Napim cnm iyice piskolojim bozldu ilk zmanlar teste ikinci çizgi ckti hemde baya bi netti bu sabah da gözle zor görüncek kadr az ckti bende hepsini attm bunlardan bi halt olmaz dye esmde bida test mest yok dedi haklı olrk sanırsam catlatma ignesinin etkisiydiAllah iyiligini vrsin guldurdun beni
Ya canım inşallah pozitiftir de o gerçektende çatlatmak iğnesi etkisiNapim cnm iyice piskolojim bozldu ilk zmanlar teste ikinci çizgi ckti hemde baya bi netti bu sabah da gözle zor görüncek kadr az ckti bende hepsini attm bunlardan bi halt olmaz dye esmde bida test mest yok dedi haklı olrk sanırsam catlatma ignesinin etkisiydi
Ben iki gundur adet olcakmsm gbi belim agryo çok kormya basldm bu ağrılardan dolayi göğüslerm 1 hafta dr agryo zatn bide kask ağrm azaldı gün içinde arada olyr ben is yapym evde faln ama durmuyum hiçYa bende belirti melirti adet agrisi kasik gogus bel agrisi hicbisey yok 7. Gunum bugun
Blym canm bu sabh ki teste anldm sıknti yok erken dha zaten hafta sonu yaprm tekrardan ama en son iğneyi ymurtlrm toplanmadn önce vrunmstm işte ayn 12 sindeydi ne zmn gecr etkisi iğnenn acbaYa canım inşallah pozitiftir de o gerçektende çatlatmak iğnesi etkisi
Bilmiyorum ki canım benimki dondurulmuş embriyoydu iki taneBlym canm bu sabh ki teste anldm sıknti yok erken dha zaten hafta sonu yaprm tekrardan ama en son iğneyi ymurtlrm toplanmadn önce vrunmstm işte ayn 12 sindeydi ne zmn gecr etkisi iğnenn acba
İdrar testi yaptinmi canım kaçıncı güneşinKızlar yarın test günüm İnş güzel bi sonuç alırım ama perşembe günü alıcam sonucu bizim burda bi gün sonra veriyolar çok heyecanlıyım anlatamam günler geçti sonunda :)
Bilmiyorum ki canım benimki dondurulmuş embriyoydu iki tane[/QUOT
Yarın 12.gunun mü benim yarın 10 ne yapsam bilemedim.önce alıştırma olarak evdemi yapsam dırekt kanmı versem bilemedimm allahım yardım ettKızlar yarın test günüm İnş güzel bi sonuç alırım ama perşembe günü alıcam sonucu bizim burda bi gün sonra veriyolar çok heyecanlıyım anlatamam günler geçti sonunda :)
İnşallah yarn 3 kişi test yaptrcak desne hadi hayrlisiKızlar yarın test günüm İnş güzel bi sonuç alırım ama perşembe günü alıcam sonucu bizim burda bi gün sonra veriyolar çok heyecanlıyım anlatamam günler geçti sonunda :)
İnnnnssaaaalllaaahhhhh bugünün yuzusuyu hurmetine hamilesindir insallah
Evde bi yap derimYarın 12.gunun mü benim yarın 10 ne yapsam bilemedim.önce alıştırma olarak evdemi yapsam dırekt kanmı versem bilemedimm allahım yardım ett
Amin bitanem amin cümlemiz inşallah burda olan herks bu mübarek gecenin hurmetini güzel haberler alsnİnnnnssaaaalllaaahhhhh bugünün yuzusuyu hurmetine hamilesindir insallah
Benimde iki son iki gundurnvardi bugun hicbisey yok bende agri olmamasindan korkmaya basladimBen iki gundur adet olcakmsm gbi belim agryo çok kormya basldm bu ağrılardan dolayi göğüslerm 1 hafta dr agryo zatn bide kask ağrm azaldı gün içinde arada olyr ben is yapym evde faln ama durmuyum hiç
Olması mi iyi olmaması mi anlamadm vallaBenimde iki son iki gundurnvardi bugun hicbisey yok bende agri olmamasindan korkmaya basladim
Yapmadım cnm yarın 10 günüm kan yapıcam çünkü yanıltıcı oluyo idrar hayal kırıklığı yaşamak istemedim her iki durumdadaİdrar testi yaptinmi canım kaçıncı güneşin
İnşallah pozitiftir
10 günüm cnm ama yapıcam dayanamıyorum artık bide 12 günde yapıcam amin cnm inş mevlam hepimize yardım etsinYarın 12.gunun mü benim yarın 10 ne yapsam bilemedim.önce alıştırma olarak evdemi yapsam dırekt kanmı versem bilemedimm allahım yardım ett
Amin cnmİnşallah yarn 3 kişi test yaptrcak desne hadi hayrlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?