Özel hastanenin de çıkıyor miHangi hastanede verdin. Artık hasteneye gitmeden, hastanenin online sonuç kısmından da görebiliyosun. Bak bence öğlen 3 çok geç :)
O
Özel hastanenin de çıkıyor mi
ama sen de cevap verebilirsin. Kaç günün var teste?Tamam canim
Dort gunum kaldi canim idrar testi yapiyorum evde iki gundur silik cizgi cikiyo hayirlusiama sen de cevap verebilirsin. Kaç günün var teste?
Ay maşallah maşallah. İnşallah hamileyim diye yazılarını da okuruz canım. Değerin kat kart artsın tez vakitte. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun doğduğunu da görürüz inşallah.Dort gunum kaldi canim idrar testi yapiyorum evde iki gundur silik cizgi cikiyo hayirlusi
Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin 9yildan sonra rabbim yuzumu guldurur insallahAy maşallah maşallah. İnşallah hamileyim diye yazılarını da okuruz canım. Değerin kat kart artsın tez vakitte. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun doğduğunu da görürüz inşallah.
10 tane daha dondurulmuş embriyom var aret hoca yaptı İstanbul tüp bebekCanimmm nasip kismetten otesi yok sabret
1.20 çıktı artması imkansızYa bende üzüldüm cnm ne diyim mevlam. İnş nasip eder kaçıncı günündü belki 2 gün sonra artar kaç çıktıki
Saol cnm iym haftya salı cnm ama ben cuma idrar baslycm yine kendmi.alstrm yavas yavaszeynocum günaydın. Nasılsın canım kaç gün oldu? testine kaç gün var merak ediyorum seni. her şey yolundadır umarım. Dört gözle bekliyorum hamileyim demeni.
Taniyorum o dryi tevevizyondan hayirlisi canim10 tane daha dondurulmuş embriyom var aret hoca yaptı İstanbul tüp bebek
Hadi gözün aydn darısı başımızaKızlar 9. Günüm test sonucunu aldım. 84 çıktı. Hayırlısı bakalim
Ayy gozun aydin Allah tamamina erdirsin insallah boyle haberleri almak cok guzel darisi basimizaKızlar 9. Günüm test sonucunu aldım. 84 çıktı. Hayırlısı bakalim
Kızlar 9. Günüm test sonucunu aldım. 84 çıktı. Hayırlısı bakalim
ayyy ne güzelllllllllllllllllllllllllllllllll tebrikler canımmmKızlar 9. Günüm test sonucunu aldım. 84 çıktı. Hayırlısı bakalim
Dogru soyluyorsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahRabbim sizede nasip etsin. Kendinizde öyle belirti arayip durmayin kızlar kendinizi rahat tutun. Öyle çok bariz belirti yoktu bende. Oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?