transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar ben 28 günde bi adet olyrm pazrtesi olmam lazm normalde smdi bi ignelr den dolayi geçikme faln olurmu çatlatma ignesnden sonra 16.ci günm olyr adet olurmuym eğer tutmazsa tabi inşallah tutarda hiç olmam o ayrı mevzu

Ya bende belirti melirti adet agrisi kasik gogus bel agrisi hicbisey yok 7. Gunum bugun
Canim belirtielr ilaçların zaten onlara takılma. Benimde ilk 4 gun vardi kasık ağrım batmam sonra hic birsey kalmadı. Kasik agrim yumurta toplamadan beri vardi :) belirtim yok diye strese sokma kendini

Selam Daisy,

Benim de 4. gün embriyosu ve transferimin 7. günü. Ben tek istedim. 2 ye cesaret edemedim. 2 tane de dondurulmuşum var
Slm kızlar heyecandan ölücem gün geçmiyor hayatımda ilk yaşıyorum böyle bir duygu
Benim 3.gün doldu 4.gün transfer edildi embriyo 3.gün embriyosumu oluyor bilemedim
Benimde iki tane transfer edildi 37 yaşındayım olursa ikiz olsun bundan sonra tekrar yapmaya şansım olmaz dedim Allah hepimize yardım etsin
Siz latif beyden memnunmusunuz araştırdınızmı başarı oranı vs

Canim belirtielr ilaçların zaten onlara takılma. Benimde ilk 4 gun vardi kasık ağrım batmam sonra hic birsey kalmadı. Kasik agrim yumurta toplamadan beri vardi :) belirtim yok diye strese sokma kendini
Masallah Allah tamamina erdirsin insallah. Darisi bizlere . Benimde ilk 4 gun biseyler vardi o zamanda adet olacak gibi hissediyorum diye korkuyordum ama icimi rahatlattin coook tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…