- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Canım 5. Gün embyosumu8.gunum canim
Ay bilmiyorum canim ya ufff ne zormusBencde var tatlm gözün aydn
Evet iki tane ve genetik tani yapildi cghCanım 5. Gün embyosumu
Ama belliki ikinci çizgin gölge değil belli o yüzden korkma benceYapsaydin seni baz alirdim neyse
Dun golgeydi bugun birazdaha belirgin insalkah yarin daha iyi olurAma belliki ikinci çizgin gölge değil belli o yüzden korkma bence
Bnde oylym doymuyorm resmn vitamin ilcndandr dye düşünyrm bnmki siIki gundurde fena derecede acikiyorum gece bile uyandiriyo
Dun golgeydi bugun birazdaha belirgin insalkah yarin daha iyi olur[/QUO inşallah cnmm
Pozitif cnm girunuyor baya baya iyi duruyorsun ben olsam kosa kosa kan vermeye giderimBuda ikinci testim dune gore biraz daha fazla gibiEki Görüntüle 1725623
Banada ole geliyo belki ikisi tuttu insallahTabi betahcg yukseldikce çizgi daha çok belirgnleşir ilk gebelğimde idrarda tek çizgydi ama kanda pozitf çıkmıştı senin ikinci çizgin belli olduna göre betan çok duşuk değil
Izin yok pazartesiden oncePozitif cnm girunuyor baya baya iyi duruyorsun ben olsam kosa kosa kan vermeye giderim
Kiz ben 7. Gun yaptim silikti eger catlatma ignesi olmadiysan yakinda yap derimBenimde bugun agiz tadim degisik herseyden bisey cikarmaya basladim benim de 8. Gunum idrar yapsam erkenmiki yaaaaa
Vuruldum catlatma ignesi sen ilk gunu sayiyormusunKiz ben 7. Gun yaptim silikti eger catlatma ignesi olmadiysan yakinda yap derim
Ne zamn vurndn cnm iğneyi bu arda saylmymus o günVuruldum catlatma ignesi sen ilk gunu sayiyormusun
Gectigimiz degil ondan onceki pazartesi carsamba da transferim oldu o zaman 7.gunum bugunNe zamn vurndn cnm iğneyi bu arda saylmymus o gün
Cnm senn ikisi tuttuyasa ondn da idrarda erkn çıktı bizm cuma hafta sonu anca çıkar bnde zor drym biri beni zincrlesnKiz ben 7. Gun yaptim silikti eger catlatma ignesi olmadiysan yakinda yap derim
Ayy dur kafam karisti gectigimi zdegil ondan onceki carsamba catlatma ignesi cuma yumurta toplama carsambada transferim olduGectigimiz degil ondan onceki pazartesi carsamba da transferim oldu o zaman 7.gunum bugun
Yok canim saymiyorum saysam 9 oluyoVuruldum catlatma ignesi sen ilk gunu sayiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?