İnsanın sinirleri bozuluyor tövbe yarabbim isyan etmicem sabırla bidahaki transferimi beklicem çok ağlıyorum ama faydası yok buda geçicek Rabbim hayırlı Zaman'da nasip etsin inşallahCanım hayırlısı boyleymis diyip teselli et kendini her şeyde bir hayır vardır üzülme olurmu demekten başka çare yok((
insallah canm dondurulmuş Embryo varmydi birde nerde yaptrdn tüp bebeği cnmİnsanın sinirleri bozuluyor tövbe yarabbim isyan etmicem sabırla bidahaki transferimi beklicem çok ağlıyorum ama faydası yok buda geçicek Rabbim hayırlı Zaman'da nasip etsin inşallah
Canimmm nasip kismetten otesi yok sabretİnsanın sinirleri bozuluyor tövbe yarabbim isyan etmicem sabırla bidahaki transferimi beklicem çok ağlıyorum ama faydası yok buda geçicek Rabbim hayırlı Zaman'da nasip etsin inşallah
Canım hayırlısı boyleymis diyip teselli et kendini her şeyde bir hayır vardır üzülme olurmu demekten başka çare yok((
Etme zaten hiç bişi yin sonu değil canım benim ...İnsanın sinirleri bozuluyor tövbe yarabbim isyan etmicem sabırla bidahaki transferimi beklicem çok ağlıyorum ama faydası yok buda geçicek Rabbim hayırlı Zaman'da nasip etsin inşallah
Insallah canım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallah :) Test günün ne zamanMasallah Allah tamamina erdirsin insallah. Darisi bizlere . Benimde ilk 4 gun biseyler vardi o zamanda adet olacak gibi hissediyorum diye korkuyordum ama icimi rahatlattin coook tesekkur ederim
Adet günümü bekliycem artıksonuçtan sonra doktorumu aradım doktor ilaçları kullanmayı bırak dedi bir ay daha sabredip ocak ayında tekrar transferim olacak 10 tane dondurulmuş embriyom varEtme zaten hiç bişi yin sonu değil canım benim ...
Wuu cok sevindim en azindan dondurulmuş un var tekrar o süreçlerden gecmiycen cnm .... iyi olcak her şey hepimiz için. ..Adet günümü bekliycem artıksonuçtan sonra doktorumu aradım doktor ilaçları kullanmayı bırak dedi bir ay daha sabredip ocak ayında tekrar transferim olacak 10 tane dondurulmuş embriyom var
Ya bende üzüldüm cnm ne diyim mevlam. İnş nasip eder kaçıncı günündü belki 2 gün sonra artar kaç çıktıkiMalesef sonucum negatif çok üzgünüm çoook
Amiiiinnn.Pazar gunu ama ben cuma gunu yaptiririm gibi geliyorInsallah canım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallah :) Test günün ne zaman
Slm kızlar heyecandan ölücem gün geçmiyor hayatımda ilk yaşıyorum böyle bir duygu
Benim 3.gün doldu 4.gün transfer edildi embriyo 3.gün embriyosumu oluyor bilemedim
Benimde iki tane transfer edildi 37 yaşındayım olursa ikiz olsun bundan sonra tekrar yapmaya şansım olmaz dedim Allah hepimize yardım etsin
Siz latif beyden memnunmusunuz araştırdınızmı başarı oranı vs
Canım ikinci çizgi belli oluyor kaçıncı günün bugunBuda ikinci testim dune gore biraz daha fazla gibiEki Görüntüle 1725623
Hayırlı olsn bebişin varBuda ikinci testim dune gore biraz daha fazla gibiEki Görüntüle 1725623
8.gunum canimCanım ikinci çizgi belli oluyor kaçıncı günün bugun
Sen yapmismiydin canim hala korkuyorumdaHayırlı olsn bebişin var
En son kan testimde 567 çıktı idrar testi yapmaya gerek duymadımSen yapmismiydin canim hala korkuyorumda
Bencde var tatlm gözün aydnBuda ikinci testim dune gore biraz daha fazla gibiEki Görüntüle 1725623
Yapsaydin seni baz alirdim neyseEn son kan testimde 567 çıktı idrar testi yapmaya gerek duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?