transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım hayırlısı boyleymis diyip teselli et kendini her şeyde bir hayır vardır üzülme olurmu demekten başka çare yok ((
İnsanın sinirleri bozuluyor tövbe yarabbim isyan etmicem sabırla bidahaki transferimi beklicem çok ağlıyorum ama faydası yok buda geçicek Rabbim hayırlı Zaman'da nasip etsin inşallah

İnsanın sinirleri bozuluyor tövbe yarabbim isyan etmicem sabırla bidahaki transferimi beklicem çok ağlıyorum ama faydası yok buda geçicek Rabbim hayırlı Zaman'da nasip etsin inşallah
insallah canm dondurulmuş Embryo varmydi birde nerde yaptrdn tüp bebeği cnm

Canım hayırlısı boyleymis diyip teselli et kendini her şeyde bir hayır vardır üzülme olurmu demekten başka çare yok ((
Etme zaten hiç bişi yin sonu değil canım benim ...

Masallah Allah tamamina erdirsin insallah. Darisi bizlere . Benimde ilk 4 gun biseyler vardi o zamanda adet olacak gibi hissediyorum diye korkuyordum ama icimi rahatlattin coook tesekkur ederim
Insallah canım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallah :) Test günün ne zaman

Etme zaten hiç bişi yin sonu değil canım benim ...
Adet günümü bekliycem artıksonuçtan sonra doktorumu aradım doktor ilaçları kullanmayı bırak dedi bir ay daha sabredip ocak ayında tekrar transferim olacak 10 tane dondurulmuş embriyom var

Adet günümü bekliycem artıksonuçtan sonra doktorumu aradım doktor ilaçları kullanmayı bırak dedi bir ay daha sabredip ocak ayında tekrar transferim olacak 10 tane dondurulmuş embriyom var
Wuu cok sevindim en azindan dondurulmuş un var tekrar o süreçlerden gecmiycen cnm .... iyi olcak her şey hepimiz için. ..

Kaçıncı gün transfer edildiyse, o günün embriyosu oluyor. Ben Latif beyin çok eskiden hastasıyım başka hastalıklardan ötürü, o yüzden tüp anlamında başarısını tam bilmiyorum. İyi bir cerrahtır ama aşırı ilgili bir doktor değildir. Orta halli

Ya kislar galiba mantar olmusum fena kasiniyorum embriyoya zarar vermezmis dr vajina kültür testi yaptir dedi ama ben test sonucjnu almadan yaptirmam geciciçözüm biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…