evet cuma gunu kanda baktircam 12. Gunu bekleyemem gibi geliyorYok canim saymiyorum saysam 9 oluyo
Bence yapma o zaman igne olmussun belki cikarir aldatici olmasin
Evt 7.ci gün etkisi olblr bnde sendn iki gün önce vurnmsum cumartesi vurndn test ypma yarn bekle yüzde 50 çıkar ama çıkmıyablrde çoğunun okdm 10.cü gün Bile çıkmamış dur sabret 1 güncuk kaç tane embriyo knldu sna cnmGectigimiz degil ondan onceki pazartesi carsamba da transferim oldu o zaman 7.gunum bugun
Bekle cnm inanrmsnz hiç kan testi ypmak ıstemym inş idrarda varsada yoksada cikarda kendmi kan testine öyle hzrlarmevet cuma gunu kanda baktircam 12. Gunu bekleyemem gibi geliyor
Zaten hem hemen test yapmak istiyorum hemde istemiyorum korkuyorum biliyorum korkmanin bir faydasi yok ama ne bilim . Esim cok umutlu onun uzulmesine daha cok korkuyorum 1 tane 5. Gun embriyosu . Bugunde ruyamda erkek bebek gordummhemen yurumeye baslamis surekli bu dusuncelerle yatip kalktigim icin sanirim etkileniyorumEvt 7.ci gün etkisi olblr bnde sendn iki gün önce vurnmsum cumartesi vurndn test ypma yarn bekle yüzde 50 çıkar ama çıkmıyablrde çoğunun okdm 10.cü gün Bile çıkmamış dur sabret 1 güncuk kaç tane embriyo knldu sna cnm
Olblr kandil gecesi di dün gece belkide Rabbim gösterdi bilemem cnm sıkma canını kaç senlk evlisn Sen kendni anlt kafan dglsn birazZaten hem hemen test yapmak istiyorum hemde istemiyorum korkuyorum biliyorum korkmanin bir faydasi yok ama ne bilim . Esim cok umutlu onun uzulmesine daha cok korkuyorum 1 tane 5. Gun embriyosu . Bugunde ruyamda erkek bebek gordummhemen yurumeye baslamis surekli bu dusuncelerle yatip kalktigim icin sanirim etkileniyorum
Olblr kandil gecesi di dün gece belkide Rabbim gösterdi bilemem cnm sıkma canını kaç senlk evlisn Sen kendni anlt kafan dglsn biraz
Problem yok iknzde ve olmdi bebegnz hayret edilçek durm aslnda nasip birzda bu işler bnde 26 yasndym 2 sendr evlym bnm esmde sperm hareketsizliği var sayı azlgi var morfoloji bozuk ne blim ne ararsan var 2 aşılma yapldi tutmadı devlet hastanesnde bnimde ilk tüp bebek denemem cnm inşallah tutarda dondrlmuslari ikinci bebgmz içn kullnrz bnm 3 döllendi 6 topldni 2 si dondurdm bn bide embriyoskop kullndm tedvmde kameralı sistem gebelik şansni yüzde 15 20 ye kdr arttırıyorMuş inşallah değer emeklermzeyas 27 5.5 yillik evliyim esimde ve bende hic bir problem yok ankara tip fakultesinde yaptirdik tup bebgi ilk denemem 13 yumurta oldu 5 tanesi dollendi 1 tane transfer 4 tanesi donduruldu hikayem boyle cnm
Amiiiiiinnnn cnm insallah aynen nasip kismet iste hormonlatima falan baktiklarinda veya ultrason muayenelerimde esimin tahlil sonucuna baktiklarinda cok iyi derlerdi ama ol demeyince insallah zamani gelmistir mutlu haberi aliriz artik Rabbim isteyen herkese icindede bizlere nasip etsin insaaaalllah bebegin gelisimini hamileligimizi konusalimProblem yok iknzde ve olmdi bebegnz hayret edilçek durm aslnda nasip birzda bu işler bnde 26 yasndym 2 sendr evlym bnm esmde sperm hareketsizliği var sayı azlgi var morfoloji bozuk ne blim ne ararsan var 2 aşılma yapldi tutmadı devlet hastanesnde bnimde ilk tüp bebek denemem cnm inşallah tutarda dondrlmuslari ikinci bebgmz içn kullnrz bnm 3 döllendi 6 topldni 2 si dondurdm bn bide embriyoskop kullndm tedvmde kameralı sistem gebelik şansni yüzde 15 20 ye kdr arttırıyorMuş inşallah değer emeklermze
Canım bizede pgd yapıldı 2 orta kalite 5. GunEvet iki tane ve genetik tani yapildi cgh
zeynocum günaydın. Nasılsın canım kaç gün oldu? testine kaç gün var merak ediyorum seni. her şey yolundadır umarım. Dört gözle bekliyorum hamileyim demeni.Problem yok iknzde ve olmdi bebegnz hayret edilçek durm aslnda nasip birzda bu işler bnde 26 yasndym 2 sendr evlym bnm esmde sperm hareketsizliği var sayı azlgi var morfoloji bozuk ne blim ne ararsan var 2 aşılma yapldi tutmadı devlet hastanesnde bnimde ilk tüp bebek denemem cnm inşallah tutarda dondrlmuslari ikinci bebgmz içn kullnrz bnm 3 döllendi 6 topldni 2 si dondurdm bn bide embriyoskop kullndm tedvmde kameralı sistem gebelik şansni yüzde 15 20 ye kdr arttırıyorMuş inşallah değer emeklermze
Kızlar bisey soracam progestan iğneden mi dolayı bilmiyorum ama yeme içme değişti hep eksi birşeyler yemek istiyorum sabah ayran iciyorum pilav yiyorum sirkeye çok düşkün oldum sizdede varmı ilaclardanmi acaba
Şimdilik tursudan nedense uzak duruyorum iyide oluyor tansiyonu çıkartır dikkat etBelki psikolojitir ama ben turşu pek sevmem. Dün akşam arkadaşım yemeğin yanına turşu çıkardı ve 1,5 kase turşu yedim. Sabah uyanır uyanmaz turşular aklımdaydı, akşam eve giderken turşu alıcam.
Dua edin kızlar. Sabah kan verdim. 1 saat sonra sonuç çıkacak ama ben 3 te eşimle birlikte gidicem. Tek başıma gitmeye cesaret edemedim. Hemsire biz sizi ararız dedi. Lütfen aramayın dedim.
Hayirlisi olsun insallahCanım bizede pgd yapıldı 2 orta kalite 5. Gun
Gunaydin hangi zeyno bu benmi omu benmi omuzeynocum günaydın. Nasılsın canım kaç gün oldu? testine kaç gün var merak ediyorum seni. her şey yolundadır umarım. Dört gözle bekliyorum hamileyim demeni.
Z zeynep bal olan canım. başka bir topikten tanıyorum ama artık benim de bu topiklerde dolaşma zamanım geldiGunaydin hangi zeyno bu benmi omu benmi omu
Tamam canimZ zeynep bal olan canım. başka bir topikten tanıyorum ama artık benim de bu topiklerde dolaşma zamanım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?