada 9. Cü idrar yapim dym evdeki idrarlaro bitirdm eşim almyo kzdi kafayı yicen dye günde 2 tane yapyrdm da bendenz malumiyice kafayı yedim yaa
Aynen bir gun bir ay gibi sanki ama bende hem test gunu hemen gelsin hemde gelmesin istiyorumBeklemek çok zormuş ya Zaman geçmiyor sanki.
İnşallah hayrli haberler verrsnz kızlarAy guldurdun beni :) bence eşin haklı. Kafani dağıtacak başka şeyler bulmalisin. Yoksa gün geçmez. Benim benim 8. Günüm yarın kan vercem. Öylece bekliyorum
Allah iyiligini vrsin guldurdun beniÇÜNKÜ bna hemşirenin söylediği tarihe bakarsm saymış o günü bende sayarsm 6.cı günüm ne zmn test yapm kızlar 8 yada 9. Cü idrar yapim dym evdeki idrarlaro bitirdm eşim almyo kzdi kafayı yicen dye günde 2 tane yapyrdm da bendenz malumiyice kafayı yedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?