- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Canm valla iyi dayanmsn maşallah bende çok sabrlym 3.gün yaptm test o kdr sabrlym düşün artkAmin cnm
Canım herhalde olumsuz sonuç aldı galiba hesabını dondurmuşKızlar biri test sonucu almayacakmıydı bugün sabah yazmıştı çıkmadımı acaba sonuç
Ben alıcam sonucumu az sonra yarım saat kaldı hastanede bekliyoruzKızlar biri test sonucu almayacakmıydı bugün sabah yazmıştı çıkmadımı acaba sonuç
Canim belirtielr ilaçların zaten onlara takılma. Benimde ilk 4 gun vardi kasık ağrım batmam sonra hic birsey kalmadı. Kasik agrim yumurta toplamadan beri vardi :) belirtim yok diye strese sokma kendiniYa bende belirti melirti adet agrisi kasik gogus bel agrisi hicbisey yok 7. Gunum bugun
Cnm aldınmi sonucu??Önce silik bir ikinci çizgi çıkar gibi oldu sonra bemmmbeyaZz 3 4 saat sonra gidicem hastaneye çok heyecanlıyım
Slm kızlar heyecandan ölücem gün geçmiyor hayatımda ilk yaşıyorum böyle bir duyguSelam Daisy,
Benim de 4. gün embriyosu ve transferimin 7. günü. Ben tek istedim. 2 ye cesaret edemedim. 2 tane de dondurulmuşum var
Sbah testi ypcak oln arkds kimdiCnm aldınmi sonucu??
Bekliyosss heyecanla. ...Ben alıcam sonucumu az sonra yarım saat kaldı hastanede bekliyoruz
Sukotan diye biliyorumAy catlycm meraktan bnde
Sbah testi ypcak oln arkds kimdi
Sukotan diye biliyorum
Bnm mi cnmCanım seninki 3. Gün embryosu
Aynen bendeOlması mi iyi olmaması mi anlamadm valla
Malesef sonucum negatif çok üzgünüm çoookBekliyosss heyecanla. ...
Masallah Allah tamamina erdirsin insallah. Darisi bizlere . Benimde ilk 4 gun biseyler vardi o zamanda adet olacak gibi hissediyorum diye korkuyordum ama icimi rahatlattin coook tesekkur ederimCanim belirtielr ilaçların zaten onlara takılma. Benimde ilk 4 gun vardi kasık ağrım batmam sonra hic birsey kalmadı. Kasik agrim yumurta toplamadan beri vardi :) belirtim yok diye strese sokma kendini
Kelimelerin bittiği yer ne desk bos şuan Rabbim herseyin hayrlisini blyo cnm bize bişey söylemek isyan etmek düşmez üzülme desem faydası yok ne dym bilemedm asla isyan etmeMalesef sonucum negatif çok üzgünüm çoook
Canım hayırlısı boyleymis diyip teselli et kendini her şeyde bir hayır vardır üzülme olurmu demekten başka çare yokMalesef sonucum negatif çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?